Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
karl00
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy az utóbbi időben a pendrive-omról véletlenszerűen eltűnnek-törlődnek dokumentumok.
7 mappa van a főkönyvtárban, benne word, excel dokumentumok (116fájl) aztán pár napi használat után 69fájl maradt. Ezt már többször eljátszotta, más más dokumentumok, más mennyiségben törlődtek.Próbáltam feltárni a problémát, szűkíteni a lehetőségeket.
A pendrive-t csak saját gépen használom win10 oprendszer alatt.
Nem csak azok a fájlok tűnnek el amikkel dolgozok és mentem.
Nem csak abból a mappából tűnnek el amikben dolgozok.
Nem a pendrive hibája, mert két pendrive-nél is ugyanezt tapasztalom.A hardver biztonságos eltávolítása lehetőséget nem használom, de eddig se használtam és nem volt gondom. Természetesen a pendrive-t használaton kívül húzom ki a gépből.
Most már kb. 1 hónapja megy ez.
Találkozott már valaki hasonló helyzettel? Mi lehet a probléma?
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- ATA/Wdc WD15EARS-00M-1.5TB HDD/SATA
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs