Új hozzászólás Aktív témák

• z123456789

addikt

válasz z123456789 #3103 üzenetére

Sziasztok!

Ismét támadás történt a hálózatom felöl, immár a harmadik.
    Most megkaptam a logfájlokat mailben a szolgáltatótól, ami péntek délelőtt 11 órát jelöl (ha jót néztem). A laptopom itthon sem volt, mert azzal dolgozom. Senki nem volt itthon, szóval fogalmam sincs melyik eszközöm lehet a gyenge láncszem. Esetleg, ha valaki tud kezdeni valamit ezekkel a küldött logfájlokkal, vagy ti ismertek olyat, akik esetleg tudnak mit kezdeni ezekkel, kérem jelezzétek. (vargalex, Suste?)
    Az általatok és szolgáltató által említett víruskeresést elvégeztem, illetve a többi dolgot, amit írtam már korábban.
    Nem akarok az agyatokra menni ebben a topicban ezzel a témával, de leírnék egy tapasztalati dolgot, és érdekelne a véleményetek, hogy szerintetek van-e összefüggés.

A minap spotify-t halgattam az erősítőmön keresztül (integrált Spotify kliens van benne, kábellel hálóba van kötve), és kb fél óránként megakadt a lejátszás olyan 1 perc hosszúságra. Jeleztem a szolgáltatónak, majd a basic szöveg, hogy próbáljam a router kihagyása nélkül. Jó, mondom, feleslegs kör, de OK. Mégsem volt felsleges kör, mert a modemen keresztül viszont nem akadt a lejátszás. Hozzátenném, hogy az internetkapcsolatom is pont ilyen hektikus minden eszközömön. Fél óránként kb 1-3 percre elnémul a net. Szerintetek lehet összefüggés a két dolog között? Illetve ha nem, mi a fene okozhatja ezt?

Elnézést, ha szemét itt a hsz-em, de hálás lennék, ha útbaigazítana valaki. :(

Köszönöm. :R

Szerk.: VPN vagy valami segítene rajtam szerintetek? Sosem használtam, nem is nagyon értem mi az, hiába olvasom el többször a leírásokat róla.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés