Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
donki
senior tag
válasz
Rayner #37787 üzenetére
Én most lépek szintet vele. 65. szintű vagyok. Teljesen a saját magam által megszerzett cuccokra támaszkodok, csak 4 linkjeim vannak. Az act végi bossoknak még pislogni sincs idejük, olyan gyorsan meghalnak. Egy baj van vele: relatíve lassan épül fel a sebzés. Meglátsz egy csapat szörnyet, leraksz egy ballistát és rohansz tovább. Még a képernyő sarkán látod, hogy az összes meghal, de már nem látod, hogy dobtak-e valamit. Szóval vagy lemondasz a lootról (szintlépés folyamán), vagy lassan haladsz, vagy a map végéről visszamész lootolni. A Paelstron féle buildet használom, ez voltaképpen glass cannon. A defense equipmentből fog jönni, arra kezdetben nem lehet alapozni.
A jelenlegi szintről, ahol most sebzésben tartok, jelentős mértékig fogok tudni a talentekkel tovább skálázódni, plusz ugye optimális linkekkel, úgyhogy map-ek miatt egyáltalán nem aggódok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest