Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Pandaboy tag válasz  Pandaboy

üzenetére Pandaboy

üzenetéreMa feltelepítettem a Win7-et. És működik!!! 
 Végre felment a VGA Driver, natív felbontáson 1366x768-on szuperál.
 1,6 GB-os maszekolt 32 Bites Win7-et tettem rá fel, 13,6 GB-ot foglal el a winyóról a főbb driverekkel együtt.Kipróbáltam a Crysist is. Medium grafikán szuperul elfut. Még full High-on is lehet játszani vele, de azért érezhető az enyhe lassulás, bár akadásnak nem mondanám. De Mediumon is nagyon szép. 4 évet vártam mire lett egy újabb gép, amin végig tolhatom.    
- 

Bangesz csendes tag válasz  Pandaboy

üzenetére Pandaboy

üzenetéreÉn csak azt nem értem, hogy miért akarsz erre a notira XP-t erőszakolni. Egy DirectX 9c környezetű oprendszerre akarsz ráeröltetni egy DirectX 10 vagy 11-es videó vezérlőt? A játékaid nem fognak jobban menni, akkor sem ha netán sikerülne is feltelepítened a drivert...nem értem a logikádat...  Telepíts nyugodtan Win7-et és minden gondod megoldódik. Telepíts nyugodtan Win7-et és minden gondod megoldódik. Viszont, ha kötöd az ebet a karóhoz, te tudod... Viszont, ha kötöd az ebet a karóhoz, te tudod...
- 

wdtwrd tag válasz  Pandaboy

üzenetére Pandaboy

üzenetéreAz ATI oldalán - ha jól tudom - CSAK asztali gépekhez való driverek vannak! A laptopokhoz való driver résznél átirányít a laptopgyártók oldalára. (ATI) Először próbáld meg ezt:Lenovo driver for 6470M - WinXP Ha más nincs, akkor ezt ajánlom: MobilModderTool (HD4xxx-ig biztosan támogatott, bár nem mindig működik, de egy próbát megér - a program az asztali drivert módosítja, hogy telepíthető legyen laptopokra is) Remélem sikerül! ui: a NET Framework inkább a Catalyst vagy egyéb beállítófelület működéséhez szükséges, maga a kártya driver-e nem igényli. 
- 

Bangesz csendes tag válasz  Pandaboy

üzenetére Pandaboy

üzenetéreÜdv! Ez a noti, hivatalosan már Vista és Win7 operációs rendszerekre van tervezve. XP-t felejtsd el! Ha XP-t szeretnél használni, akkor azt egy régebbi típusú notin tedd! Bár ez esetben is használhatod, csak nem érdemes, mert az XP nem fogja tudni kihasználni a noti hardvereit... 
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Reklámblokkolók topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Arc Raiders
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Telepíts nyugodtan Win7-et és minden gondod megoldódik.
 Telepíts nyugodtan Win7-et és minden gondod megoldódik.  Viszont, ha kötöd az ebet a karóhoz, te tudod...
 Viszont, ha kötöd az ebet a karóhoz, te tudod...