Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
Inception #48801 üzenetére
Jah, hát drága. Pedig tudnának spórolni a rezsiköltségeken: annak a sok mikró-tányér, meg egyéb sugárzó adóvevő antennának a segítségével tudnának sütni-főzni
Bár tény, hogy közel sincs annyi és akkora antenna, mint mondjuk 20-25 évvel ezelőtt... én legutóbb (3-4 hónapja) ezen csodálkoztam, hogy szinte semmi antenna nincs ahhoz képest, ami régen volt. Hát igen, ez a digitális technika előnye...
Apám egyébként dolgozott a toronyban pár évig, pontosabban a mellette lévő technikai épületben, akkor volt vagy 10-15 fős állandó, 2-3 műszakos csoport, most ha jól tudom, EGYETLEN ember SINCS, teljesen automatizált és távfelügyelt minden... hihetetlen.
Aztán úgy 12-13 évvel ezelőtt jártunk fent a rádiós tanfolyamos osztályunkkal, és meg is lepődtem, hogy sehol sincsenek már azok a régi, hatalmas ketyerék, amik voltak apám idejében... amit azelőtt egy szobányi gépezet kezelt, azt ma egy gyufásdobozni kis mütyür csinálja.
Fejlődik a technika, na...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Tippmix
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- World of Tanks - MMO
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest