Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azt hiszem igen. Ezt kellene megcsinálnom. A kolléga ezt javasolta. Vagyis remélem jól értelmeztem, és nem írok baromságokat.
És ha vannak logfájlok, akkor látható, hogy melyik eszköz akar abba az irányba kommunikálni. Nekem mindegy, ki segít ezt beállítani. 
Nagyon messze állok én ettől a témától, de ha itt kapok/találok segítséget, akkor hajlandó vagyok vele foglalkozni. Egyéb esetben meg marhára nem érzem, hogy egyszerű userként nekem tenni kéne ezzel kapcsolatban bármit is. Vagyis egy szolgáltató mégis hogy várhatja ezt el egy felhasználótól? De javítsatok ki, ha tévedek. Tegyük fel, ez megtörténik a szüleimmel...
OK, hívjak szakembert. Na de komolyan, akarok én ezért fizetni? Nem. Inkább fizetek egy ügyvédnek, hogy nézze át a szolgáltatói szerződést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Trollok komolyan
- VGA kibeszélő offtopik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Bittorrent topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
És ha vannak logfájlok, akkor látható, hogy melyik eszköz akar abba az irányba kommunikálni. Nekem mindegy, ki segít ezt beállítani. 
OK, hívjak szakembert. Na de komolyan, akarok én ezért fizetni? Nem. Inkább fizetek egy ügyvédnek, hogy nézze át a szolgáltatói szerződést.