Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jackal79
üzenetére
Én nem tapasztalok ilyet. Létrehoztam az SSD-n a /transmission mappát, bekapcsoltam a szolgáltatást és a "távoli" elérést, és reboot után már elérhető volt a kliens. Csináltál reset-et és az után ilyen?
#3640 jackal79
Összetételüket tekintve nincs lényegi különbség, többnyire próbálom ugyanazokat az összetevőket beletenni az fw-be, amíg belefér. Itt inkább csak a forrás különbözik, mikor melyik fejlesztő repójából lett fordítva. Nekem egyikkel sem volt stabilitási gondom, ha lett volna, akkor azt már töröltem volna a megosztásból. Mondjuk általában 20-40 napnál tovább egyik sem ment, mert utána csináltam újat és cseréltem. DLNA-t használom én is, transmission-t nem, de ha nem menne, akkor gondolom már jelezték volna itt mások is.szerk.:
De ha mindenképp választanom kéne egy fw-t, hogy szerintem melyik volt a "best", akkor az utolsó Alexey-t mondanám: MI-R3G_3.4.3.9L-101-289c95a_with_MC.zip De itt még egyszer mondom, nekem a többi ott lévővel sem volt bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk és sok más)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi