Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeryke
újonc
sziasztok,nemreg vettem egy 64GB os sticket,es a tegnap este peldaul kerte hogy formataljam,megtettem de szomorkodtam mert sokminden letorlodott rola mert ugye megjelenitette de csak a nev latszott mas semmi h mennyi ures es mennyi foglalt...ma amikor ujra bedugtam mert akartam ra tenni filmet es zenet azt irja hogy nem lehet mert irasvedett de kozben nem az,es nincs az oldalan semmi gombocska sem, sandisc metal de gondolom utanzat mert nem irja rajta sem a nevet semmit...es elszmoritott,formatalni sem tudom mert nem engedi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Steam topic
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Napelem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest