Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
Üdv!
Meg akarom szüntetni paypalom,de sajna 2 tranzakciónál várok lezárásra?
1iknél vissza kell még kérnem a pénzem majd,másiknál 1 ügyet nyitottam,annál várok döntésre,refundra.
Viszont le kellene törölnöm kártyám,így is visszaküldi a rendszer a pénzt az eredeti forrásra,mik a tapasztalatok?
Köszönöm -
válasz
Draken #34736 üzenetére
Világos, de szerintem állítsd a kártyát hogy ne a PayPal váltson, mert így most többet fizetsz. Lásd Összefoglaló 4. Konverzió beállítás bankkártyához, hogy ne a PayPal árfolyam legyen használva
A PayPal fiókod ugye nem új? Ha ezen az oldalon a regisztrációhoz kell lakcím az egyezzen meg a PayPal címmel.
Magyar PayPal felület? -
válasz
Draken #34734 üzenetére
A PayPal és E-wallet az nem jó választás. Nézd meg ezen a SEAGM oldalon a fizetési feltételeket, de egyébként úgy látom hogy tudsz fizetni csak kártyával.
Amikor a Pay now-ra kattintottál eljutottál a PayPal bejelentkezési felületre?
De ezt írják:Why is my Paypal payment being rejected?
There are several reasons why PayPal payments may be rejected.
1. Rejected by the system fraud tool - transaction appears to be high-risk or fraudulent.
2. User payment limit exceeded.
3. Multiple payment attempts.
4. Different Paypal account profile data registered.
5. Insufficient funds.Please make sure your PayPal account is verified and the billing information and address are correct.
If your payment is still rejected, you are advised to select a different payment method for the purchase, visit HERE to check for more payment methods available.
Szerintem egyébként sem lesz rá PayPal vásárlói védelem. -
-
Norti7
csendes tag
Próbáltam az angol felületet is, ugyan ez a gond.
A kis piros értesítés azt jelzi, hogy töltsem ki az űrlapot, amit az előző hsz-ban látsz a képen.
Megpróbáltam az összes létező böngészőből, nem működik.
Van adószámom.Írtam a PP felhasználói support fórumra és az email supportra is. Remélem válaszolnak, mert sztem ez egy bug...
Nem Vaterás izéhez kell, saját webshop
-
válasz
Norti7 #34727 üzenetére
Ne a magyar nyelvű felületet használd. Meg próbáld meg másik böngészővel.
A csengettyűnél a piros 1 üzenet vagy valami az nem befolyásolja a fiók dolgait?
Adószámod is van a vállalkozáshoz? Mert később kérni szokták ha most anélkül is el tudod menteni.
Ha véletlenül a Vaterás dolognak "dőltél be" ahhoz hogy fizetni tudjanak PayPal-al nem kell a fióknak üzletinek lenni. Az enyhe csúsztatás. -
Norti7
csendes tag
Sziasztok,
Szeretném üzleti számlára upgradelni a fiókom, viszont az egyik űrlapnál ledobja a láncot a rendszer.
Kéri, hogy adjam meg a "Termék vagy szolgáltatás kulcsszavát", de bármit írok be, semmit nem ajánl fel ami választható lenne, és ameddig nem választok a legördülő listából, addig bizony nem léphetek tovább.Már egyenként beírtam az összes betűt, hátha feldob valamit, de semmi...
Csatoltam egy képet, hogy hol van a hiba. Valaki találkozott már hasonlóval?
-
-
válasz
gyulaszu #34723 üzenetére
Ha már a szüleink megáldottak egy második utónévvel, azt is kezeli a rendszer.
Egyébként a pénzkiküldésnél a rendszer a családi nevet (last name) adja fixen, az utónév átírható, így a családi név egyezzen, az ékezetes karakterek nem számítanak, PayPal-on nem is célszerű. -
válasz
Safranek #34721 üzenetére
Nem értelek. Az angol és magyar névhasználati sorrend eltérő, a vezetéknév az last name, az utónév meg a first name. Amit leírtál az jó, de nem szoktuk a magyar és angol szöveget szó szerint hasonlítani.
Ha a regisztrációnál a fenti angol rubrikákba a magyar megfelelőit írtad akkor oké a dolog. -
Safranek
aktív tag
Segítséget kérek.
Move money from your bank to your PayPal account
The money must come from a bank account that's in the same name as your PayPal account, which we have as Robert Toth. (ez csak példa)Mi van akkor ha a bankszámla viszont Tóth Róbert Gábor nevén van.
Ez nem teljesen ugyanaz. Ez okozhat gondot?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest