Hirdetés
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
DjDanee87 #39648 üzenetére
Először azt kéne kiválasztani, keresgélni a videók közt, mi az, ami tetszik. Aztán megnézni, egyszerű vagy bonyolult-e neked.
Pl. én legutóbb nekifutottam újra a necro dd-nek, ez alkalommal ráéreztem, jól ment, de talán 90-es szint körül feladtam, a boss-okba többször beletört a bicskám. Jelenleg birizgálja fantáziámat az Inq DD of chain reaction, de ez nem tudom, mennyire lesz egyszerű, nincs sok infóm róla.Kipróbáltam brüni Lighning Conduit build-jét innen a hazai pályáról, már a piros pályákra is elmerészkedtem vele(?), de a sárgákon biztos nyomultam. Szerintem meglepően könnyű és nem igényel sok befektetést, viszont kézikönyvet nem kapsz hozzá.
Részemről hajlok a necro SRS felé, de láttam a napokban ice nova of frostbolt build-et, szerintem tetszetős és jó, de 1-2 nap kell még, amire lesz hozzá végfelhasználói útmutató.
A legjobb, amit mondani tudok, ha írott változatot akarsz, akkor a maxroll-on vagy a poe-vault-on nézelődj, azokkal nem fogsz mellényúlni. Videó formában: youtube. Azzal számolj, kell még pár nap, amire a friss ötletekkel fogyasztásra kész állapotban előjönnek. Ha régiek is jók, azokat valószínűleg már most is frissítik.
A többiek biztos tudnak még többet is mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Új Teclast T60 plus táblagép
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy J3 2016 karcmentes kijelzővel
- Gamer pc 3080evga, ryzen7 5700x3d, 32gb Kingston fury ddr4 3600mhz, ASUS TUF GAMING B550M-E,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest