Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oPalRx7
aktív tag
mér, jóez

...nem inteles lenne, még talán rá is mozdulnék
nem férek el az 1366x768.on 
ha jól emlékszem, ennek van 2 hdd-tárja nem? beleférne az SSD, és a jelenleg külső 500as HDD is. ennek gyorsan utána is nézek

jaja, nyert
nekem ideális lenne csak nem intelesen 
szerk:
Kérdésem a topiclakókhoz: 3.5mm jack-be passzoló optikai kábelt látott-e már valaki, és miként kell találni, mert még a gugliban se jövök rá hogy keressem

-
Silenzio
addikt
T-Home gyakorlatilag mindenhol van 1-2 gyengén kábelezett környéket kivéve. Én pl. a Tettye környékén lakom, Pécs egyik legrégibb külvárosi környékén, ide adnak kábel tv-t, de UPC is van már 10 éve(!) kábelen. A Digi is érkezik hamarosan. Lehet, hogy rosszak az információi a Tantusznak, de azt is el tudom képzelni, hogy nem vagy áptudét az elérhető szolgáltatásokkal kapcsolatban.
9 hónapot húztam le a Telekomnál, ez idő alatt (maximum 4 hónap alatt) fél Uránváros és kertváros harmada kapott optikai hálózatot(!)P.S. Vidanet is van a Tettyén sok helyen. Kábelen adja a tévét és a netet.
-
-
agressiv
addikt
A hűtő au klasszikus pattogtató, amikor nálam benn volt pattogtatta rendszeresen az öreg beagot.
Megoldás: nincs. Esetleg a hűtő kapcsolójával párhuzamosan kötött pár száz nanós kondenzátor csökkenti a mértékét.
A trabant csak egy példa volt, hogy miért nem a hálózatból jön a tüske, de így sem esett le neki.
-
-
-
-
agressiv
addikt
Nem túlfesz miatt pattan az erősítő, hanem maga a szikra hülyíti meg, még ha aksiról is menne, akkor is pattogna és sajnos semmit sem lehet tenni ellene. Erősítőnél javíthat, ha jobb minőségű kábellel van rákötve a jelforrásra, mert a kábel szedi össze a zajt, de ez lehet kasznin belüli kábel is. Egy kétütemi motor szikrája is gyakran belehallatszik az erősítőkbe.
-
Dodder
tag
Nagy teljesítményü fogyasztók mik vannak? Pl.? Az is lehet,hogy elektrosztatikus zavar. Nem lenne jó találgatni ki kell mérni,és felderíteni a hibát akkor könnyen orvosolható.Érdemes lehet zavarszűrő kondenzátort a berendezésben vagy Zavarszűrős elosztót alkalmazni a hálózatban mondjuk a pc elé beiktatni.
-
Bigemperor
senior tag
Igazán nincs mit. Épp tegnap érdeklődtem utána magam is. Az tetszik benne, hogy meglévő előfizetéssel (alap csomag) egy havi díjat elengednek. Jó így sem sok a 30 csati, meg van benne egy-két felesleges, de jó minőségben jönnek az adók nálunk szobaantennán is. A valódi Hd tartalom elég ritka, az igaz, de egyre több lesz ilyen szerintem. Elvileg amint van lefedettség, a mindigtvextra.hu oldalon jelzik.Nem tudom jelenleg más szolgáltató mit kínál ezért az árért, de ami nálam szempont volt, hogy ne kelljen az egész hóbelebancos lakást bekábelezni, az lenne a halálom.Ez meg így tök egyszerű.Amúgy is utálom már a sok tyúkbelet.Meg nem is kell annyi adó nekem.
üdv. -
Bigemperor
senior tag
Hello!
Nem tartom én sem valószínűnek, hogy bármely távolabbi toronyról tudsz életképes jelet szedni.A távolságok nem tudom honnan vannak,de elég falsnak tűnnek (hacsak az adótorony nincs nagyon messze a névadó településtől, Vasvár és Nk. is jóval messzebb van Pécstől légvonalban).Antenna Hungária év végéig ígéri Pécsre a családi csomag elérhetőségét.üdv -
SetTopBox-ban állíthatod, hogy milyen képarányú a TV-d és választhatsz, hogy letterbox vagy PAN & SCAN modot, és persze HDMI kimenet is van.
A HD csak felárárt van az is csak Eurosport, HBO, National Geographic, History Channel.
A T-ome IPTV még jobb, mert alapból jár a felvétel, megállítható élő adás, Kép a képben, Videotéka meg egyebek.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SE760 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Janoska26