Hirdetés
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
Hintalow
üzenetére
Üdv. Tudna nekem valaki segíteni?
Pár éve csináltam egy PayPal accountot egy AmEx kártyával. Meg volt szépen az első lépés. Aztán megvolt a második lépés is, hurrá. utána nem néztem fel a PayPal-ra, mert nem volt rá szükség, és mire beléptem már zárolva volt az account. Nagyjából annyit írt, hogy nincsenek még visszaigazolva az adataim, avagy több adatot kell megadnom. no de nem írták, hogy hol és hogyan, se azt miért ... Írtam (irattam, hülye vagyok angolból!) a supportnak levelet, hogy ugyan még is mit kéne tennem. Erre fel nagyjából azt a 2-3 mondatot amiből nem derül ki semmi, és alapból ott volt az üzeneteim között mégegyszer elküldték.

Most szeretnék új accountot, új kártyával. Gáz ha ez ugyan arra a számlára mutat? Van valakinek tippje mi a jó fenét kellett volna még tenni? (Akkor valaki írta, hogy ő a számlaszerződést, számlakivonatot, meg kismillió papírt elfaxolt nekik. De nekem semmi ilyet nem írtak vissza, szóval nem tudom.) Nem szeretnék újra zsákutcába futni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- Alienware 17r4 olvass
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/