Új hozzászólás Aktív témák

• DjDanee87

addikt

Akik jobban követitek a streamereket vagy build építőket: mit javasolnátok egy Poe1 RF playernek (tehát kevés gombos irányítás), amivel eljutnék viszonylag könnyen a mapokig legalább?

Kezdtem monkkal invoker ascendancy és lightning skillek, de saját kútfőből pakolgattam pontokat/skilleket és act3 végén már nagyon papír de legalább DPSe is szar, ráadásul 6 különböző skillt kellene aktívan használni hogy ne 0 dps legyen hanem 0,5.

Második alkalommal Rangert kezdtem, amivel act3t kezdem el, az egyetlen maxroll ranger guide alapján ami gránátos build (mint a wh, csak ha jól sejtem szarabb). Ez tökéletes volt amíg nem kellett gránátra váltani. Addig lightning arrow elég nagyot ment és wasd irányításra váltás után nagyon jól tudom vele kerülgetni a bossok képességét is. Viszont a gránátra váltás után elég kényelmetlen lett. DPS kb azonosnak érződik, de gameplay nehezebb mert nem 1 gombos ami mellett tudnék a bossra figyelni hanem kétféle gránát és a robbantása. Ráadásul maga a gránát elég hülyén repül mindenfelé.
    A guideot követni ráadásul nem tudom rendesen, mert írja hogy amint van gearből extra spirit mehet második aura blasphemy flammebility. Igen ám, de ahhoz kéne 70-80 körül int, meg a crossbow miatt 50-60 strength és még több dex a skillekhez. Ennyi pont közel sem jön a skill fáról. Így is van 1-2 itemen attribute pont, de pl a kellő int a második aurahoz nagyon messze van 30-40 int hiányzik azt hiszem, hiába találtam egy baromi jó spirites max HPs resistes bodyt. Ezen mellett resist a béka segge alatt, de abból még végülis áldozhatok, mert nem 0.

Érdemes volna az egyik karin faragni valamit vagy inkább tudtok javasolni mást amivel be tudnám fejezni a kampányt?

Új hozzászólás Aktív témák