- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
Har_melin
üzenetére
Köszi, valóban, az ascendacy többet jelent szerintem is, de tényleg nem kéne rá elkölteni a div-et.
Kipróbáltam, játszottam vele utána. Nem jelentett túl sokat, ezt a loads an additional ammo-t se érzem nagyon, az e nélküli cbow is sokszor tudott kettőt lőni egymás után, van a passiv tree-n pont erre, valamennyi eséllyel csinálja. Dps-ben csak kicsit lett nagyobb.Az ok amiért vettem, hogy nem volt 2. cbow-m. Ez azért fontos, mert az explosive shot-ot hozzá lehet rendelni az egyikhez, a shockburst round-ot meg a másikhoz, és igy felváltva tudom használni a két skillt, reload nélkül, ez bosson nagyon sokat jelent, mert pont ott számit minden tized mp.
Köszi, még igy is megpróbálnám amúgy, ha benne lennél, odaadnám érte az összes ex--em.

A gond, hogy én leginkább éjjel tudok csak játszani, jobb esetben 11 után.Köszi! az a baj, hogy nincs 40exem, csak ~12 jelenleg, meg az az egy div ami esett. De szerintem azt csinálom, hogy gyujtök még.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iphone 13 Mini 128Gb, kártya független, piros színben
- Xbox Series S 512Gb Digital Edition , fehér színben
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest