- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laleeee #40636 üzenetére
Ez honnan, melyik kereskedési oldalról van?
De nem tudom kiszámolni a napokat, de a PayPa-on március 10-től van 180 napod, benne az Összefoglalóban.
Ha eBay-ről van a kép, akkor meg május 25-től 30 nap, június 25-ig és ott kell kezdeni a reklamációt, mert a PayPal-on addig nem lehet amíg ott él a vásárlói védelem. -
Mit használsz app vagy böngésző? Böngészős felülten próbáld.
A név mezőhöz nem kell írni semmit ha feladná amit felajánl annak kell lenni, a bank névben nem lehet & jel és ékezetes karakter, a bankszámla szám folyamatosan a számsor és nem IBAN szám, magyar fiók esetén forintos bankszámla. Lásd Összefoglaló 5.b leírás
VPN nem jó, a privát ablak (inkognitó üzemmód) csak nyilvános Internet elérésnél. Reklámblokkoló kikapcsolva és harmadik fél sütik engedélyezve. -
akosright
tag
Sziasztok.
Amikor a bankszámlámat szeretném csatolni a paypalhoz, beírom a bankot, majd a számlaszámot és ez az üzenet fogad:
"nem tudtuk megerositeni hogy valoban Ön az"
Ez miért van? -
válasz
Chereiose #40633 üzenetére
A banknál is be szoktuk jelenteni, mert ők ilyen esetben visszaadják a pénzt. Ha a megszokott IP cím tartományból vagy a fiókhoz eddig valamikor használt eszközről történt a vásárlás, akkor a PayPal nem fogja jogtalannak tekinteni. A jelentés ugye az volt hogy a nem engedélyezett tranzakció dispute lett elindítva? És az sms védelem minimum (DIGI 50-es SZÁMRA sajnos nem) be lett állítva?
Sajnos az OTP nem kerülhető i, a kártyákra vonatkozó szerződés értelmében a kártyabirtokosnak köteles jelezni feléjük, uitt az az elsődleges gond hogy a kártyaletiltásról nehéz őket lebeszélni -
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Ma délelőtt arra keltem fel, hogy hevesen zizegett a telefonom, tranzakciós sms-ektől mint kiderült...Szóval az történt, hogy valami féreg bejutott a paypal accountomba (sajnos nem védte 2 lépcsős azonosítás), és ilyen gamecard ajánddékártyát vásárolt vele, 3x próbálta, ebből 2 sztornó lett, egyet viszont le tudott vonni, 28 dollárt és ez meg is jelent az OTP-s számlámon, a paypal accomon tárolt bankkártyámat használta. Fogalmam nincs, hogy a féregje hogyan szerezte meg a jelszavam...Jelentettük a paypalon, elvileg holnapig válaszolnak valamit. Valamint írtam az oldalnak is, ahol vette ezt a kulcsot, majd elküldte magának giftként...Szerintetek van esély, hogy visszakapom a pénzt, lehetne még bármi egyebet tenni? Rendőrségen érdemes feljelentést tenni?
-
válasz
sgabor #40631 üzenetére
Az ügy határideje nem telik csak úgy, amíg nem igazolja vissza az eladó hogy megérkezett addig élő, a 2n nap csak arra érvényes ha nem történik semmi a dispute-al, ha visszaküldés van, akkor már történt valami és neked 5 munkanapon belül nyomkövetéssel vissza kell küldened.
Ha nem kapod meg a pénzt akkor lehet kérni a PayPal segítségét, nem egészen úgy van hogy feladod és már be is fejezve a dolog.
A visszapostázás költségtérítését jól tudod, bővebben az Összefoglalóban és a dispute téma is. -
sgabor
csendes tag
Vásároltam egy pólót 30 USD értékben, Paypal fizetéssel.
Meg is jött, csak épp a rendelt L méret helyett S méretben.
Paypalon ügyet indítottam. Az eladó 2 opciót kínált fel:
1. opció: Ad 20%-os visszatérítést. Ha ezt választom, akkor email válaszomat megelőzően le kell zárnom a Paypal ügyet. Ami utána nem nyitható már meg, akkor sem, ha nem küld egy fillért sem ha jól gondolom.
2. opció: Küldjem vissza a terméket, és visszatérítik a teljes összeget.
Mivel a 20% nem sok, és az S-es pólóval nem tudok mit kezdeni, a visszaküldést és a 100% visszatérítést választanám.
Jól tudom, hogy a visszapostázási költséget megtéríti nekem a Paypal?
Milyen védelmet ad a Paypal arra az esetre, ha visszaküldöm a csomagot, de nem kapom meg a visszatérítést mégsem? Pláne, hogy közben letelik az ügy határideje, és automatikusan le is záródik, így nem tudnám újranyitni. -
válasz
#68216320 #40628 üzenetére
Segítség az Összefoglaló 6. PayPal pénzküldés másnak vásárlás ellenértékeként vagy barátnak, családtagnak pénzküldés.
Ha adtál hozzá bankkártyát akkor az a fizetési forrás, ilyenkor az egyenleget elfelejtheted.
A számla az nem pénzforrás.
Semmit nem kell feltölteni, semmit nem számolnak fel
Egy dologra figyelj, ha be van állítva a bankkártyához a banki váltás az a pénzküldésre nem vonatkozik, csak vásárlás esetén automatikus, neked kell kézileg átállítani, a leírás végén látod hogy miként kell.
Ha kereskedelmi tranzakcióként küldöd akkor jutalékot vonnak attól aki kapja, tehát nem 89 €-t fog kapni, ez az ő költsége nem a tied. (92,49 € bruttóból lesz 89 €)
Ha személyes tranzakcióként küldöd és neki, akkor nincs díja, EU-n belül € küldése díjtalan. -
törölt tag
Sziasztok.
Kis segítséget szeretnék kérni.
Egy görög illetőnek szeretnék 89 euro-t küldeni. Azt szeretném, ha ennyit kapna meg.
Nekem forint számla (bankkártya) van társítva a paypal-hoz. Hogyan működne akkor a dolog?
Fel kell töltenem az egyenlegem és átváltani euro-ba? Rá kell számolnom gondolom valami tranzakciós díjat is, igaz?
Vagy mik lennének a lépések?Első küldési kisérletem
-
válasz
scott_free #40623 üzenetére
Azt tudtuk hogy blokkolva van, de ezt náluk egy embernek kell feloldani, mert ez kézi vezérlésű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest