Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Na, sikerült elgépelni... a
dikspartazdiskpartakart lenni az előbb.diskpart
list disk
select disk X
clean
convert mbr
create partition primary
format fs=fat32 quick
assign
exit -
King Unique
titán
Nálad is valószínűleg az lehet a gond, ami nemrég másnál. Azaz a GPT partíciós séma, ha a Rufus GPT-UEFI beállítását használtad a W10 ISO kiírásához, amin a szimpla fájlkezelős újraformázás nem változtat, marad GPT. Amit a buta tévé és házimozi úgy látszik nem kezel, ellenben a PC, azon futó modern desktop OS nyilván igen, az utóbbinál eleve nem téma. Sőt, ez Windowsoknál utoljára a 32 bites XP esetében volt téma, de úgy látszik a kölünféle multimédiás eszközöknél, készülékeknél, az azokon futó OS-eknél még 2019-ben is...
Megoldás: újraparticionálni a pendrive-ot MBR séma szerint, ami ennek mintájára megoldható parancssorban. Illetve pontosabban az alábbi módon, ahol X = pendrive sorszáma:
dikspart
list disk
select disk X
clean
convert mbr
create partition primary
format fs=fat32 quick
assign
exitVagy külső programmal, lásd az előző esetnél alkalmazottat, vagy ott a Rufus (MBR-BIOS séma szerinti formázás), külső particionáló programok stb. Sőt, az utóbbiak akár adatvesztés nélkül is tudnak GPT
—►MBR konvertálást (példa). -
-
sgteam
aktív tag
Hali
adott egy 8gb sony pendrive másoltam rá zenét filmet bedugtam a tv-be vagy a házi moziba és tökéletesen lejátszott mindent aztán kiírtam rá a windows 10-et ( windows usb progival ) az új laptopra nem tudtam feltelepíteni a windows mert állandóan hibát írt aztán leszedtem a rufus nevű progi kiírtam azzal a windows 10-et a pendrive-ra tökéletesen felrakta a win 10-et a laptopra aztán leformatáltam a pendriveot újra tettem rá zenét filmeket de nem látja és nem is ismeri fel a pendriveot se a tv se a házi mozi csak pc látja... Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Last Epoch
- További aktív témák...
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- SAMSUNG 970 EVO PLUS 250GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- XPG SPECTRIX S40G RGB 512GB NVMe SSD 100% / Beszámítás OK!
- Samsung 860 Evo 500GB M2 Sata SSD
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
adott egy 8gb sony pendrive másoltam rá zenét filmet bedugtam a tv-be vagy a házi moziba és tökéletesen lejátszott mindent aztán kiírtam rá a windows 10-et ( windows usb progival ) az új laptopra nem tudtam feltelepíteni a windows mert állandóan hibát írt aztán leszedtem a rufus nevű progi kiírtam azzal a windows 10-et a pendrive-ra tökéletesen felrakta a win 10-et a laptopra aztán leformatáltam a pendriveot újra tettem rá zenét filmeket de nem látja és nem is ismeri fel a pendriveot se a tv se a házi mozi csak pc látja... Miért?