- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azt hiszem igen. Ezt kellene megcsinálnom. A kolléga ezt javasolta. Vagyis remélem jól értelmeztem, és nem írok baromságokat.
És ha vannak logfájlok, akkor látható, hogy melyik eszköz akar abba az irányba kommunikálni. Nekem mindegy, ki segít ezt beállítani. 
Nagyon messze állok én ettől a témától, de ha itt kapok/találok segítséget, akkor hajlandó vagyok vele foglalkozni. Egyéb esetben meg marhára nem érzem, hogy egyszerű userként nekem tenni kéne ezzel kapcsolatban bármit is. Vagyis egy szolgáltató mégis hogy várhatja ezt el egy felhasználótól? De javítsatok ki, ha tévedek. Tegyük fel, ez megtörténik a szüleimmel...
OK, hívjak szakembert. Na de komolyan, akarok én ezért fizetni? Nem. Inkább fizetek egy ügyvédnek, hogy nézze át a szolgáltatói szerződést.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Hardcore café
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Gitáros topic
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És ha vannak logfájlok, akkor látható, hogy melyik eszköz akar abba az irányba kommunikálni. Nekem mindegy, ki segít ezt beállítani. 
OK, hívjak szakembert. Na de komolyan, akarok én ezért fizetni? Nem. Inkább fizetek egy ügyvédnek, hogy nézze át a szolgáltatói szerződést.