Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgabor
csendes tag
Olvastam, hogy a Wish.com -on vásárolva úgy jön fel a mobilapp-ban a Paypal fizetési lehetőség, ha előtte USD-re állítjuk a Pénznem-et. Ez PC-n Chrome böngészővel nem működik? Mert hiába állítottam át a pénznemet USD-re, ki és beléptem, de vásárláskor a kosár tartalma Ft-ban látszódik, és nem jön fel a fizetésnél a Paypal.
-
sgabor
csendes tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Végre rendeződött a visszafizetésem. Nem kapkodta el a Paypal. Pont 3 hónap telt el a visszaküldött termékem eladónak való kézbesítése óta. Ez is csak úgy, hogy többször írtam a Paypalnak az első hónap eltelte óta. Mindig csak automatikus válasz jött és a megoldási dátum tologatása, míg végre a hét elején éló ember reagált, aki elnézést is kért az eddigi teszetoszaságért és ígérte a visszafizetés tényleges megtörténését, ami végre meg is történt. viktorhu a tied is rendeződött azóta?
-
sgabor
csendes tag
2 hónap eltelt azóta. Még akkor, 2020.06.19-én reklamációra emeltem az ügyet. A Paypal döntött, küldjem vissza a téves méretű terméket az eladónak, és 100 % visszatérítést kapok. Másnap postára adtam a visszacsomagot Kínába, ötletedre tértivevényes ajánlottként, aminek költéségét (4100 Ft) a Paypal 2 nap mülva meg is térítette. A visszaküldött csomag számát követve a posta.hu-n és a track17-en is láthatóan sikeresen kézbesítve lett 2020.07.16-án. Gondoltam, 1-2 nap és visszautalják a pénzt. Azonban ez azóta sem történt meg. A Paypalon az ügyre belépve a mellékelt állapotot látom immár 1 hónapja. Kezdetben a pirossal keretezett "Az eset várható megoldása" dátumnál 2020.07.29 volt, majd annak közeledtével 1 héttel későbbre tolódott, majd ez így megy azóta is, az aktuális dátum 2020.08.20. de attól tartok ez tovább lesz megint görgetve. Írtam egy hete a Paypalnak az ügyszámra hivatkozva, leírva hogy sikeresen kézbesítve lett a csomagom, de csak egy semmitmondó automatikus választ kaptam. Meddig szokott egy ilyen történet húzódni?

-
sgabor
csendes tag
Köszi! Most ott tart az ügy, hogy reklamációra emeltem, és ma jött mail a Paypaltól. Teljes visszatérítést kapok, csak küldjem vissza a terméket Kínába a megadott címre, és csatoljam a nyomkövetési infot. 2 kérdésem van:
Milyen módon kell feladni a postán? Nemzetközi ajánlott, vagy van valami speciális neve?
A másik: a visszapostázásra vonatkozóan ezt írta a Paypal: "A visszatérített árucikknek ugyanolyan állapotban kell lennie, mint amikor megkapta, és Ön felelős a visszaszállítással kapcsolatos költségekért." A utolsó tagmondat azt jelenti, hogy a Paypal mégsem téríti nekem a visszaküldés költségét? -
sgabor
csendes tag
Vásároltam egy pólót 30 USD értékben, Paypal fizetéssel.
Meg is jött, csak épp a rendelt L méret helyett S méretben.
Paypalon ügyet indítottam. Az eladó 2 opciót kínált fel:
1. opció: Ad 20%-os visszatérítést. Ha ezt választom, akkor email válaszomat megelőzően le kell zárnom a Paypal ügyet. Ami utána nem nyitható már meg, akkor sem, ha nem küld egy fillért sem ha jól gondolom.
2. opció: Küldjem vissza a terméket, és visszatérítik a teljes összeget.
Mivel a 20% nem sok, és az S-es pólóval nem tudok mit kezdeni, a visszaküldést és a 100% visszatérítést választanám.
Jól tudom, hogy a visszapostázási költséget megtéríti nekem a Paypal?
Milyen védelmet ad a Paypal arra az esetre, ha visszaküldöm a csomagot, de nem kapom meg a visszatérítést mégsem? Pláne, hogy közben letelik az ügy határideje, és automatikusan le is záródik, így nem tudnám újranyitni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest