-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
van itt valaki aki az edigitalban dolgozik? kellene egy kis segítség.
-
senior tag
Akinek kell Xbox Game Pass Ultimate baráti áron írjon privátban.
Bármennyi hónapot tudok adni, összesen max 36 aktiválható egy profilra.[ Szerkesztve ]
-
Geri89
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek az ajánlásokat, azt hiszem, így már fogunk tudni válogatni (Ha Szombathelyről kell valami valakinek Pécsre, akkor állok rendelkezésetekre, holnap reggel indulunk..)
-
a2d2
addikt
válasz Geri89 #87684 üzenetére
Ritkán járunk étterembe, eddig a Tex-Mex volt a favoritunk, de múlt héten olyan menüt raktak elénk a Kalamárisban apu szülinapján hogy beszarás. Nem az a lelógnak az adagok a tányérról hogy alig bírsz utána megmozdulni, hanem a számomra (100Kg vagyok) tökéletes mennyiségű kaja volt top minőségen. Az áráról nem tudok nyilatkozni mondjuk mert vendégek voltunk.
- Hideg előétel töltött fogas volt salátával
- Meleg előétel szűzpecsenye (ez tényleg az volt) sült paprika mártással
- a főétel pedig vagy kacsacombos vagy marhahúsos tányér volt
Top minőség volt minden, komolyan mondom.A pezsgőházzal volt még jó tapasztalatunk. A tulaj a svéd király főséfje volt vagy mi és nagyon ügyel a minőségre. Árban drágább hely.
Ha olcsón szeretnétek megúszni a dolgot akkor kertvárosban a Gömbőcöt tudom ajánlani, ár/értékben nem rossz.
Vagy a belvárosban a Fiáker étterem.
@szkorhetz: két rántott sajt között van a hamburger vagy hogy? Ettem ott hambit régebben de nem is láttam ilyen opciót.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Sir Riccio
addikt
Esetleg egy Ryzen 7 2700X érdekelhet valakit? Dobozos, 10 hónapos, hűtője bontatlan. Gari nincs, mert nincsenek meg a papírjai. Ha igen mennyit érhet?
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Iginotus
addikt
Holnap érkezem Pécsre. Hétfő délutánig leszek Komló/Pécsen.
[link] Kell valakinek 1070TI vagy bármi a cuccaim közül? Akkor azt vinném magammal.Plug and Pray... :)
-
őstag
Csülök bár, de ma foglalj asztalt: [link]
Ha pizza, akkor Tímár26. Csak szombaton. [link]Belvárosban cseh étterem: [link]
Az én saját titkos ajánlatom a belvárosra a Főnix és nem a pizzára, mert arra a másik: [link]
Egyébként a pizza itt se rossz, csak ott sokkal jobb.Hétvégi nyitva tartást ellenőrizd légyszi.
Exian: szerintem a Tenkes durván túlhájpolt és iszonyat drága azért, amit adnak. Hogy legyen ellenvélemény is.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz Geri89 #87684 üzenetére
Tenkes Csárda (innen akkor már egy köpés a siklósi vár bejárása, Harkányban egy fürdőzés, stb).
Ha igazán retró hangulatra vágytok, akkor kertvárosban a Diana Étterem kötelező. Megragadt a 80-as években és azt masszívan tartja minden szinten. Mi szeretjük, ide akkor megyünk, amikor nem akarunk puccba öltözni Nem utolsó sorban szombatonként a szomszédunk nyomatja a MINŐSÉGI élő zenét.
Otthon Étterem - olcsó menük.
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Hétvégén párommal Pécsre látogatunk.. Egyikünk sem ismerős a környéken.. Esetleg tudnátok ajánlani olyan éttermet/gyors étkezdét amit javasoltok? Elsősorban nem turistás helyeket keresünk, hanem olyan ár/érték arányban megfelelő titkos tippet amit a helyiek is szívesen látogatnak..(nem muszáj Pécsen lennie, Pécs környéke is megfelelő, autóval leszünk) köszi!
-
-
Bird
addikt
válasz Dluinet #87680 üzenetére
Utána lesz itt nagy recesszió meg világégés... Nagy bátorság kell ahhoz, hogy folyamatosan odasz@rjunk ahonnan enni kapunk/ kaptunk...
Na akkor fog a Soros meg a migráns lufi kipukkadni.... Új ellenségkép után kell nézni. Csak nehogy országhatáron belül találják meg....
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
nagyúr
válasz Sir Riccio #87677 üzenetére
mi így teljesítünk jobban
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Ferdzsoo
addikt
Ez a konfig még mindig eladó ha valakit érdekel.
Dell Optiplex 7010"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Lomha 8V
addikt
Köszönöm a válaszokat srácok!
-
Bird
addikt
válasz Sir Riccio #87660 üzenetére
IKEA úgy volt, hogy a Siklósi Interspar épületébe jön de szerencsére ezt elvetették. A II. János Pál úton a nagy zöldséges fölött viszont hamarosan épül a JYSK legnagyobb áruháza....
A madaras tesconak nem tudom miért éri meg őrizni azt a területet... A legszebb az egészben, hogy az utak, közművek, a közvilágítás is kiépült, csak jött a "válság".
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
aneda
senior tag
-
nesa
veterán
Lenne valakinek kölcsönbe egy ELM327 ?
-
IO.sys
őstag
válasz s7evcsenko #87665 üzenetére
Thyssen valóban jött.
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
s7evcsenko
addikt
válasz Sir Riccio #87664 üzenetére
Én is csak az Auchan-ról hallottam, azt is arra a területre, ami közvetlenül a körforgalom alatt van, vagyis a dombon. Meg is van neki csinálva 2db kezdetleges bekötő fent is meg lent is.
Ami most épül nagy csarnok, az meg tudomásom szerint a thyssen lesz,
200 új munkahellyel."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Sir Riccio
addikt
válasz tamas.nick #87663 üzenetére
Én úgy tudom, hogy tíz éve övék a telek (meg az Auchan-é a másik), csak eddig nem volt közmű az ipari parkban ezért nem jöttek. Aztán, hogy ebből mi igaz...
-
tamas.nick
aktív tag
Úgy tudom az IKEA nem épít 500 000-nél kevesebb lakosságú városban.
-
Sir Riccio
addikt
válasz XboxGamePass #87661 üzenetére
Engem az étterem vonz, főleg, hogy itt lakom mellette.
-
senior tag
Hú de szuper lenne. Kellene egy Markus szék.
-
Exian
addikt
válasz torma1981 #87656 üzenetére
Kicsit pontosabban, én úgy tudom, hogy nem a cégek építkeznek, hanem az önkormányzat és majd bérelni lehet:
"Az önkormányzat összességében a csaknem 1,5 milliárd forintos beruházás során két új üzemcsarnokot épít a szükséges kiszolgáló infrastruktúra létrehozásával. "
Szerk.: bár ez régi cikk volt (tavaszi), azóta találtam olyat, ahol már a cégek saját beruházásairól is írnak, szóval akkor már ezek szerint cégek is fejlesztenek saját maguk.
[ Szerkesztve ]
-
Lomha 8V
addikt
Tudja valaki mi épül Pécs előtt (Siklós felől) a körforgalomnál? Arra gondolok, ahova bevásárlóközpontokat akartak.
-
csucsbicep
nagyúr
Van egy eladó Xigmatek Asgard Pro USB 3.0 ház + 6db csendes ventivel. Árban 5K-ra gondoltam.
UI: Lesz egy eladó Scythe Mugen 5 Rev b. dobozos hűtőm minden tartozékával. 10K.
[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
Srácok nem lesz végre akkor SD rendelés, mert felfüggesztettük a kevés jelentkező miatt, ha volna még valaki, aki szeretne, ne tartsa magában.
-
nbl2
senior tag
Elado egy Intel I5-2500k proci.
Irányár: 9k.
Never give up!
-
Exian
addikt
Na, így sem jártam még. Van, vagyis volt egy Samsung TV-nk, amit frankón összetörtem véletlenül (be lett durván nyomva a kijelzője), volt rá biztosítás, ma hívott a biztosító által kijelölt szerviz, hogy megtörtént a kárszakértés és adnak csereutalványt a TV (2 évvel ezelőtti) vásárláskori összegével. Azóta persze azért az árért kapok jobbat, már 4K UHD Smartot is akár, ahogy nézem. Az még csak FHD volt, Smart nélkül ésatöbbi.
Ilyenkor lehet vásárolni bármit az adott üzletben, az utalványon, vagy csak TV-t és csak Samsungot?
Amúgy nem nagyon hittem ezekben a biztosításokban, de ha már volt kötve, gondoltam végigjárom és úgy tűnik, működik. Végül is pofon egyszerű volt, neten leadtam a kárbejelentő lapot, majd futár jött a TV-ért, elvitte múlt héten és ma már hívtak, hogy akár 2 nap múlva küldik a csereutalványt.
MZsoltee: köszi még egyszer ezúton is a dobozt, végül is nem volt felesleges, úgy tűnik
-
windlord
őstag
válasz csucsbicep #87642 üzenetére
Egyben nem kell, de jo az ar.
Ramok tan igen.
-
windlord
őstag
válasz csucsbicep #87640 üzenetére
Ramokra mondj plz egy arat, ha egyben nem menne el.
-
csucsbicep
nagyúr
Érdekel valakit egy komplett gép?
Alaplap: Asus B350-F Strix
CPU: AMD Ryzen 5 2600 + gyári hűtő
Memória: G.Skill Aegis 2x8GB 3000MHz@CL16
VGA: Gigabyte RX580 Gaming 4GB
SSD: Kingston HyperX Fury 2.5 120GB SATA3 SHFS37A/120G
Táp: Thermaltake Hamburg 530w
Ház: Xigmatek Asgard Pro USB 3.0 + 6db 120mm csendes ventiA tápon kívül az összes komponens dobozos, minden tartozékukkal, kiváló állapotban. Árakat később belövöm. Ha nincs rá igény így egyben, akkor bontom.
-
Zewa
senior tag
Sziasztok,
keresek szép állapotú, 13-14"-os, üzleti kategoriás laptopot, 100-150k környékén. (pl. T460, E7450, E5470)
Köszönöm."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Toness
őstag
'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz M_AND_Ms #87631 üzenetére
DVI az már csaknem kihalt... Már HDMI-t is alig találni a videokártyákon, mindenre Displayport megy. Kellett vennem 6 ilyen átalakítót, szerencsére találtam egy típust 800Ft-ért, az összes többi 3-5000Ft áron volt.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
M_AND_Ms
veterán
válasz CPT.Pirk #87630 üzenetére
Az asztali monitor az analóg. Ritkán van használva vele a gép, hisz a tévén mennek a játékok, munkára meg ott laptop. De pont emiatt nem szeretnék üj monitorba is beruházni, jó lenne egy átalakítóval megúszni. A régi, most tönkrement kártyán volt DVI-I, ezen csak DVI-D van.... Hogy miért kell ezen is spórolniuk??
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz M_AND_Ms #87627 üzenetére
Ahh, Duke Nukem az mekkora volt! A for presidentes videót ismered? [link]
Az új CoD részekből a Black Ops (1) volt amit még láttam, az tetszett. Azóta a többire már nem néztem rá, inkább az építgetős dolgokkal játszom, ha egyáltalán van rá idő.
A Mohaa széria sajnos anno kimaradt, akkoriban csak a másolt dolgokhoz volt hozzáférésem, a haveri körben meg senki nem tolta.
Mihez használsz még analóg vga-t?
Sir Riccio: Nem rég még felmentem CoD1 szerverre nosztalgiázni, jó volt. A coop tank meg jeep vezetést komáltam benne nagyon.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
M_AND_Ms
veterán
Na és visszatérve a videokártyás témámra.
Az általatok ajánlott kártyán csak az alábbi csatlakozók vannak, így felmerült bennem, miként tudok analóg monitort rákötni? (a tévé nyilván HDMI-n megy, de azért a monitorra is szükség van)
DVI-D, (ezen ugye nincs analóg kimenet, tehát átalakítóval nem megy a dolog)
HDMI,
DisplayPort 1.4Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Sir Riccio #87626 üzenetére
"Játékra én mondjuk csak monitort vennék, abból is valami gyorsat"
én nem tudom,... görnyedni az asztalnál a monitor előtt...egész nap ezt csinálom. Amikor a magam szórakoztatására használom a gépet és játszok, akkor azt a kanapéról, kényelmesen, nagy tévén, rendes (nem bögreszett) házimozi hanggal. Nem pörgök a számok misztikumában, de egy plazma van olyan gyors, hogy kiszolgálja a játékokat...az egész szoba a játéktérré válik, én meg benne érezhetem magam a történetben.
(#87621) CPT.Pirk: "bár a CoD szériából már kicsit kiöregedtem"
Az hogy lehet?...mondjuk nekem ez a második COD, pedig a negyedik X után vagyok bőven. De anno a MOHAA-t összest végigtoltam (Az eredeti Duke Nukem-ről nem is beszélve )Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Sir Riccio
addikt
válasz CPT.Pirk #87621 üzenetére
Gyí, a jó kis CoD1. Embertelen mennyiségű időt töltöttem el vele amikor még azt hittem, hogy sok van.
Játékra én mondjuk csak monitort vennék, abból is valami gyorsat, de nekem sajnos kompromisszumot kellett kötnöm, mert inkább munkára használom mint játékra, így lett a gép mellé ez.Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
IO.sys
őstag
IPS TV-t vettünk, mert én elég kieső szögből nézem néha, aggódtam a színekért. Hát nem tudom, olyan BL bleeding meg IPS glow van, hogy kezdem megbánni, pedig egy jófajta Sony, 60-nal drágább, mint a többi nem Sony. Szóval VA +1.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz IO.sys #87623 üzenetére
32 alá nem megyek és biztosan TV lesz mindkét helységben. Így egy eszközzel meg van oldva minden ami kell.
Exian: na igen, az Alcatel se egy olyan márka, amiben megbíznék. Mint az új Orion TV-k...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
IO.sys
őstag
válasz CPT.Pirk #87621 üzenetére
27 vagy 32-ben gondolkozz szerintem. Ha már lúd. Használtan 100 körül vannak komolyak, én is tervezek egy 32-est, most 27-es öreg 16:10-es dell van, érzem rajta a kort, de nagyon jó, nem tenném vissza az amúgy sztár IPS-emet.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Ajándékok #87614 üzenetére
Az nekem nagyon ismeretlen márka. Amúgy jah, erősen utána kell nézni annak, mit vesz az ember.
IO.sys: Igen, valószínűleg az lesz a cél. Most vettünk ASUS VA249HE monitorokat a céghez, mindössze 33.000Ft-ért VA panelt adnak 24 colon. Ez az első olyan monitor hosszú IT pályafutásom alatt, hogy csak bekapcsoltam és nem kellett beállítani a képet, mert minden jó volt rajta.
Nézve a 3 nagy panel típust elemző PH!-s cikket, valamilyen javított színvilágú TN panelt kivéve a VA jelenti a megoldást univerzális PC-s használatra.M_AND_Ms: Pana plazmánk nekünk is volt, az egy külön kategória a képminőségben... Azt sajnálom, hogy az a technológia is eltűnt, bár az is érzékeny volt a beégésre így 1:1-ben monitornak az se jó.
A nappaliban majd nálam is fog dúlni a háború, bár a CoD szériából már kicsit kiöregedtem. Nekem a CoD1-2 volt a nagy kedvencem, EAX térhangzással és mosin nagant puskával a kézben.
[ Szerkesztve ]
-
IO.sys
őstag
Eladó asszony új gumi szettje. 3 hónaposak, asszony meggondolta magát. Nehéz hozzájutni. Ittenieknek -5000 Ft engedmény.
Laufenn LK41 nyári gumik 215/65 R16凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
IO.sys
őstag
Van köztünk valaki, aki vapel, most sehogy se találom, pedig beszéltünk már, legyen szíves írjon rám.
-
IO.sys
őstag
válasz CPT.Pirk #87612 üzenetére
VA nem lenne jó? Most olyan monitorom van, itt tényleg éjsötét a fekete, teszik is rendesen.
(#87613) Palafi: alapvetően nem, de ha találsz rá programot, ami a monitort két asztallá szedi szét, akkor igen. A többkijelzős rendszerekhez szánt új Windows is tudni fogja szerintem, valamikor egyszer majd talán.
-
Ajándékok
aktív tag
válasz CPT.Pirk #87612 üzenetére
Nézegetem egy ideje, TCL-ből van olcsó, pc-hez is ajánlott uhd (azt is lehet fhd-ban használni, amíg nincs elég erős vga.) De nem tökéletes, mert amelyiknek elég sötét a feketéje, annak egyenetlen a háttérvilágítása.
A másik gond, hogy usa típusokról vannak tesztek és az eu típusok állítólag nagyon mások.Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Ultrawide monitort lehet úgy használni, mintha két monitor, két képernyő lenne? Úgy értem, hogy ha a bal oldali részén valamit kirakok teljes képernyőre, akkor csak a bal oldali részt foglalja el, a jobb oldali rész érintetlen marad.
A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Ajándékok #87611 üzenetére
Egy 32-es LG-m van, passzív 3D-vel (LG32LF650V). Jövőre új lakásba fogok költözni, oda már szerintem egy új TV-t veszek magamnak. Sajnos 3D TV-t már nem gyártanak, így nézhetek valami olyat aminek minél sötétebb feketéi vannak, lehetőleg nulla háttérfény beszűrődéssel. Fasza lenne egy oled, csak hát b. drága és beégés veszélye van, így nem jó monitornak, meg mintha nem is létezne belőlük 32-es példány...
A felbontással viszont nem tudom mit kezdjek. Ha maradok fullhd-n akkor még nem kell új vga, ezért lehet úgy fogom csinálni, hogy a gép egy fullhd tv-vel a "dolgozó" helységben lesz, a nappaliba meg áthúzok egy hdmi kábelt és oda meg megy egy nagy 4K TV filmezéshez. Új lakásnál még át tudok fúrni bármilyen falat büntetlenül a festés előtt.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz M_AND_Ms #87609 üzenetére
Nem azért írtam, csak kíváncsi voltam mi a cél, hogy ne ajánljak hülyeséget - mivel nem a megfelelő adatokkal van kitöltve az adatlapod... Amúgy én is TV-t használok itthon a géphez, nagy királyság.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz M_AND_Ms #87605 üzenetére
Az 570-es (széria) egy jó választás jelenleg ár / érték alapján, és FullHD-ban a cuccok többségét tudja is magas minőségre kapcsolva normálisan vinni. FullHD fölött viszont már kevés, de gondolom az nem is érdekes.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz MZsoltee #87606 üzenetére
A táp egy chieftec CTG-500-80P. A proci valami, az alaplapnak megfelelő (nem tudom, mert ilyeneket nem tudok az agyamba tartani, megnézni meg most ugye nem tudom). Anno, aki vette, egy erős gépet rakott össze, én nálam 3 éve szolgál....
A linkelt RX570, mennyiben más, az általam nézettől, a gyártón túl? Ez valami mini forma? Fontos szempont, hogy halk legyen. A két ventitől ezt jobban hiszem.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
MZsoltee
veterán
válasz M_AND_Ms #87605 üzenetére
Milyen proci és táp van a gépben?
Alzáról vennék Sapphire RX 570-et vagy RX 590-et.
Előbbi 40k alatt valamivel elhozható Borderlands 3-al, utóbbi 56-57k körül szintén Borderlands-sal. Ehhez alza kuponok kellenek, bővebben azu alza és a best buy topicban segítenek. Vagy ha nem segítek én.A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
M_AND_Ms
veterán
Sziasztok.
A hozzáértők véleményét kérném. Úgy néz ki bedöglött a videokártyám (egyszer csak totál elsötétült a kép...és azóta semmi. A boot és bios képernyő is, de WIndows javítófelület is csak szemetes, gyakorlatilag használhatatlan képet ad. A magas felbontású Win képernyő pedig egy nagy sötétség)
A kérdésem, hogy mit érdemes venni a SAPPHIRE Radeon R9 270X Dual-X OC 2GB GDDR5 256bit PCIe kártya utódjának. Az alaplap egy GA-Z68A-D3-B3. Nem megy erőgép (sőt), de elég jól lehet rajta játszani (már amennyit én játszom). Első blikkre egy ASUS Radeon RX 570 OC 4GB GDDR5 256bit PCIe kártyát néztem.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Exian
addikt
Szupi
Amúgy hol lehet ilyesmit venni? Volt már, hogy nekem is nagyon kellett volna, aztán pont nem találtam egyik hulladék gépemben sem. Van még bontó valahol?
Amúgy megnéztem 1-2 gépben, ezekben persze pont integrált van. De van még vagy 30 másik kidobandó gép, biztos van, amelyiken drótos van.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Megoldottad már? Találtál? Nálam egészbiztos van, egy halom PII-PIII-P4 masinát fogok éppen most leselejtezni-elektronikai hulladékkezelőbe leadni, biztos találok valamelyikben, azokban még volt egytől egyig.
Jelezz vissza, mert csak akkor állok neki túrni, ha kell még Lustaság fél egészség alapon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- ASUS routerek
- Gitáros topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla