Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolee3000

tag

válasz proof88 #7160 üzenetére

Szia

Lehet, hogy rosszul tudom, de olyan 21 ezer Ft körüli a havi limit, ami nekem bőven elég lenne. Nem rendszeresen és egyszerre csak pár ezres tételekben vásárolnék. Kártyát kiváltani nincs lehetőségem, szóval vagy megy ez a PayPal anélkül, vagy marad az itthoni vásárlás.
    Mondjuk, azt tudom, hogy a Lajtától nyugatra már ciki készpénzzel fizetni, meg minden emberre 3 hitelkártya jut, de az online vásárlásoknál pl. nem lenne egyszerűbb az eladónak, üzletnek megadnia a számlaszámát, amire a vételárat szimplán átutalhatnám, ahelyett, hogy nekem kéne a bizalmas kártyainformációimat kiadni? Országon belül működik ez a fizetési rendszer (ugyebár nemcsak utánvét van a világon), de nemzetközi szinten már problémás? Ez tipikus túlbonyolítása a dolgoknak. A tranzakció során a pénz lényegében így is számláról számlára megy, csak közbeiktatunk még egy pár lépcsőt (kártya, online számlavezető rendszer). :W

Akkor ha jól értem, eddig unverified státuszban használtad az accountodat. Tehát a vásárlásokhoz ezek szerint mégsem feltétlenül szükséges a kártya regisztrálása (attól függetlenül, hogy mondjuk van).

Új hozzászólás Aktív témák