- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
Sziasztok!
A problémám a következő: Adott egy nem mai (már vagy 4 éves) 2 GB-os kingston pendrive, ami idáig tette a dolgát rendesen, egészen ma délig. Gyakorlatilag egyik percben jó volt a másikban pedig már nem birtam rá menteni. Mondom wtf...A következőt produkálja asztali gépen és laptopon is. Bedugom, fevillan, gép felismeri viszont innentől kezdve nem tudok csinálni semmit sem vele...Ha rámegyek jobb gomb tulajdonságokkal, akkor 0 byte-nak írja ki, leformázni sem lehet és természetesen a rajta lévő adatokat sem tudom megnézni.
Szerencsére nem élet-halál kérdés, mert egyszer már megszívtam pendrive miatt, és azóta szinte minden héten mentem a gépre a penrive teljes tartalmát, így szerencsére "csak" 1-2 napnyi munkám veszett oda.
Ettől függetlenül megkérdem valahogyan életre tudom lehelni a rajta lévő adatokat vagy végleg kuka? Annyit olvastam a neten, hogy ha a gép felismeri és világít akkor még van valamennyi remény...
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7100-6000 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 2TB SATA HDD 100/100% hibátlan állapot
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest