- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Engineer086 #87099 üzenetére
1-2 hét volt, de hívd fel őket és kérdezz rá erélyesebben, én így tettem, 2 napra rá meg is jött
[ Szerkesztve ]
-
Engineer086
Modder
válasz Janoska26 #86988 üzenetére
Átlagosan mennyi idő alatt jönnek meg a termékek a xaomishop.hu-ról?
Kb. két hete rendeltem meg a raktáron levő fm transzmittert, ki is küldték a proforma számlát fizetés után, de azóta nem hallottam róluk.Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
őstag
válasz plaszy #87097 üzenetére
Ha tudok segítek. Írj. Sok csomagom van viszonylag.
Keresésben egyébként most ez a legjobb: PostalNinja
Ha már itthon van a csomag, akkör regisztrálni kell az ÉnPostám-ra, mert akkor sokkal részletesebb infókad ad. Azt ne kérdezd miért nem illeti meg az info azt, aki nem regisztrál.
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: egy Kínából rendelt elekromos roller a tárgy...a csomagkövető alapján kiírtat nem tudom értelmezni.
Ha valaki már intézett ilyet vagy hasonlót, legyen szíves privizzen és ott folytatjuk.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Ferdzsoo
addikt
Ha valaki tudna a Tildy z. 5 közelben lévő kiadó garázsról nehogy magában tartsa.!!
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Exian
addikt
válasz balintdavid #87090 üzenetére
Már vagy 1 hónapja hordjuk a 100-as háromkirályokat Én már túl vagyok úgy a 4., 5. rekeszen, persze volt segítség a fogyasztásban összejövetelek alkalmával... Volt már szó róla, de azért köszi.
Egyébként ITT mindig olvasható az aktuális akciós sörök listája. Most szépen fent is van a Három Királyok.
ITT meg a normál árlista.
Nekem meg van a pultos nőci mobilszáma, bibibiii, én nála szoktam személyesen érdeklődni az akciókkal és készletekkel kapcsolatban
[ Szerkesztve ]
-
IO.sys
őstag
válasz balintdavid #87090 üzenetére
A sört írja valahol az internet, vagy csak szájhagyomány útján lehet róla értesülni?
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
MZsoltee
veterán
válasz balintdavid #87085 üzenetére
Hát annyival nem olcsóbb, ha egyáltalán olcsóbb. Vedd meg most és akkor a kollégával is jót teszel!
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
zsolt19900
őstag
vigyázz ezzel a kijelentéssel, hisz most majd' minden héten van bf
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #87039 üzenetére
Mitu drón,androidos tv box, autós tartók még mindig eladók, linkek ld. az előző üzenet.
-
Vertigo18
addikt
Nah, annál sürgősebben azért!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vertigo18
addikt
Valakinek eladó videókártyája?
DVI-D legyen rajta, az se baj, ha kettő is van belőle... Mellé még egy Hdmi csatlakozó jól jönne.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Bla82
tag
Ha valakinek lenne Pécsen eladó Alpenföhn AM4 Mounting-Kit-je kérem jelezze PÜ-ben.
-
addikt
válasz samu2062 #87074 üzenetére
Jó neked, nálam már hónapok óta furcsán szórakozik. Most amióta kitették a plakátot nálunk is, hogy jönnek, azóta négyzetre emelkedett a probléma. Tegnap óta már multi játékokba se lehet belépni, mert pár perc után megszakad az egész és kidob.
Ez még eddig mindig a maximális 5 vonal volt:[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
dunc
nagyúr
Helló. Foglakozik itt valaki elektronikai javítással?
Autó kulcs, a nyákon lévő kis mikró kapcsolok pótlása. (olyan kis púpok vannak rajt fémből ami domború, és azt nyomja meg a gond, azok váltak le) Házat nyomógombot könnyű pótolnom az imo. chip it könnyet átrakható a másik kulcsházba, csak az alaplapon lévő mikrókapcsolókat szeretném pótoltatni. )ilyen a belseje. Jól látszik, hogy az egyik gomb alól hiányzik a kis domború réz.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nálam egyre rosszabb a diginet amióta megy az átépítés. A honlapok sokszor csak 2x-3x-ra jönnek be, már marha idegesítő.
-
IO.sys
őstag
válasz Engineer086 #87067 üzenetére
Olyan DAC-ot szerettem volna elsőre venni, de még nem volt meg rá a lé. Nincs kedved egy hétvégére cserélni? Nekem SMSL Sanskrit 10th van, megy Win10 alatt.
(#87069) CPT.Pirk:
Ezt most legalább értettem.凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
Engineer086
Modder
Szerintem is jó konstrukció, a 13 centis "mélysugárzóval" megtámogatva alja is van a zenének, panelház nappalijába ideális választás (szvsz)
Azért azokat a Yamahákat egyszer meghallgatnám, a cseresznye színű változattól mai napig beindul a nyáltermelésemSzádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz IO.sys #87065 üzenetére
Az az igazság, hogy nagyon lusta vagyok, ha saját cuccról van szó... Az a wobbler meg amit írtam, nem kevés programozást is igényelni fog, mind az eszközben, mind PC oldalon.
Az elődjét még a fősulin csináltam szakdoga témának: https://www.youtube.com/watch?v=ZS4z6UbK1gM elég buta jószág volt, a fázismenettel abszolút nem foglalkozott, így csak alacsony frekvencián adott pontos eredményt és jó hosszú volt a mérés, de már egy RC tagot meg tudtam mérni vele és kidobta azt a görbét, amit a Tina kiszámolt.
Lényegében annyit csinált, hogy minden másodpercben a log skála szerinti 1-el nagyobb léptékű frekvenciájú szinusz jelet (nem valódi szinuszt, mert csak dac-om volt, nem dds-em, így pontokból raktam össze a görbét) hajtott át a mérendő körön, amit aztán visszamért egy AD, az értéket meg kiküldte uart porton. Ebből meg már lehetett dB-t számolni a PC oldalán, meg görbét rajzolni.Ez 2012-ben volt, azóta tervezem az új verziót, teljesen saját hardverrel...
*szerk: külső dac-nak CM6631A USB-s dac-ot használok, ezt kapni készre szerelve ebayen, az I2S kimenetére meg PCM5102A Texas DAC-ot raktam, arról hajtom az erősítő(ket). Nagyon bevált ez a páros.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
őstag
válasz Engineer086 #87067 üzenetére
Egyszer hallottam a kistesóit (F10). Azok nagyon szépen szóltak. Gondolom az F30 meg bőven előzi megfelelő térben. Én őket hoztam haza mindenki nagy örömére. Sajnos nekik kicsi a jelenlegi helyük.
-
Engineer086
Modder
Én képes voltam elmenni még anno Hajdúszoboszlóról Hódmezővásárhelyre a mostani hangsugárzóimért. Akkor még nem volt meg a saját autóm, így szüleim kocsijával voltam kénytelen elmenni érte. Édesapám fejét kellett volna látnotok, mikor meghallotta, hogy mire kell a jármű
Azóta volt már szervízben Budapesten és jött velünk Szoboszlóról Pécsre. Eléggé a szívemhez nőtt, nem is akarom lecserélni (tuningolt Celestion F30)IO.sys: Semmi extra, egy Nuprime uDSD dac. Járt nálam egy Meridian DAC is, de az istennek nem akart működni Win10 alatt, annak zseniális hangja volt. Ez a kis kütyü most bevált, fejlődés volt az alaplapi hangkártyához képest hangban. A vezérhangya egyenlőre szabadságon van.
[ Szerkesztve ]
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
hattrickuser
aktív tag
Árváltozás!
Eladó HP 600 G2 (i5 6500, 8GB, 120-SSD, 500-HDD) Windows 10 Pro -
IO.sys
őstag
Köszi!
(#87062) CPT.Pirk:
Átalakítóval elvileg menne a 6N1P is, szaktárs is arra bátorít, csak nincs időm. Megnézem én is, nincs-e olyan csövem, amit keresel. Amúgy irigy vagyok, én programozás vonalon mentem olyan messze, mint Te elektronikában. A prog már untat, de az ilyen hasznos cuccok megteremtése, mint amit írtál, az izgat.凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz IO.sys #87056 üzenetére
6N1P csőből van egy kupaccal, tévedésből rendeltem. Így elsőre elég hasonlóak.
Amúgy egy műszert tervezek még építeni, ami a régi Wobbler szkópokat hozza vissza, hogy lehessen érdemben átviteli karakterisztikát mérni. Lesz benne jelgenerátor két csatornán, visszaméri mindkettőt AD-vel, a kettő közötti eltérést ki fogja rajzolni és még a fázistolást is fogja tudni mérni. Csak még rajzolom a nyákot.
Exian: ECL86, PCL86, E88CC, ECC83 érdekel engem. Ha ilyet látsz emberi áron, szólj nekem.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
IO.sys
őstag
Nekem most 27-es monitorért megy asszony, mert az eladó nem postázza. S-PVA
(#87054) CPT.Pirk:
Gusztán hangzik. Nincs véletlen felesleges 6N3P csöved párban?Audio témában most kábeleket fogok mérni multival meg szkóppal FFT-re, aztán megépítem a saját méregdrága kábelpakkom. Gyógyászati osztályú táp is lesz, aztán elkezdek tápszűréssel kísérletezni, na az még egy kalandos valami.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz IO.sys #87048 üzenetére
Nekem egy szétbontott kazettás magnó volt a "ház", de igazából csak ált az otthon mart nyák egy kupac kábel tetején.
Ezúttal máshogy lesz, korrekt nyák, szép doboz, korabeli műszerek. Időközben vettem egy magnó módjára működő lemezjátszót és azt kell mondjam, hogy már megértem a lemezbuzikat... Szóval vettem egy full csöves riaa korrektort az ebayen, az is megy be az erősítő dobozába... Ez a kis PCL86 cső amit egyébként TV-k olcsó minden egyben hangerősítőjének találtak ki, ez egy csoda.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
őstag
válasz Engineer086 #87050 üzenetére
Hát igen. Nekem anno szencsétlenségemre a hangfalszettem Sopron mellett volt eladó. Eléggé sokáig tartott, amig meggyőztem, hogy igencsak megéri kocsiba ülni és elmenni érte, mert mérete és értéke miatt nem postázza az eladó. Azóta megboldogult, 60 év feletti apósomat beültette mellém, hogy ne menjek egyedül. Ő végig úgy nézett rám az úton, mint egy ufóra, aki miatt elvesztett egy napot az életéből egy érthetetlen ok miatt.
Persze azért egy-egy jó film kedvéért most már simán kitúr onnan.
Visormail: Köszi! Sajnos ahogy írtam, közben behúzták a féket itthon.
[ Szerkesztve ]
-
IO.sys
őstag
válasz Engineer086 #87050 üzenetére
Milyen a DAC?
-
Engineer086
Modder
Ismerős.
Nekünk a nappaliban van egy szolid Hi-Fi lánc telepítve, évek alatt szépen-lassan összeállt, lassan másfél éve tiszta vagyok, mióta a DAC megérkezett. Előtte azért voltak súrlódások, főleg amikor beállítottam egy vastag összekötő kábellel, vagy egy új erősítővel.Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
őstag
válasz torma1981 #87047 üzenetére
Hát ez tényleg nem nagy férfibarlang. Inkább férfivájatnak hívnám.
IO.sys: Lehet, hogy azért, mert jobban tudják. Lényegében abban van a különbség, hogy ők is tudják mi kell itthonra, meg mi is, csak ők szűkebb halmazból tudják kiválasztani a szükséges dolgokat és mégis életben marad a család.
-
IO.sys
őstag
válasz CPT.Pirk #87044 üzenetére
Van róla elképzelésem, én is utánépítettem egyet, és még jó se lett. A burkolat VHS lejátszó burkolatából lett hajlítva meg kivágva, na az is buli volt.
(#87046) Ance:
Nekem is asszony mondja meg, hogy mire van pénzem, ez érdekes...凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
őstag
válasz IO.sys #87043 üzenetére
Ja. Ez van. Sikerült elcsalnom a házból egy kicsi helyet egy moziszobának (szegény feleségem az elején azt hitte valami szuper tárolót építek ) ott élem ki magam. Mivel nagyon kicsi (3x3,8) és a hangfalak még a gyermek születése előtt a nagy nappalira lettek tervezve, kicsit túlméretesek, de annak a cseréjére megfelelő kisebbekre végképp nincs pénzem.Gondoltam hátha egy jobb erősítő. De közben az asszony mondta, hogy arra sincs pénzem.
Most Visormail miatt újra bújom az avx-et, pedig már tiszta voltam egy éve.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz IO.sys #87043 üzenetére
Nemrég terveztem egy dac + hibrid csöves kombót, majd lassan megépítem, aztán talán működni is fog. Meg van egy dac + otl csöves fejes erősítőm is, szintén magam terveztem.
szerk: meg sok kínlódás. Most épül a PCL86SE 2x2 sztereó rendszerű erősítőm is normális formában, miután az életveszélyes deszkamodellt hallgattam egy évig és aztán porosodott egy másikat darabokban.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Denon 4311 erősítőm eladó.
-
Ricsi.M
tag
válasz Bigemperor #87039 üzenetére
Tárgytalan, benéztem.
[ Szerkesztve ]
MR Informatik - IT üzemeltetés, rendszergazda, szerviz, weboldal készítés - www.mrinformatik.hu
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #87015 üzenetére
Na szóval, ha valaki 2millió ft körül keresne megbízható, jól karbantartott járművet, írjon, küldök linket a hirdetésre.
Ezen kívül van néhány eladó dolgom még.
Xiaomi Mitu drón és új pótalkatrészek: [link]
Mecool androidos tv box: [link]
Baseus autós mobiltartó: [link]
Clingo autós mobiltartó: [link]
Mind újak, vagy egy-kétszer kipróbáltak.[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Ha valaki esetleg downgradelni szeretne RTX 2070-ről: van egy sokgaris decemberi vásárlású GTX 1070-em ami kicsit kevés lett, ráfizetnék nagyobbra.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
Hátha érdekel valakit: [link]
Az itt is sokat reklámozott Agony az 1 dolláros csomagba kerültA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Exian
addikt
-
senior tag
válasz XboxGamePass #87032 üzenetére
Elkelt.
-
senior tag
Van köztünk Xboxos? Lenne egy 12 havi Goldom 11,000 forintért. Ennyiért sehol senki nem ad, gyors pm jöhet, ha kell. A kódot előre megkapod beaktiválhatod és csak utána kell kifizetni, nem zsákbamacska.
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Figyelem joghurtkészítők!
A LIDL-ben lehet kapni most olyant hogy 3,6%-os zselici teljes tej. Ezzel sikerült megközelíteni a zöldfarmos tejjel készült joghurt minőségét (az azért még mindig az első helyen van). Viszont ez 250Ft a másik pedig 400Ft körül mozog!
Teszteljétek, vegyétek, hátha rákerül a fix palettájukra!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
őstag
válasz Doki16 #87023 üzenetére
Mármint az állatkert vagy az állatkertek éjszakája?
Az állatkert jó hely. Sok kicsi állat, meg nagyobbak is, nehéz ezzel hibázni. Ha nem előtted lövik le a macit, akkor jól érzed magad.
Az állatkertek éjszakáján még nem voltam. Gondolom ugyanolyan, csak este van. Van olyan állat, amit nem fogsz látni, mert beleolvad a háttérbe, vagy nem tudom hogy oldják meg.
-
Doki16
addikt
Sziasztok! Szombaton a Pécsi Állatkertbe szeretnénk elmenni az Állatkertek Éjszakája alkalmából. Aki volt már ott ő milyennek találta. Megéri megnézni? Jó hely?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Csepy
őstag
válasz Sir Riccio #86993 üzenetére
Néha nálam is előfordult (Redmi Airdots), de miután most megvettem a Xiaomi Airdots Pro-t, sosem tenném vissza a sima Airdots-ot. Sosincs szakadás és mérhetetlenül szebben szól, mint a nem pro.
Regards: Csepy
-
senior tag
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Van esetleg valakinek eladó/kölcsönbe USB3-as 5Ghz-es külső antennás WLAN adapterje?
Olyan amivel Win10 alatt lehet 5Ghz-es Hotspotot csinálni?
Hiába van egy jó kis PCI-expressz Intel modulom, azzal nem lehet valamilyen törvényi korlátozás miatt: [link]
Köszi![ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Topikgazda
válasz XboxGamePass #87016 üzenetére
tényleg állítható a színe?
-
senior tag
Ezer köszönet a Xiaomi Roidmi 3S tippre. Nagyon jól szól, színe is állítható, tölt is hibátlanul.
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #86718 üzenetére
Nos, úgy tűnik tényleg eladósorba kerül a 2008-as Honda Civic Sedan 1.8 ES automata,megkímélt, végig Honda markaszervizben szervizelt, ára 2.099.999,-ft.ha valakit érdekel, küldök linket,hahu-n fent van.
-
nesa
veterán
válasz Sir Riccio #87012 üzenetére
Gratulálok Helénához!
-
Ferdzsoo
addikt
Pécsen és környékén ajánlott korrekt VW konszern szervíz? (Alap olajcsere, kompjúter kezelés)
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
hattrickuser
aktív tag
Eladó HP 600 G2 (i5 6500, 8GB, 120-SSD, 500-HDD) Windows 10 Pro: [link]
-
hattrickuser
aktív tag
Eladó Új AMD Wraith Prism RGB hűtő: [link]
-
dunc
nagyúr
Keresek megbízható kis benzines autót, árban 1 millió 400 1 millió 600. Őskövületek és nagyon magas km el nem érdekel. Magyarországi forgalomba helyezés előny.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
"jobbról jó"
"Úgyis megáll..."
"Már megint vörös a fénysorompó, pedig nem is jön a vonat."
"Milyen szelíd ez a kis tigris!"
"egész finom ez a gombapörkölt"
"Áh, ez úgysem fordul elő újra!"
"Elég mély a víz. Nyugodtan ugorhatsz egy fejest."
"A kezemben tartott növényevő lábatlan gyíkot csak a szakemberek tudják megkülönböztetni a hasonló kinézetű szakállas viperától.""Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nesa
veterán
Carrera First Verdák 3 versenypálya eladó
1 hetes.
Új elemek is benne vannak, hibátlan a pálya és az autók is, 2x 3x használták de carrera DTM kellett a gyereknek, így váltottunk.10k
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla