Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
alienpapa
üzenetére
alienpapa
Gratulálok a sikeres megoldáshoz ! Már gondolkodtam, hogy írjak-e pár sort a BIOS -sal kapcsolatban, amely az lett volna, hogy ha a meglévő BIOS-sal jó volt azelőtt, akkor nagy valószínűséggel jónak kell lennie jelenleg is .... De ez tárgytalan lett

A Win8, a configodon mennyivel gyorsabban boot -ol be, a win7-hez képest ? A másik kérdésem, hogy a win7 -es hardwaredriver -eket csont nélkül elfogadta? Bonyolúlt beállítani, hogy a klasszikus winfos asztalt lássam a csempék helyett ?
Köszönöm,
-
wdtwrd
tag
válasz
alienpapa
üzenetére
Üdv,
Ha usb-s másolásnál mindig előjön a hiba én kipróbálnék valamilyen hordozható/live rendszert. Például ubuntu vagy egyéb linux live verzióját vagy a hiren's mini windows-át. Ha ezeknél gond nélkül másol, akkor hardverhibának kicsi az esélye, akkor gondolnék windows problémára.
Ubuntu live alatt akár pár órát is használhatod, mert internetes böngészőt és sok egyéb programot is tartalmaz. (hiren-nél kábelesen könnyű, wifinél nem tudom mennyire körülményes a netet belőni)
Szóval egy próbát megér, mert a live rendszerek a vinyóhoz nem nyúlnak.
w. -
gerner1
nagyúr
válasz
alienpapa
üzenetére
alienpapa
Nos, amennyiben a winfos újratelepítés sem hozott eredményt, akkor én első körben pormérgezésre, és melegedésre tippelnék ( elöregedett paszta a CPU - VGA - Chipset -en ). Alapos tisztítás, újrapasztazás, és ezek után egy tiszta winfos telepítés, gyógyírként hathat.
Amennyiben ezek sem segítenek, akkor lehet haldokló akksi is. Ezt kizárhatod, akár már most is, hogy a gépet akku nélkül üzemelteted. Ezen kívül, lehet még haldokló tápegység is, bár ez esetben, az akkunak is haldokolnia kell, mert más esetben egy 5-6 percet bíró akku is áthidalja az ilyesmiket. De volt már példa hasonlóra RAM , és HDD hiba miatt is. -
TamasM
csendes tag
válasz
alienpapa
üzenetére
En latod annak nem hinnem. nekem volt mar memoriaproblemam, semmi sem jelzett hibat. Kicsereltem es stabil lett a gep.
ugyhogy ha ketto van en nem vetnem el azt, hogy kiszedem az egyiket ideiglenesen.HDDre a HDD Scan szerintem meger egy probat. asszem most valahol 3.3-nal tart.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Villanyszerelés
- X140M1F4N károsultjai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest