Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mármint azt hogy meg kell a nyomkövetési számot, vagy azt hogy azután kapod meg a pénzt ha a vevő megkapta? Az AliExpress-nél mindig úgy van hogy az eladó nem kapja meg azonnal a pénzt. Az hogy a PayPal-on keresztül van kifizetve nem normál bankkártyával ezt szerintem nem befolyásolja.
Az eladói tevékenységhez a PayPal-on hozzátartozik hogy elküldi a terméket és megad egy nyomkövetési vagy küldemény azonosítót. -
Minden csomagnak van küldeményazonosítója, ami lehet nyomkövetési szám is, te kaptál már az AliExpress-től úgy csomagot hogy nem volt száma? Ha lesz akkor beírod, aztán a vevő leigazolja hogy megkapta. Vagy nem igazolja akkor meg majd a rendszer igazolja.
Mennyire megbízható az aki neked biztosítja a termékeket? -
Biztos jó a fordítás? A kiszállítás szó nem azonos a kézbesített szóval. Állítsd át angolra és az alapján el lehet dönteni hogy mire gondoltak.Csak úgy a vakvilágba feladva, még egy küldemény azonosítód sincs? Legalább azt meg kéne osztani a vevővel az AliExpress-en és a PayPal-on is.
-
-
maj-viktor
őstag
LOL... ebayezgetésre használom csak... m'kay!
(megsúgom minden funkcióját használom napi rendszerességgel, lemerem fogadni több forgalmat csinálok rajta, mint te... sima vásárlás - pénzkapás - pénzküldés - withdraw, mindent)
AZért is írtam, hogy tudom mikor szokott "korlátozni" ahogy te fogalmazol, hogy "kemény" 10E Ft-od benn ragadt...

Feltételezem nyitott ügy van rá... de továbbra sem mondod miért vagy lekorlátozva... oka van mindennek - olyan ahogy V/ is írta nincs, hogy gondolunk egyet és téged lekorlátozunk mert nem tetszik a neved vagy akármi - midennek van előzménye!
Ha kitiltanak okkal tiltanak ki és nem is adnak lehetőséget új regre... ha pl. "csaló vagy", stb.
Szóval továbbra is elmondhatnád miért nem engedik kivenni az a kemény 30$-t... vagymivan... mert csak arról magyarázol, hogy szara paypal, meg terelsz... írtam alternatívákat, ha nem tetszik a rendszer / költségei...ebay-en eladtál valamit!? ez az ominózus 10E Ft bennragadás... dispute-ot nyitottak rá vagy mi!? Ha meg nincs pl. bankkártya verifikációd, azért van "limit"
-
maj-viktor
őstag
...másik IP-ről.... aztán csodálkozol, ha egyik nap magyar IP-ről másik nap meg amcsi IP-ről lépsz be és lekorlátoz!? No comment! V/ írta jól, aki nem a játékszabályok szerint játszik... legyen az "kamu név" vagy trükközve az országgal vagy bármi... az ne csodálkozzon tényleg!
Mi a főbajod amúgy!? eBay-en eladtál valamit!? Vagy hogy "fagyasztanak be pénzt"!? Mert max. akkor ha az adott tranzakcióra nyitott ügyed van... a másik fél nyitott rá ügyet.. így igen azt a pénzt "befagyasztják", ha meg bizonyítod, visszakapod... amúgy milyen 20$ levonásról beszélsz!? A withdraw tök ingyenes a PayPal-nál...
Moneybookers (Skrill)
Google Wallet
Payoneer
stb.
(egyiket sem használom szóval nem tudom - jutalékok, költségeket)http://www.sitepoint.com/8-paypal-alternatives/
https://www.searchenginejournal.com/top-12-alternatives-paypal/Megnéztem még bwin/aliexpress fizetési módokat
(így feltételezem ezek népszerűek még)
Abaqoos
NETeller
Entropay
&
WebMoney
Qiwi Wallet -
Szerintem egy általános pocskondiázás nem annyira fér bele. Több oka van a korlátozásoknak a Pénzmosás és terrorizmus elleni törvény a Polgári szerződésekre vonatkozó törvények, ha fiók tulajdonos nem fizeti a költségeket, ha eladó és nem megfelelően bánik partnereivel, ha visszaél a Paypal szabályaival vagy nem tartja be. Természetrsen a szolgáltató a "hibás" ilyenkor, az ügyfél meg az ártatlan áldozat.
A Paypal fórumon én a Paypalt ajánlom, nekem valószinűleg azért nincs gondom velük, mert betartom a játékszabályokat. -
Ha jól értem töröljem a banki adatokat és az új accountomra állítsam be megint. IGEN
És hogy a rajta lévő összeget bankba utaljam ki. IGEN, ha van az egyenlegen.Hogy ők tegyék át a pénzt az elég macerás lesz. Adatokat nem tesznek át.
Jogilag nem tekintik a fiókodat legálisnak,mivel betöltött 18 év kell a regisztrációhoz a szerződési feltételek szerint, abba nem menjünk bele, hogy már évek teltek el. -
esde
tag
Nekem közben megjött egy válasz végre, nagyon régen regisztráltam ezt a PayPal accot és az volt a probléma hogy a személyimen amit most beküldtem ugyan 24 éves vagyok de a PayPal-t akkor regeltem mikor még nem töltöttem be a 18-at.
Azt a tanácsot kaptam a supporttól hogy csináljak egy új accot. Na most kezdődhet előröl minden adat hitelesítése...? Kérdés hogy hogyan fogadják azt majd hogy ugyanazt a személyit és banki kivonatot küldöm el... Szóval erre figyeljetek ha ős accotok van. 
-
esde
tag
Más:
Olvastam itt a konverzió beállításról az összefoglalóban, ezt mikor éri meg változtatni?
Én általában USD-t vagy Eurót küldök hazai bankba amit ugye átvált, de némelyik valuta váltó oldal sokkal többet mutat egy bizonyos dollár összegre forintban mint amennyit a Paypal. Megéri ezt beállítani? -
Ha nem e-mail-n hagyod, akkor -nem vagyok biztos benne, mert változott rendszer- 24 óra múlva elméletileg hozzáférhetőek a kivonatok. Egyébként jobb a Netbankból letölteni, mint e-mailre várni.
Nekem a böngésző tud "nyomtatni" pdf-be, de úgyis jó ahogy írod, csak olvasható legyen, de olyat még nem küldtem nekik. -
Az a számla nem lesz jó.
A te bankszámládat, kártyaszámládat, ami a nevedhez, címedhez tartozik azt kell igazolni.
De próbáld meg a következőt.
Belépsz
Menüsor Beállítások
Személyes adatok
Írd az e-mail arra amit használsz.
Ellenőrizd a mobil telefonszámot, hogy az egyezik azzal amit használsz.
Ezután próbáld újból aktiválni a Kivonatot.Ha nem akarsz a bankba bemenni igazolásért, akkor pdf-be nyomtatva a személyes adat oldal, a számlaáttekintő és ezen az oldalon alul az a bankkártya ami a Paypal-re van regisztálva
-
Nem tudom melyik bank a tied, de legtöbbnél külön letölthetőek a számlakivonatok (Az Erste, CIB, OTP biztos), illetve a havi számlatörténet is nyomtatási formátumban tartalmaz megfelelő adatokat.
Közben megnéztem, nekem az első kettő bejegyzés azokkal a kártyákkal történt vásárlás volt ami a Paypalhez hozzá van rendelve és ezért nem küldtem külön kártya kivonatot.
Lépj be a netbankba és nézz körül a felületen, hátha megtalálod a kivonatot. -
Leírom mit küldtem el én.
A személyigazolvány 2 oldala 1 képen, legalább 1/2 évig még érvényes legyen.
Mivel minden banknak kötelező havonta számlakivonatot küldeni vagy elektronikusan vagy papírosan, annak lenni kell.
A kéréskor aktuális számlakivonat 1 oldaláról kép ( pdf-ből az oldal képként mentve), ahol látszik a nevem címem, számlaszámom. A kártya számlakivonat olyan része amin tudják azonosítani a kártyaszámot, ha azt is felsorolták.
Pár nap.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tiszta vicc ez a PayPal...
V/