-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluhell
tag
ahoj mindenkinek!
rég jártam erremost is egy kérdéssel fordulnék hozzátok:
nincs valakinek eladó törpenyuszija, vagy nem tudtok valakit ajánlani? köszi
-
4sal3
aktív tag
használ vki rajtam kívül még mobil bérletet? pár kérdésem lenne
-
wid22
aktív tag
AMD 939 s 3000+ proci hütövel 4000ft
AGP s MX440 videokártya 64/64 2000 ft
Samsung 512 Ram DDR 3000 ft 2x256 DDR Ram 3000 ft -
Silencer83
addikt
HD4850, 512MB ( Powercolor ) VGA-mat erosebbre cserelnem
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
8600GT van valakinek, olcsón persze, OEM is bőven megteszi, nagy szívességet tennétek vele
-
4sal3
aktív tag
válasz Silencer83 #23767 üzenetére
légyszi dobj egy árat priviben a telóra
-
nesa
veterán
Van pecsen valahol Tungsram markabolt??
-
GTheo
tag
válasz Magnum_ #23773 üzenetére
Itt az autószőnyeg, ilyen, 4db-os: (azért írom, hogy négyes, mert neten vhol lehet venni csak első 2-t)
Az ülésvédő ugyanilyen stílusú, nagyon szép minőségű, szép varrással. Megvettem őket, mert úgy néz ki, hogy öröklök egy kocsit, de nem biztos, hogy kellenek ezek nekem, csak felindulásból megvettem őket, szóval ha valakinek kell, eladom.
-
Gergő_
őstag
válasz Magnum_ #23778 üzenetére
én itt akartam venni, de azt írja készlethiány...
-
Magnum_
nagyúr
akkor nem tudja vki, kinél is volt 2,5k-ért a 8GB-s microSD?más nem vett?
Lenovo S12 eladó! másom nincs
I humbly and respectfully decline™
-
stuntmanmike
tag
Kingmax mSD 4gb class 6, a másikat nem tudom, holnap jön, telefonhoz (HTC) kapom. Úgy akarnám eladni hogy a kettő árából tudjak venni egy 8 gigásat. Legyen mondjuk a 4 gigás 3k, a 2 gigás 2k.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
-
crabi
tag
válasz stuntmanmike #23774 üzenetére
van egy 2 és egy 4 gigás mikro sd-d?
márka?
mit kérsz egyikért és másikért?
üdv -
stuntmanmike
tag
Micro SD engem is érdekelne, 8 vagy 16 gigás, lehetőleg egy 2, és egy 4 gigás beszámolásával.
-
Magnum_
nagyúr
-
GTheo
tag
Eladó Ed Hardy autószőnyeg és Ed Hardy ülésvédő!
-
domesz
aktív tag
Nincs valakinek véletlenül jó áron egy:
Western Digital WD TV HD -je?ha igen privi és megbeszéljük
üdv.: Domesz
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
Loretto
veterán
Működőképes dvd írót keresek 2000-2500 forintért, lehetőleg fehéret, próbagarival. Jöhetnek az ajánlatok.
Soirée...
-
hejesírásó
senior tag
-
Gergő_
őstag
lim-lomok még akadnak:[link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Bandus99 #23761 üzenetére
Kártyaolvasóm van, de azon kívül semmi nem használ nálam mmc-t kivéve egy PDA, de azzal nem vagyok előrébb. Ha SD-t fogadna, minden faja lenne, mert van egy kupac SD karim...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Egyik sem, ezen egy Linux alapú oprendszer fut, ami böngészésre, filmezésre, meg zenehalgátasra alkalmas többek között. Wifi + BT van benne, 800*480-as kijelzővel, MMC karival. - nekem is a google súgta.
Engem érdekelt a cucc, de ezzel az MMC karival nem tudok mit kezdeni. Nem tudom hová dugni...
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Hehh akkor legalább el lenne tolva a hó máshol is mint a főutakon
Eladó
-Codegen 300W táp
-PCI-os 100Mb-es hálókarik
-128Mb-os SDRAM-ok
-DVD olvasó asztali gépbe
-Noti kijelzőbe való 15,4" fénycső
-Van még pár felújított 8cm venti is
-Meg kisebb hűtőbordákok
Óccóért mind![ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Orb1337
tag
halihó!
tudtok ajánlani pécsett olyan fizikatanárt aki a héten tudna segíteni a beadandó házinkban? A téma szinuszos gerjesztés válasza, komplex formalizmus alkalmazása, norton - thevenin generátor...
Többen is lennénk és ahány házi annyiszor fizetnénk.ui: villamosmérnök(hallgatók) sincsenek kizárva a tenderből.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
Eladó Lg RH-4820 Fekete színű dvd és hdd -re is rögzítő asztali dvd -s egység Távirányító + kezelési utasítás is jár hozzá! A bolti ára 80 ezer tudom ez nem jelent semmit legyen hát az ára 30 ezer kezdésnek!
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
aneda
senior tag
Core2 Duo E4300 eladó!
11k-ra gondoltam, de nem mivel nem jelentkezett senki a múltkori 12k-ra, húzva természetesen sosem volt!
(nem próbáltam ki hogy megy-e 9x200MHz helyett 9x333-on, és nem, nem használom így, és nem használom 9x333-on 0,05V feszemeléssel és nem stabil így 7/24-ben sem... )[ Szerkesztve ]
Az oroszok már a spájzban vannak!
-
Magnum_
nagyúr
Nokia N770 internet tablet gyönyörű állapotban 2GB-s MMC kártyával eladó! (tartozékai: usb kábel, vászontok, fémtok, 2GB mem.kari) 15.000Ft - házhozszállítás free
I humbly and respectfully decline™
-
aneda
senior tag
válasz Dodder #23747 üzenetére
Van nekem elfekvőben egy Maxxtro stereo hangfalszettem, jó 22cm magas műanyag dobozban, reflexnyílással, nagyméretű hangszóróval. Fehér színű, de már kicsit sárga, belső oldalán egy egy felfogó csavarral, nagyon jól szól, lehet neki küldeni, akkor sem torzít.
Szalon barnára szívesen cserélném, nekem csak a helyet foglalja!Az oroszok már a spájzban vannak!
-
zsolt19900
őstag
AIRIS LW264 Hordozható Dvd lejátszó tv-tunerrel mpeg2 tip top állapotban az összes tartozékával eladó érdeklődni priviben! [link] [link] Két linken adatai amit én árulok az Fekete színű! Várom a kérdéseket, aki jó árat mond viheti!
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Dodder
tag
Nincs valakinek eladóban olcsóért csoki sörért ,pc-s hagfalszette?
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
hejesírásó
senior tag
nincs kedvetek vmi összeröffenésben részt venni?
sörözés, akármi.vki?
-
plaszy
őstag
Esetleg ez? MSI EX610X
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Melóhelyen vagyok, nem tudok nagyon visszalapozgatni. Akinek van eladó laptopja dobjon egy privit. E-mailre,netezésre, filmezésre kellene.
Köszi!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
RZozo
aktív tag
Eladó holmik:
Semperit Direction Grip 185/60R14 méretű téligumi garnitúra összesen 5ezerért a 4 db.
-
Topikgazda
-
Dodder
tag
preevee...
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
Topikgazda
Kéne valami olcsó de nem rossz Nvidia VGA 5-6000-ért max, nincs valakinek véletlenül? Az életemet mentené meg vele
-
wid22
aktív tag
WD 500 GB s AAKS winyó satás 8000 ft
-
oyko
tag
Sziasztok!
Eladó az alábbi konfiguráció egyben :
ABIT AW8-MAX INTEL i955X Alaplap
INTEL p4 650 3.4 Ghz 2Mb cache, 64bit
Gigabyte G-Power Pro proci hűtő
1Gb DDR2 Corsair XMS2 675Mhz dual channel ram 2X512 Élettartam Garanciával
Samsung 80GB HDD
MSI 7800GTX 256MB NV Silencer hűtővel
AEROCOOL ENGINE JR Fekete ház
FSP BLUE STORM 550Watt tápegység
MSI dvd író
LG FLATRON F920B 19 colos monitorIrány ÁR: 50.000 HUF
Érd: 06 30 223-6444 számon
-
-
4sal3
aktív tag
jó ár esetén keresek ultragagyi/ xpt futtatni tudó gépet olyan 256-512memóval, minimál vinyóval, mondjuk olyan 20giga körül. minél kisebb a ház, annál királyabb
keresek hozzá via chipes sata kártyát is (pci). -
nesa
veterán
válasz Dare2Live #23706 üzenetére
Ez jo amit irtal latom te se tegnap kezdted ,de 5M koruli autoba se surun van rendes rendszer inkabb 15m korul..... de a vasarnapi es az ovibajaro anyukaknak meg meg mindig jobb ez a hitvany rendszer mintha nem lenne , hoba sarba 4x hoszabb lehet a fekut ABS eseten mint 1 sima autoba.
Javaslom az ABS biztositekot tepd ki dobd el a f@szb@...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmmm, jövök át a Csontváry megállóban (nevkó) a zebrán, mikor mindenki. Futólépésben mentem, a felénél vagyok, erre aki közvetlen a zebránál állt, az padlógázt nyomot, elég kevéssel került el. Ezek után nagy megkönnyebbüléssel vettem tudomásul, hogy be kellett állnia a busz mögé, mert zárt kocsisor volt fentig a Penny alatti kereszteződésig, ő pedig mindössze 1 kocsihossznyit tudott előre jutni. Megérte.
Amúgy láttam pár autót, el sem tudtak indulni a parkolóból, nyilván "jól" fel voltak készülve a télre.NovaBlue: én is, lesz Médiaelektronika, Iránytech, Üzemszervezés ZH-m.
-
Mzsoltee : Az ABS gördülési határon (max. tapadás) tartja a kerekeket. A fékutat elvileg ez csökkenti... Blokkoló kerekekkel sem lesz rövidebb a fékút.
Az hogy egyes autógyárak sz*rt pakolnak az autóba, no comment... biztonság mi...Amiről beszéltél az a kipörgésgátló...
Az amúgy röhej hogy itthon 2 centi hótól már megáll az élet.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
hejesírásó
senior tag
zsír! esik a szilárd nedves!!!!!!!!!
ha még a sznó mellé reggelre jön egy kis orkános szél végre kipróbálhatpom biciklizés közben a bollé x-800 replikámat:
[link]már alig várom h a szakál pamacsomra odakössön a taknyom-nyálam a hidegben tekerve
váááá ilyen idő való az igazi férfiaknak sőt ez még csak a bemelegítés vagyishát behidegítés
[ Szerkesztve ]
-
stuntmanmike
tag
Pár eladó apróság:
-MSI Bluetooth USB adapter 2k
-D-Link DWL-G122 WLAN USB stick 3k
-Roces jégkori, 44-es (41-42-es lábra való), keveset használt, kifogástalan állapotban 6k
-Szánkó, jóféle 5k
-P1 -es konfig (166MMX, 16md sdram, 1gb ide vinyó) + 14" crt monitor ?? -
zsolt19900
őstag
Hello!
Eladó egy Lg RH4820 dvd és hdd-re is felvevő dvd felvevő lejátszó készülék árat ha érdekel mondjatok fekete és távirányító használati utasítása megvan!
Vagy eladó lehet még egy Alpine cde-102ri alig használt kb. 2 hónapos érdeklődni priviben vagy az elérhetőségeim valamelyikén Köszi!
-
Dare2Live
félisten
"olvasod vigyazat az ABS megnoveli fekutat"
Az oco (5millio alatti) kocsik nagyjában nincs rendes ABS.... Nem csak a csuszó kerekeken blokkolja a fékezést hanem a többin is vmennyire. Sikiítani tudnék a jakabhegyin megyek lefele eső miatt murvás az út, szembe jönnek satufék, egyik kerék csúszik másik 3 megállítaná, de kocsi megy előre, fék katton, megyek előre, fék kattog, megyek előre... fék kattogtól.
ellenben a rendes ABS fasza dolog. a féktáv itt pár eset kivételével nem növekszik hanem csökken ÉS irányítható marad a gkocsi.
Csakhát a lényeg az ABS az márketing, bele kellett rakni oco kocsiba is úgy többet vesznek. kit érdekel, hogy legalább anyit árt mint használ....kb mint az esp ami nyilvánvaló helyzetben se kapcsolja ki magát és elakad a tucson a sáros erdőben, mert a tulaj látta van esp gomb a kocsiban de nem tudja mire jó. (És ez nem is elvárható szvsz.)
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Kaics
aktív tag
-
wid22
aktív tag
AMD 939 s 3000+ proci hütövel 4000ft
AGP s MX440 videokártya 64/64 2000 ft
Samsung 512 Ram DDR 3000 ft 2x256 DDR Ram 3000 ft[ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
válasz CPT.Pirk #23700 üzenetére
Nem busz volt, hanem egy szép merci sport kocsi, de igen, ha az elektrionika nem próbál ügyeskeni akkor sztem megállt voltna.
A jogsielvételről meg annyit, hogy sztem ez közúti veszélyeztetés, bár nem vagyok jogász, de belefér ebbe a kategóriába.
Nem a Földközi-tenger partján lakunk, ahol 10 évente egyszer van hó. Ha ,meg úgy gondolja, hogy nincs szüksége lecserélni, mert úgy se lesz hó, legfeljebb egy két napig, akkor ne tegye, szíve joga, de akkor ne induljon el, ha mégis megtörténik. Menjen taxival gyalog, vagy csináljon azt, amit tud, csak a nyárigumis kocsiját, hagya ott ahol van.
Amúgy pl osztrákoknál az országba se engednek be ilyenkor, ha nincs nálad hólánc, nem hogy téligumi, persze azért az ő viszonyaik mások, de mondjuk sztem nem sokszor van az, mint nálunk, hogy azt mondja az illetékes: Jah, bocsi tényleg tél van! De mi nem gondoltuk, így decemberen...aneda: Jól hangzik, de jó hogy irányítható marad, de mekkora egy busz az úthoz képest, sztem nem feltétlenül jó, de nam vagyok szakértő, elfogadom a véleményedet. Igazából oda akartam kilyukadni, hogy nem votl jó választás ide ez a Merci, mert ugye a domborzati viszonyok nem változnak, szóval figyelembe kellene venni, hogy azt is hogy fel tudjanak menni havas jeges úton is a céljukhoz a buszok, mert azért az nem normális, hogy 10 cm-s hóban nem mennek sehova a buszok. Lehet itt is a gumikérdés a fontos, mert asszem 4 évszakos gumikat raknak a buszokra, amik meg megint mindenre jók csak a közeledésre nem.
[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
aneda
senior tag
válasz MZsoltee #23699 üzenetére
A hiedelmekkel ellentétben az ABS azért van hogy fékezés közben lehessen kormányolni, az hogy bizonyos körülmények között csökken a fékút az már csak egy járulékos előny.
Busznál különösen nem hátrány hogy lehet kormányozni minden esetben.Az oroszok már a spájzban vannak!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI Armor RX 570 8 Gb Tesztelt! Beszámitok!
- 2db gyári hütés eladó intel
- Újszerű ASUS Rog Strix 1tulajos Magyar Gamer Laptop i7 9750H 16GB 1TB SSD GTX 1650 4GB Dobozában
- Mini ITX Gamer - I7 4790k + GTX 1080 vízhűtéssel, Z97 Wi-Fi, 16GB RAM, SSD, Fractal Design
- 2x Samsung DDR5 8GB 5600Mhz Sodimm memória