Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wdtwrd

tag

válasz Police72 #1218 üzenetére

Nincs mit, de egyáltalán nem fáradság, a legjobban annak örülök, ha minden jól működik!

Csak érdeklődésképpen: a "most a helyzet" azt jelenti, hogy újra előjött valami hiba és ezért döntöttél úgy, hogy letörölsz minden AMD-s dolgot?

Azt, hogy összeakadtak a driverek azért írtam, mert a 6470 kódneve a seymour, a 6650-é pedig a whistler (ez két eltérő grafikus chip), és ha a seymour után tetted fel a whistler-t akkor lehetséges, hogy az utóbbi felülírt pár olyan fájlt az előbbi telepítéséből, ami bizonytalan működést eredményezett (mintha másik videokártya driverét telepítetted volna, és így a két driver telepített keveréke okozhat bőven hibákat).

Ahogy néztem a DRV mappában minden eszközhöz több fajta telepítő van, szerintem a legvalószínűbb az XP/vista/win7-hez adott telepítők közül az autorun menü csak az aktuális rendszernek megfelelőt listázza ki.

A Social Networks-ot én is feltettem, csak hogy működik-e, de én külső billentyűzetet használok, így a hotkey-t kifelejtettem, de utólag próbálva itt sem reagál (a cd-n mellékelt útmutató 23-ik oldalán szintén említik, hogy ez egy preinstalled program és nem minden gépre telepíthető, valamint hogyha nincs fent a Social Networks, akkor a hotkey az alapértelmezett instant messenger programot indítja, hát én állítgattam az alapértelmezett programokat, de nem akart indítani semmit).
    Maga a program gyorsan felment és ikonnal indítva működik, de ha frissíteném a beállítása közt jelzett Live Update-el, akkor meg hibát ír, hogy nem az 1.0-s verzió van telepítve (pedig de). Ezzel még kísérleteznem kell.

Ez megint hosszabb lett mint akartam és csak mellébeszéltem, de ez egy ilyen nap...

Új hozzászólás Aktív témák