Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
Hintalow
üzenetére
Üdv. Tudna nekem valaki segíteni?
Pár éve csináltam egy PayPal accountot egy AmEx kártyával. Meg volt szépen az első lépés. Aztán megvolt a második lépés is, hurrá. utána nem néztem fel a PayPal-ra, mert nem volt rá szükség, és mire beléptem már zárolva volt az account. Nagyjából annyit írt, hogy nincsenek még visszaigazolva az adataim, avagy több adatot kell megadnom. no de nem írták, hogy hol és hogyan, se azt miért ... Írtam (irattam, hülye vagyok angolból!) a supportnak levelet, hogy ugyan még is mit kéne tennem. Erre fel nagyjából azt a 2-3 mondatot amiből nem derül ki semmi, és alapból ott volt az üzeneteim között mégegyszer elküldték.

Most szeretnék új accountot, új kártyával. Gáz ha ez ugyan arra a számlára mutat? Van valakinek tippje mi a jó fenét kellett volna még tenni? (Akkor valaki írta, hogy ő a számlaszerződést, számlakivonatot, meg kismillió papírt elfaxolt nekik. De nekem semmi ilyet nem írtak vissza, szóval nem tudom.) Nem szeretnék újra zsákutcába futni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Gyúrósok ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/