-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Szia!
De Sláger lesz a neve és nem csak Budapest 60km-es körzetében lesz.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
nesa
veterán
válasz MZsoltee #23181 üzenetére
Nemreg adtam el itt 2x2GB kingmaxot, anno azt azert vettem meg mert micron D9 volt rajta de ugye ez nemtul altalanos dolog ,de akkor aztmondom johet kingmax is ha micron D9 van rajta.
Csaknem fogok a crucialok melle berakni valami ratyi szart,meg olyan kelle ami azert a feszelest is elviseli Pl Geil.
[ Szerkesztve ]
-
crabi
tag
válasz TrollBalint #23173 üzenetére
Elvileg a Sláger rádio 1 másik frekvencián fog menni bp 60 km-s körzetében, és ott fogja nyomni Boros és Bocskor tovább a bumerángot!
de nem hiszem h sláger lesz a neve mert az nem lelhet! -
köpet
aktív tag
Még mindíg eladó p4 asztali konfig...
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
Thomas1
addikt
Eladó cuccok:
2x2 GB Kingmax DDR2 800 eladó. 15000 HUF az ára. Dobozos, garis, szépen mennek párban.
Huawei SmartAX MT800u-T ADSL modem eladó. Splitter nincs meg hozzá, minden más igen. Routerként is működik, beépített tűzfallal, de csak 1 port van rajta. 2000 HUF.
Thomson WHP-360R vezeték nélküli füles, töltővel, 2 akksival, kicsit le van harcolva a borítása, de teljesen jól működik. 3000 HUF
Keresek:
Athlon II X2 240, vagy 245-ös procit.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
hejesírásó
senior tag
akkor csinálok egy csak fészbúkon létező pártot, és nyerem a választásokat.
0 programmal, 0 ft-ból.
-
-
hejesírásó
senior tag
válasz Sir Riccio #23189 üzenetére
Igen ezen én is meglepődtem, h ilyen hülyeség miatt ennyi embert lehet mozgósítani. Nem felnőtt társadalomban élünk. ez az igazság.
-
#TOTTI
őstag
Jaja nem látni a színfalak mögé..
CPT.Pirk: Tudtam csak nem sejtettem.. Viccet félre téve nem gondoltam hogy ez komoly.. Na meg a papir 200asnak is befellegzett egyik napról a másikra...
Riccio: Tudod azt gondolta a nép hogy ebbe lehet beleszólása a határontuli magyaroknál sztem már nincs se érdek se esély beleszólni..
[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
válasz CPT.Pirk #23180 üzenetére
Klassz-e a Neo FM?! - Az új rádióadokról.
Hát nekem így elsőre ennyi jött le a dologból. Majd meglátjuk.Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
mizol
tag
Eladó cuccok:
iPod touch 1G 8GB
C2D E4400 M0 OEM''Csak a változás állandó.'' /Arthur Schopenhauer/
-
Topikgazda
válasz MZsoltee #23184 üzenetére
Hát igen voltak szép napjaid ahogy nekem is , bár nem érdemlitek meg, de rendeltem lemezeket, és meg is kaptam ma őket, természetesen többet, mint kellett volna, hogy jusson nektek is. Úgyhogy aki szeretne 65FT-ért Verbatim DVD-t(tájváni), és 55FT-ért TDK DVD-t, az gyorsan szóljon vagy hallgasson örökké. Kb 150 - 150 db és 10db Verba DL ami vihető (3500/10db) meg talán 25db CD (48FT/db). Érkezési sorrendbe vihetőek, nem teszek félre, nincs alku akármennyit visz bárki, aki olcsóbban tud máshol, az vegye meg máshol
-
válasz #TOTTI #23179 üzenetére
Miért ne lehetne... Ezek is csak cégek, szerződéssel, korrupcióval, stb. Csak az a baj, hogy mindig rosszabb jön helyettük, különben nyálcsorgatva várnám a TV2 meg az RTL szerződésének a végét. Itt igazából a pályázat lebonyolítása volt a nagy gáz.
Mutogatni való hater díszpinty
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Egyetértek veled. Viszont kicsit utánaolvasva, anno a Sláger és a Danubius is ilyen módon nyerte el a frekiket, a költségeket meg később alkudták le, az elemzők szerint az újak is így fognak tenni.
tsigalko87: Te nem is tudtál az egészről?
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Ismerosnek lenne elado videokartyaja:
9800GTX+ 512 ram FXF gyartmany 3 evbol meg 2 ev gar a Mattcompba.
30k-ra gondolt, nem tudmom mennyire realis.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
TrollBalint
addikt
válasz Nevil2 #23168 üzenetére
Tegnap egy blikk elején azt láttam, hogy a bochkor meg a boros folytatni fogja a bumerángot, ez volt a főcím, többet nem tudok róla. De gondolom hasonló lesz, és szerintem a zenei világ is. Egyszer bevált és tetszett az embereknek, szerintem az egész rádió hasonló lesz.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Hunter2
addikt
szerintetek ilyet hol tudok szerezni pécsen? Thermaltake CL-C0025 memory heatsink
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Nevil2 #23168 üzenetére
Belehallgattam mindkettő új adásába, de hulladék zene megy rajtuk.
Danubius elég vacak zenét nyomott. Sláger közelebb állt az ízlésemhez, de ott meg napról napra ugyanazok a számok ugyanakkor, és folyamatosan Edda...
Soha nem lesz olyan rádió, amin nyomatják AC/DC-t, Tankcsapdát, Scorpionst, Guns'n'Rosest, vagy éppen Johnny Casht? Hogy csak néhány jót említsek...
------------------------------
Jah, említett előadóktól szívesen vennék eredeti, nem karcos AudioCD-t. Tudom, letölthetem őket flacben, majd kiírhatom cd-re, de sajnálom megtenni...Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Nevil2
tag
Elbúcsúzott a Sláger és a Danubius...
-
legiaap
félisten
Nekem még mindig eladó.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
nesa
veterán
Jobbfajta 2x512 DDR2 ram nincs valakinek elado ,nem art ha 1000mhz felett szalad 2,2v korul
-
Thomas1
addikt
Érdekelne valakit 2x2 GB Kingmax DDR2 800 ram? Róla lenne szó.
Árakat és ajánlatokat priviben várom.
Ha elmenne a ram, akkor vennék AM3-as lapot, és olcsó Athlon II X2-t. Esetleg X4 620-at, ha jóárasítva van.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
hejesírásó
senior tag
válasz Dare2Live #23161 üzenetére
Egyrészt sikeres volt a nyomásgyakorlás? Másrészt azért mert k*csány elmondta ami nap világos volt, hogy hazudott feljogosít, alapot ad a "zúzásra, fosztogatásra, erőszakra"??
nem voltak elég erőszakosak, és kitartóak. szervezetlen csürhe bandaként csinálták a dolgaikat. ezen bukták el. feljogosította őket az ami történt? igen.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz hejesírásó #23128 üzenetére
"a melegekkel semmi bajom, voltam pár éve egy gay pride-on"
bajom nekem sincs velük de azért oda nem mennék...."a karatemesterem szerint minden problémának a gyökerét kell keresni, és az ellen kell küzdeni...."
Na én Thai Boxoltam ott ilyen nem volt ellenben sok térd és könyök. Mesterednek meg szvsz igaza volt, a problémák forrását kell megoldani ezen esetben viszont pl hiába zársz be minden embert aki akár kenyeret lopott ha az utánpótlás folyamatos, hiába zársz be lopásért... vkit 2évre ha miután kijött ujra lopni fog.
Elég agyament volt az "iskolába jársz és tanulsz mert ha nem teszünk róla, hogy apád agyonverjen" de a lényege vmennyire érthető: Tanulásra, munkára, kultúrára kell szocializálni ezen rétegeket. Iskolában, börtönben és mindenhol."ha politikai vezetők nem hajlandóak gerinces módon meghajolni a többség akarata elött és süketek a tömegek hangjaival szemben, akkor az én morális felfogásom szerint minden olyan eszköz engedélyezett amivel ezt meg lehet változtatni."
Parlamentális demokráciában élünk és nem Görög féle közvetettben. Az utobbi nekem is szimpatikusabb lenne csak sajnos belátom nem müködőképes még a világszabadalom "alkotmányos népitlet"tel sem.... A parlamentális demokrácia fö jellemzője pedig a 4-6évente mondasz véleményt e között pedig csak nagyon durva esetekben van választás, a magyar alkotmány szerint meg aztán főleg. Az alkotmánnyal szembe pedig még Viktorunk és vad madarunk se ment a legsötétebb órákban sem, le kell írnom mért? (és itt most tök lényegtelen, hogy ha Viktorunknak meglesz a 66%a átírja az alkotmányt, már ő is rájött, hogy nem menő az "alkotmányos népitlet".)"Ezen okoknál fogva, ha van jogos alapja a zúzásnak, fosztogatásnak, erőszaknak (mint ahogy ez meg volt nem is olyan rég, ma már azonban NINCS!) véleményem szerint elfogadható, sőt kívánatos ha valóban nincs más módja a nyomásgyakorlásnak.
Egyrészt sikeres volt a nyomásgyakorlás? Másrészt azért mert k*csány elmondta ami nap világos volt, hogy hazudott feljogosít, alapot ad a "zúzásra, fosztogatásra, erőszakra"??
Mert ha k*csány kocsiját gyujtották volna fel az oké...."ha visszaolvasol látod, hogy a demokráciával Ricco esete miatt van problémám. Kevésbé demokratikus helyen Ricco vendettát vehetett volna támadóival szemben."
Mi köze a fegyvernek meg a megvédhetednek magad a demokráciához? USAban desert eaglevel is járhatsz és ha vki rádtámad, mit rádtámad, bizonyos államokban már ha bejön a kertedbe centi vastag lyukakat üthetsz bele....
amúgy sajnos/szerencsére juniustól amerikanizálodtunk. Cipelheted magaddal a gázfegyvert és megvédheted magad.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
plaszy
őstag
Artic Cooling MX-2 hővezető pasztát adna el valaki holnap Pécsett?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
hejesírásó
senior tag
válasz TrollBalint #23156 üzenetére
ment egy privát
-
plaszy
őstag
A holnap újranyíló 2 Euronics-ról lehetett valami híreket hallani mostanság Pécsett? Mert én csak a Dunántúli Naplóban láttam egy mai cikket, hogy 10-50%-os akciók leszek. Valószínű, hogy bemegyek holnap de. megnézni, hogy milyen lett a Plázás üzletük.
@dag: egy próbát megér...hátha már azóta lett nekik.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
dag
tag
Sziasztok!
Nem tudja esetleg valaki hogy hol lehet kapni Pécsen (de akár egész Mo.-on belül) CAT 7 UTP kábel-t? Olyan hely kellene ahol m-re adják, kb 30-40m kellene nekem.
Aki tud ilyen helyet jelezze felém pls!És amit még keresek: eladó AGP 8x GeForce4 ti4200 v. 4400 v. 4800SE
-
Kobe
veterán
válasz hejesírásó #23139 üzenetére
Tipikus téveszme, ami megint a "gázfegyverek márpedig halálosak" hablatyot erősíti.
Pár hete volt egy eset, híradóban is bemutatták, gázpisztollyal kevesebb mint 1 mről szemen küldtek egy fószert, 8 napon túl gyógyuló, némi utókezelés, de felépül. És ez csak azért számított "súlyosabbnak", mert a szeme volt, és az sérülékenyebb. De még a legerősebb, legnagyobb nyomású gáz-töltős stukik (amik elég húzósak árban, és kurva ritkák forgalomban) is csak akkor képesek olyan mély felületi sérülést okozni, hogy halálos legyen, ha 1-2 centire, vagy közvetlenül rászorítva sütik el halántékon, verőéren, stb.mave13: "30 centinél messzebbről csupasz bőrfelületre rálőve még a torkolattűz vagy a kirepülő elégetlen lőporszemcsék által okozott megpörkölődésnek is igen kicsi a veszélye."
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz mave13 #23146 üzenetére
Én is egyből a nyakra gondoltam.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
őstag
válasz hejesírásó #23145 üzenetére
Orvos vagyok, és azt elég nehéz áttörni. Erős az a csontlemez, mert nem sík, hanem gömbfelszín szerű. Át lehet törni, meg a rajta levő nyílásokon be lehet jutni a belső koponyaalapra, de hacsak nem közvetlenül a szeme elé tartod a gázpisztolyt, és úgy lövöd le, nem hinném, hogy halálos. Ha mégis, az lassú, és fájdalmas.
De nyaknál a fő nyaki verőeret (arteria carotis communis) eltrafálja, onnantól 1-2 perc, és annyi.Persze, ez csak elméleti vita.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
wid22
aktív tag
AM2 s laapot vennék.
-
mark75
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
-
mark75
senior tag
Eladó egy független Nokia E51.(20000ft)
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
Panasonic SDR-H20 videokamera eladó. Már nem garos,de kifogástalan állapotban van. Ára legyyen mondjuk 35K.
-
hejesírásó
senior tag
jelenleg már nincs ok rá pécsen, de köszönöm.
"közünk sincs még Európához. " ejnye, nem csak a balkánon gondolják így az emberek.
Athén, amikor egy fiú élete miatt háborodtak fel az emberek, az is balkán? (bár kicsit sztem eltúlozták a dolgot)
olaszoknál is voltak kemény dolgok amikor a szemétmaffiák ellen tüntettek, erőszakoskodtak a jónépek. az is balkán?
A franciáknál 4 évente vmelyik csoport el kezd gyújtogatni autókat Párizsban. az balkán?sorolnom fölösleges. nem csak balkánra jellemző amit gondolok amint azt láthatod.
Ne érts félre, sztem ma idehaza nincs olyan igazi ok ami legitimizálná az erőszakot, már nincs. De amikor volt rá ok, akkor az akkori események nálam legitimizálódtak a körülmények miatt. Ez csak egyéni vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz hejesírásó #23128 üzenetére
"az én morális felfogásom szerint minden olyan eszköz engedélyezett amivel ezt meg lehet változtatni."
Na szerintem ezért tartozunk még mindig a balkáni országok közé és közünk sincs még Európához. Ha szerinted rendben van ez az egész akkor én szívesen leküldöm a kedves jogaikat gyakorló polgárok Pécsre, törjenek-zúzzanak és gyújtogassanak ott. Mi itt már nem kérünk belőlük.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Elsőre azt olvastam, hogy egy AK-47-es.
-
hejesírásó
senior tag
válasz Dare2Live #23125 üzenetére
a melegekkel semmi bajom, voltam pár éve egy gay pride-on
elkeseredett időkben mint mondtam elkeseredett dolgokat tesznek emberek.
a karatemesterem szerint minden problémának a gyökerét kell keresni, és az ellen kell küzdeni. ha problémád van az erőszakkal ne az erőszak elkövetőit utáld jelen esetben, hanem azokat akik azokat az érzéseket elültetik bennük ami az erőszakhoz vezet.
"De az autókat gyujtugatunk, kirakatokat törünk be, boltokat rabolunk ki, molotovval dobáljuk a rendőröket" ha politikai vezetők nem hajlandóak gerinces módon meghajolni a többség akarata elött és süketek a tömegek hangjaival szemben, akkor az én morális felfogásom szerint minden olyan eszköz engedélyezett amivel ezt meg lehet változtatni.
Ezt a francia bevándorlók tudják, a francia (és már a német diákok is, lásd hírek) tudják, ezt a nemrég levert Iráni tüntetők tudják, ezt a svéd, holland tüntetők akik a piratebay ért tüntettek nem keveset tudják.
Vannak politikusok akik semmi másból nem értenek csak abból, hogy miattuk mekkora anyagi kár keletkezett az utcákon. Erre az egyre halgatnak, mert ezt látják, érzik a választópolgárok, és emiatt nagyon de nagyon mérgesek->nyomást képesek gyakorolni a vezetőikre. Ezen okoknál fogva, ha van jogos alapja a zúzásnak, fosztogatásnak, erőszaknak (mint ahogy ez meg volt nem is olyan rég, ma már azonban NINCS!) véleményem szerint elfogadható, sőt kívánatos ha valóban nincs más módja a nyomásgyakorlásnak.
Nem vagyok gárdista, nem utálom kollektíven a romákat, nincs bajom a melegekkel, nincs árpádsávos macrita a kocsimon, nincs bőrjekim (bakancsom is csak az airsoft miatt van, és az is taktikai bakancs), nincs gázállarcom.
ha visszaolvasol látod, hogy a demokráciával Ricco esete miatt van problémám. Kevésbé demokratikus helyen Ricco vendettát vehetett volna támadóival szemben.
[ Szerkesztve ]
-
Thok
csendes tag
AM2-es tokozású procit keresek, ha vkinek van eladó akkor dobjon egy mailt! THX
My Little Purple Pony's Friend The Clever Green Tree
-
Dare2Live
félisten
válasz hejesírásó #23078 üzenetére
"túlzottan brutálisan bánik a jogaikért harcoló polgárokkal szemben...."
Na ez vicc.... ugye milyen jogaikért? De felejtsük el ezt, nem kell indokolnod.... ebben az általad utált/leköpött demokráciában ha vmi nem tetszik az ellen demonstrálhatsz.... ha ezt kulturáltan teszed. De az autókat gyujtugatunk, kirakatokat törünk be, boltokat rabolunk ki, molotovval dobáljuk a rendőröket, savval locsoljuk a leszbiket/buzikat..... k* nem a kulturált kategória. És ha vki kocsikat, tv székházat... gyujtogat, rendőrökre molotovot dobál már elnézést de röhejes ha eközben teli torokból üvölt a jogaiért... Egyik oldalon szarik rá a másikon üvölt érte, ez gerinctelenebb mint a cigány(vagy épp fehér) aki életében nem dolgozott de neki jár a segély....
Vegyetek példát a buzikról, ők senkit se bántva egyszer már végig tudtak menni a számukra kijelölt útvonalon. Többször nem, mert szerintetek ehez nincs joguk. Nektek meg van kocsikat gyujtogatni.
Érződik a kontraszt?szerk:
-mave13:
A tvi szabályozás megváltozása nagy lépés de csak egy lépés. Megvannak tvi keretek de ez kevés.
A szociális védőrendszer gondolok itt arra, hogy a szülőt, gyereket sokkal jobban kell tanulásra majd munkára ösztönözni kéne, hogy legyen a második. Csak egy nagyon egyszerű példa mire gondolok: HA nem járna családi potlék akkor ha a cigány(fehér) gyerek nem jár iskolába vagy kirívóan rossz, minden cigány(fehér) gyerek járna iskolába különben otthon apja "agyonverné". Ha dupla családi potlék járna azért, ha a cigány(fehér) gyerek szorgalmas, nyáron dogozik... hirtelen nagyon sok apuka elverné a gyereket ha nem tanulna.
ezek tudom bnális példk de remélem érthető, hogy lehetne valójában ÉS Europaian megoldani a problémát.[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
Nem te vagy az első aki itt ilyet mond:
"Pont ez a ciki, mert simán fossá verhet téged akárki, de nem védheted meg magad."Ez így idén juliustól már nem igaz. Jelenleg már ha valaki pl jogosan tart éles lőfegyvert, gázpisztolyt, FA testápolót vagy akár az öklét és lelövi a betörőt az nem büntethető.
összefoglalva: Ha vki betör hozzád és megölöd mint amerikában a bíróság meghuzza a válát és kész.persze ez betörés, de utcán is nagyon változott a helyzet:
"„Aki azért lépte túl a jogos védelem határát, mert a fenyegetés vagy más körülmények hatására nem volt abban a helyzetben, hogy ezt mérlegelje, akkor ő mindenképpen mentesül a büntetés alól”"
A konkrét szituban Ricot mellbe rugják. Ezek után ő előveszi az engedéllyel tartott gázfegyverét és kioszt 4et az egyik golyó szerencsétlenül megöli az egyik támadót. Ebben az esetbena bíróságod aszondja, hogy nagyon megijedt miután mellbe rugták, nem célzott fejre... és máris "mentesül a büntetés alól".
Idén januárban még ilyen esetben Ricot itélték volna el 10évre.... mostmentesül.Az első lépés megtörtént. A probléma innen a vki által említett is: Ők ezt mondták sztem meg az történt rendőr meg ha tudja is mi volt a szitu, hogy bizonyítja? És evvel a szituval mit kezdesz? Hogy szabályozod?
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
hejesírásó
senior tag
válasz Sir Riccio #23112 üzenetére
áldozok a hétvégén csirkét a sittes éveikre, hátha segít!
de utálom a demokráciát...
-
nbl2
senior tag
Másnál is szarakszik a Diginet vagy csak nálam? Néha esténként iszonyú lassú, most nyomtam egy speedtest.net-et és Letöltés 5.6Mb feltöltés 9.6Mb.
Never give up!
-
Keresek alu DVD tokot, 200-300db-ost. Óccóé'
@nesa : Két sörért?
-
nesa
veterán
Lenne egy elado AKG k141 fejhalgato.
Reszeleteket privibe.Az ilyen adok 5-6k cimu humor privikbol nemkerek!
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Halihó!
Valaki járt már a nevkó uszodájába?
Kíváncsi lennék egy pár dologra:
- Mekkora a medence ?
- Sokan szoktak lenni ?
- Kell úszósapkát viselni?
- Stb.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
őstag
válasz Sir Riccio #23112 üzenetére
Kizártnak tartom.
Majd kb. egy év múlva megkérdezem, hogy mi lett a vége.
Nálam még csak most ért az ügyészségre a szakasz.Icewolf || kósza ||
-
Sir Riccio
addikt
válasz hejesírásó #23110 üzenetére
Ketten fiatalkorúak voltak, nem adnék most iwiw linket. A rendőrök szerint 2-3 év simán kinéz nekik mert ez ugye csoportos rablás, megfűszerezve egy kis könnyű testi sértéssel. Bízom benne, hogy így lesz.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
válasz hejesírásó #23110 üzenetére
Úgy látszik... Visszaesők voltak-e? Ha igen, akkor igen gáz itt valami!
-
hejesírásó
senior tag
válasz Sir Riccio #23109 üzenetére
kiskorúak voltak? vagy csak simán ezét manapság csak ennyi jár?
[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
A Paprika Spray-t a Vadon nevű boltban vettem, az Uránia Mozitól nem messze. A srác nagyon készséges volt, elmondta mit javasol mit nem és miért, mi legális és mi nem. Ezeregyszáz forint volt az egész történet, amíg nem lesz pénzem gázpisztolyra addig ez marad.
Mindenki azt mondja, hogy felfüggesztettel megússzák, én bízom benne, hogy jó pár évre bezárják őket, ha nem akkor viszont elgondolkozom azon, hogy érdemes-e illegalitásba vonulni azért, hogy biztonságban érezhessem magam.
tsigalko87: A rendőrség ki sem jön amíg nem történik konkrét bűncselekmény. Ha felhívom őket, hogy veszélyben érzem magam ezer százalék, hogy nem jönnek ki.
Pont most volt a józsibarátban Tóásó Elődről egy műsor. Azt most hagyjuk, hogy milyen külpolitika az ahol, egy külföldi állami szervezet a saját hatáskörében lemészárol két Magyar állampolgárt és egyet bezárnak és ez ellen nem tesznek semmit. Bolíviában nincs ellátás a börtönben. Én igenis elzavarnám őket dolgozni, és termeljék meg azt amibe a börtön fűtése, világítása stb. kerül, kaját meg intézzenek maguknak, de legalább az árát termeljék meg, nem ám luxusszállodát csinálni a végrehajtó intézetekből.
[ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Debilon
addikt
válasz hejesírásó #23107 üzenetére
most a 2 kell szerencsére van olyan akikkel tudunk majd játszani kicsit..
nem vagyok/vagyunk masszív pléjerek, nem klánozunk meg ilyesmi..
OFP GoTY kiadásban megvan, meg a swat4 gold is..+új dolgok sem nagyon érdekelnek, elvagyunk az oldszkúl játékokkal is..
+hányinger ami pl mw2 kapcsán is megy[ Szerkesztve ]
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Bandus99
őstag
válasz Silencer83 #23099 üzenetére
Kep alapjan azt hiszem, ezt mindenkeppen meg kell neznem Utana johet a teletubbies...
Mas kerdes:
Van koztetek valaki aki hasznal, vagy hasznalt e-cigarettat es hajlando lenne megosztani tapasztalatait ?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Debilon
addikt
vagy a The Unit, brotherhood, rescue me
más:
nem tudja valaki a szigetvári tescoban van-e 1990-ért BF2 complete collection?Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
TrollBalint
addikt
válasz Bandus99 #23097 üzenetére
ha vicceset szeretnél, akkor meg lehet próbálkozni:
IT Crowd, The Big Bang Theory, (én egyiket sem nézem, csak ismerem őket, hátha neked bejönnek)
Sci-fy/fantasztikus:
Heroes, Sarah Connor Chronicles, Day Break (ez egyévados, befejezett dolog, nekem nagyon bejött a téma)
Mást hirtelen nem tudok. Viccesnek ott van még a Hallo, hallo, de az egy elég régi sorozat, viszont nekem nagyon bejönhttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Mikrotik routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok