- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Ilyennel találkozott valaki, hogy 2éve lejárt kártyával vígan fizetek!?
(most akad meg valami, mert nem engedte... szal hozzáadtam újat... hitelesítő kód... most épp azt várom... pár nap)
De a lényeg, hogy 2014 / 05 -ös lejáratúval fizettem heti 1-2 rendelésem folyamatosan volt...
Gyakorlatilag múlt héten még simán fizettem vele ebay-en, ma akadt meg egyedül
(most megakadt ebay-en... de korábban rendszeresen szinte naponta fizettem paypalra integráltként... kicsit fura... mármint ok, hogy ugyanarra a bankszámlára vannak csatolva stb., csak na... akkor minek van lejárat! O.o )Aztán még gondolkoztam basszus, hogy aliexpress-en is már tök régóta A4-es legmagasabb fokozatú vagyok... szal ott is nem kevés pénzt fizettem (de ott rájöttem már az új kártyával... mert az 2014óta használom jobban, szal ott az van beregelve AliPay-re, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD