Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgteam
aktív tag
Hali
adott egy 8gb sony pendrive másoltam rá zenét filmet bedugtam a tv-be vagy a házi moziba és tökéletesen lejátszott mindent aztán kiírtam rá a windows 10-et ( windows usb progival ) az új laptopra nem tudtam feltelepíteni a windows mert állandóan hibát írt aztán leszedtem a rufus nevű progi kiírtam azzal a windows 10-et a pendrive-ra tökéletesen felrakta a win 10-et a laptopra aztán leformatáltam a pendriveot újra tettem rá zenét filmeket de nem látja és nem is ismeri fel a pendriveot se a tv se a házi mozi csak pc látja... Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 500 GB 2,5" SATA-s winchesterek eladóak (Samsung, Toshiba, Seagate) 100/100
- 1 TB Samsung, HGST, Western Digital 2,5" SATA-s winchesterek eladóak! 100/100
- Újszerű WD Blue SN580 1 TB-os NVME SSD 6 óra műkődési idő, garancia.
- Hitachi 500GB 2,5"-os laptop hdd-k (ár és állapot a leírásban)
- Gigabyte AORUS NVMe Gen4 SSD 2TB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
adott egy 8gb sony pendrive másoltam rá zenét filmet bedugtam a tv-be vagy a házi moziba és tökéletesen lejátszott mindent aztán kiírtam rá a windows 10-et ( windows usb progival ) az új laptopra nem tudtam feltelepíteni a windows mert állandóan hibát írt aztán leszedtem a rufus nevű progi kiírtam azzal a windows 10-et a pendrive-ra tökéletesen felrakta a win 10-et a laptopra aztán leformatáltam a pendriveot újra tettem rá zenét filmeket de nem látja és nem is ismeri fel a pendriveot se a tv se a házi mozi csak pc látja... Miért?