- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
hejesírásó #23299 üzenetére
hú. király.. na ha még annyit megteszel, hogy küldesz egy google maps linket én odameg vissza leszek és el is megyek valamelyik nap (mert sejtem hogy ez a zsolnay meg a sport utca felé van, de nem vagyok biztos benne, mivel arra egyetem az nincsen így egyáltalán nem járok kelek arrafelé, és nem is ismerem) . Nameg annyi hogy a 2-es busz az megy arra nem? Vagyis ott áll meg. Örökhála.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
daninet #23298 üzenetére
akkor kb stimmel amit írtam egasz?
no akkor Té ménj bé a zsolnayn a boltba ami kis pici ajtón belül leledzik, mint minden bolt úgy általában a világ szunyogmentes részén. A zsolnayn van egy zöldes egyetemi épület, na nem ott hanem azzal szemben találsz egy elektrotechnikai boltot.
mindez ott van ahol mennek most ezek az építkezések - mondom ezt úgy h mindenhol mennek. jahj. naakkor, ahol a sólyommadár ha letekint gyorstáplálékot lát de nem szántóföldi patkányt hanem a mekdonnaldsot. na attól a helytől nyugatnak mész a zsolnayn és már ott is vagy amint kimondtad (gyalog menve) hozzávetőleg 25 ször azt hogy csukamájolaj.
12 től egy órával 12 utánig tart a tápérték bevitel.
köszönhj szépen, és mutasd amit venni szeretnél.
-
daninet
veterán
válasz
hejesírásó #23296 üzenetére
Fejhallgatóhoz kell, pótolni, kéteres (egy érben árnyékolás + kábel), taposásálló legyen, max 3mm vastag (egy ér külső szigeteléssel), kettészedhetőek legyenek az erek és 500forintos méteráron megy kábé
-
daninet
veterán
válasz
hejesírásó #23290 üzenetére
nincs
kölcsönkérem valakitől a levegőztetőjét és kiderül... de köszönöm a segítségetTovábbra is segítséget várok bolt ügyben, ahol audio kábelt tudnék venni
-
MZsoltee
veterán
Nen tudjátok hol lehet kapni adsl szűrőt (netet és a telefont válastzja szét)?
Ha van valakinek fölös akkor csokiért sörért... -
daninet
veterán
válasz
hejesírásó #23286 üzenetére
lehet, hogy a pumpa is öregszik, de a szelep 100% hogy játszik benne, mert a többi szeleppel el sem indul. se a rugóssal, se a másikkal. csak a régivel. A membrános pumpák mindig hangosak, ezért sajnos ezt nem tudom megmondani. Melegnek meleg folyton. Ha használat után szétszedem, és jó nagy tüdővel kifújom a vizet ami a szelepben és a csőben van utána megindul. Ezért gondoltam, hogy a szelep.
-
Silenzio
addikt
Szevasztok! Eladó egy Galaxy 8600 GE nálam. Irányár: 8000 Ft. Itt egy teszt a kártyáról. Én írtam.
A kártya teljesítménye impresszív, jelentősen átdolgozott példányról van szó, a 8600 GT-hez képest akár 30%-kal gyorsabb is lehet. Az utóbbi 1-2 hónapban kifogástalanul futott rajta mind az Arkham Asylum, mind a Call of Duty MW2 vagy a Call of Juarez Bound in Blood.
Eladó továbbá egy MSI K9N6SGM-V alaplap valamint egy Athlon X2 3800+-os processzor, Windsor magos, B2 steppinges. Külön-külön 6000 Ft-ért, együtt egy 10-es a kettő. Egy-egy hónap garanciát vállalok mindenre.
Megbízható, legalább 400W-os tápot keresek továbbá, valamint jöhetnek még AM2+-os/AM3-as alaplapok, Phenom II és Athlon II procik is.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
daninet #23282 üzenetére
vmi nekem az ejétől fogva nem tiszta.
ha a régi gumimembrános cucc az első órában még jó utána már miért nem jó?
a motor\pumpa nem melegszik jobban mint korábban? nem hangosabb? azt is el tudom képzelni, h elhasználódott kicsit már a pumpa\motor rész és bizonyos üzemelési idő után nem tud már akkora nyomást kifejteni->átesik azon a ponton a nyomása a levegőnek ami nagyobb erőt tudott kifejteni mint a membránra nehezedő vízoszlop.
ez is benne van ám a pakliban. de ha a membrán a gázos, én eggyel gyengébb rugóval szerelt szeleppel nézném meg (a most vásárolthoz képest eggyel gyengébb)
számolva is meg lehetne oldani:
kiszámolod a vízoszlop kifejtett nyomását a rugóerőt ha van. meg megnézed mit fejt ki a pumpa a szelepre. ha nagyobb a pumpa nyomása akkor mukodnie kéne.
ilyen mebránost mint az eredeti nem tudtál szerezni?
-
dag
tag
Akinek kell véletlen egy tökéletes pixelhibamentes, alig használt 19" LG Flatron L1954TQ 2ms gTg TFT még 4 hónap garival az dobjon meg egy üzivel
-
daninet
veterán
válasz
hejesírásó #23281 üzenetére
Van egy lámpám ami vízzel van töltve. 1,5 méter magas oszlop és elég sok víz belemegy-> nagy a nyomása. Alul van egy akvárium pumpa ami egy kis csövön át levegőt fúj a vízbe, és ezt megvilágítja, így színes az egész. Na most egy spéci szelep van a pumpa után ami nem engedi visszafolyni a vizet. De ez a szelep valahogy el tudja azt is végezni, hogy leveszi a nyomást a pumpáról, mert ha direktbe kötöm, meg sem tud indulni. A szelep elöregedett és 1 óra működés után már nem szuperál, elállnak a buborékok. Kellene pótlás a helyébe. Vettem akváriumos boltban két félét is, mind a kettő kis henger alakú, az egyik körülbelül bicikli szelep elvén működik egy gumidarabbal, a másik pedig egy kis rugóval odanyom egy tömítést. Mind a kettőnek az a baja, hogy nyomástól nem tudnak kinyílni. Az eredeti szelep egy pénzérme szélességű gumimembránnal operált, az valamiért kinyílt (ezt ti tudjátok). Ezek a kis henger alakúak nem mennek egyáltalán csak ha félig töltöm.
Ezt a fajtát sehol nem tudtam kapni, ezért kellene valami megoldás, hogy barkácsoljak valamit a szelep után, ami leveszi a nyomást az egész rendszerről. Mi a legegyszerűbb? -
Hobli1988
aktív tag
Hello!
Nokia 5530 teló 1 hónapos karcmentes,4gb kártyával elcserélhető!
Pmben ajánlat jöhetne.
-
daninet
veterán
Üdv! Pécsen van valami komolyabb hi-fis bolt ahol taposásálló kábelt vehetek?
És keresek még gépészmérnököt, egy vízvezetékkel és szelepekkel kapcsolatos gyakorlati kérdésem lenne. Elég egyszerű de nem jövök rá. (Nem kell számolni ha ez elijesztene valakit
)
-
nesa
veterán
S.O.S keresek 1 db kismeretu radiatort, mind1 hogy lemez vagy ontottvas 5-600W koruli is eleg lenne csak temperalashoz kene.
-
Hobli1988
aktív tag
Keresek 4db téligumit felnistől,ha lehet 14"os-t!
Ha van akkor csak telón értek el,mert nincs gépem és legközelebb csak pénteken leszek gép elött!70/7797220
-
Ricardo
titán
Tudom hogy nem kivenni akartok, de hogy akartok egy zártkörű rendezvényre bejutni? én azt gondoltam hogy ha valahol olyan buli van hogy befizetsz X-et és benne van a vacsora+ pezsgő meg ez az. az ilyenek nem zártkötüek, hanem az mehet (persze ha még van hely) aki befizeti.
-
Sir Riccio
addikt
Valaki ködfotózni mostanság?
-
köpet
aktív tag
-
bark88
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy AM3-as lapot, procit es DDR3 ramot.
Sajnos osszerakva nem produkal kepet. Videokartya tuti jo.
Nincs hardverem amivel letesztelhetnem hogy pontosan melyik a rossz, mit kell gariztatnom.
Olyan pécsit keresek aki AM3-as lappal rendelkezik es megengedi hogy, procit, alaplapot, vagy ramot kiprobalhassam nala. Ha mar csak a ramot megengedi az is szuper.
Csokit, bonbont, sort esetleg nemi kp-t tudok felajanlani.
Koszi! -
Dare2Live
félisten
Tavaszig eladnám a DSLR szetem jó részét konkrétan:
-Nikon D80
-Tamron 17-50 2.8
-Nikor 70-300VRha vki egybe viszi jelentős kedvezmény és ajándékok, lehet már dec 5től Pécsen vagyok.
-
4sal3
aktív tag
hali
nem lesz vkinek szüksége spáros kajajegyre? csak mert kapok egy nagyobb összeget a köv. hónapban és vmennyit be szeretnék cserélni kpra.
aki szokott vásárolni a spárba nyugodtan írhat.
üdv -
Dodder
tag
Üdv. Mindenkinek.
Nincs valakinel at-s socket 370-es p2-es p3-mas alaplapja? Olcsóért csokiért,sörért?
-
Bandus99
őstag
válasz
valentinho #23250 üzenetére
tippelek: Mivel szerkesztve van, elosszor irt valamit aztan "visszavonta" es szerkesztesben betette ezt a jelet.
-
Macka
veterán
Zalman 5.1 füles: 4000.
-
mexx0407
tag
válasz
valentinho #23246 üzenetére
-
valentinho
senior tag
Sziasztok!Lenne egy nokia 6300 eladóban, karcos kijelző, de viselhető állapotú, csak töltő van hozzá.Kinek mit érne?
-
Bla82
tag
Keresek Memory Stick Micro™ (M2™) 512MB-tól 2GB-ig kártyát. Akinek lenne eladó PÜ-ben márka, méret és ár megjelöléssel jelezze felém.
-
Macka
veterán
Eladó dógok:
Race07: 2.000,-
GTR Evolution: 2.000,-
GTR2: 2.000,-
CoD World of War: 4.000,-
Cod2: 2.000,-Mind eredeti, kifogástalan!
-
bijesz
aktív tag
Továbbra is
- 17" TFT - 16k
- X1650 PCI-e - 4k -
plaszy
őstag
Pár eladó cuccom: katt ide.
-
Van még 100db(4*25) "+"-OS VERBA dvd-m(65/db) ha köll valakinek, egyenesen Indiából jött
meg van 50db TDK-m(55/db) is, más nem maradt
-
PROti
tag
A spidermanos nagyon állat!
-
Macka
veterán
PS3 játékokat keresek!
-
nesa
veterán
Keresem a letezo legolcsobb laptopot, merete mind1 lenyeg hogy 1 jarokaba is elferjen a gyerek +laptop ,15 honapos gyereknek kene ,meg nincsennek komoly elvarasai lenyeg hogy villogjon....
-
nesa
veterán
Keresek samsung HD400LD PATA hdd-t ha doglott van es jo rajta az elektronika az is eleg.
-
legiaap
félisten
A Pécs plázától, csak az 50-essel tudok lejutni a vasútállomásra?
-
nesa
veterán
válasz
hejesírásó #23221 üzenetére
Infolexbe van zalman MFC-1 Plus az kell neked.
Fekete
Amugy a digitalis se rossz, enis eleg regota nyuzok egy MFC-2 panelt semmi gondom vele.
-
wid22
aktív tag
Intel s alaplap 2x 128MB SDramal 600 s procival 3000 ft eladó.
Geforce MX4 64 bit 64 MB rammnal AGP s 2000 ft -
Balu77
őstag
Valaki tud itt Pécsen egy olyan kiadó helyiséget, ami akalmas számítógép szervízek? A lényeg hogy kb. 40nm körüli legyen, jó parkolási lehetőséggel és ne legyen túl drága, azaz nem kell feltétlen frekventált helyen lennie.
-
hejesírásó
senior tag
Keresek:
5ös előlapi paneles fekete ventiszabályzót, szálcsiszolt fém előnyben. minimum4 ventit szeretnék szabályozni vele. digitálisok kíméljenek.
-
dunc
nagyúr
válasz
hejesírásó #23218 üzenetére
Te oda vinnéd a párod?
-
dag
tag
hát lehet jó lesz a CAT 6 is... De nem minden sarkon kapni ilyet Pécsen, CAT 7-et meg sehol sem szinte
-
Sir Riccio
addikt
-
hcl
titán
Van egy 15,4" wide kijelzőbe való fénycsövem, ha kell valakinek. 1500 magyar pénzért.
Szabvány fénycső csatlakozóval, a saját sínjében van, ahogy a törött kijelzőből kivettem. -
dunc
nagyúr
Nos kedves Pécsi Polgártarsaim,bar az idő tavaszias bő 1 hónap múlva itt a szilveszter.
Éredklődnék,hogy hova érdemes menni,és lefoglalni a helyet a párommal egy diszkrét szilveszteri estét tervezünk. Persze ne valami flancos drága helyet ajánljatok.... -
dag
tag
válasz
plaszy #23155 üzenetére
Nincs nekik, csak CAT 6. De az nekem nem elég, én a jövőre is gondolok, ezért keresek CAT 7-es kábelt, annyiszor nem szeretnék kábelezni itthon. Most CAT 5 van itthon ami még a 100mbit -et sem tudja és már gigabit switch van itthon és hó végén kötik a UPC fiberpikulát. Szóval nagyon kellene CAT 7 UTP kébel SOS!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel