Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4n0k4
csendes tag
Hi all!
Lenne egy problémám.
''Nem rég jött meg a dombornyomott karesz. Regisztráltam paypal.com on.
De mikor hozzá akartam adni a kártyát azt íraj hogy le van tiltva. Olvastam a hozzászólások között, hogy azt csinálja a paypal hogy lecsekkolja az infot a baktól és azt egyezteti a regisztrált adatokkal.
Névnek nem ugyanazt adtam meg mit ami a banknál a nevem, illetve az utca ahol lakom a nevében van hosszú ékezet. De mikor hosszú ékezettel írtam akkor azt mondta rossz a cím így kénytelen voltam ékezet nélkül írni.
A kérdésem az lenne, hogy lehet amiatt tiltották le a kártyát mert nem ugyanazt a nevet illetve utca nevet adtam meg?
Pénteken kaptam meg a kártyám. AKkor ugye még inaktív volt. Elmentem csináltam egy számlaegyenleg lekérdezést annak a banknál az atm-jénél aholl a kártya lett csinálva. Így aktiválva lett. De ezt olyan pénteken 6-7 között csináltam mikor az adott bank már nem volt nyitva. Így lehet hogy még nincs aktiválva?
Köszi elõre is a helpet''
eredetileg ideírtam Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egér probléma
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- BMW topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- iPhone 16 128GB Black 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
V/