- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
válasz
Becksman #1761 üzenetére
Mennyi idős neked amúgy a géped?
Nekem 3 éves, és mindig a töltő rá van dugva, ha lehetséges. És így 17%-os az elhasználódottság. Jah, és nem sokszor volt lemerítve 5%-ig.... Szóval hogy ki kell venni az akksit, az legenda. Az akksik lényege, hogy mindig legyenek feltöltve teljesen, mert az a legjobb nekik.... -
wdtwrd
tag
válasz
Becksman #1761 üzenetére
Személyes tapasztalataim akkuhasználatról nemigen vannak, mivel nálam nincs kikapcsolva a laptop. (azért 2-3 havonta egyszer újra kell indítani) Akku állandóan benne van.
Több, mint egy éve van meg, az akku elhasználódása: tervezett/jelenlegi=48840/48020~2% alatti.
Azt vettem észre hogy 90%-os töltöttség alatt kezd rátölteni, ezt 2-3 hetente éri el, hogy állandóan be van dugva.
Fiókban tárolt akkunál kb félévente érdemes kivenni és lemeríteni és feltölteni majd visszatenni a fiókba vagy évente egyszer is elég, meg esetleg akkus használat előtt 1-2 nappal?Ha jól emlékszem Toshiba laptopokhoz láttam olyan programot amivel lehetett állítani, hogy hány százalékos töltöttségnél kezdjenek rátölteni, ez hasznos lenne mindegyik laptopnál.
Ismerősnek is valamivel több, mint egy éve van meg és nála 60% fölötti az elhasználódás, igaz ők napi rendszerességgel 10-20 perces akkus használatok után visszatették/teszik töltőre. Most kb. félórát bír az akkujuk.
Valamelyik akkuszervizes oldalon/fórumon írták, hogy a töltések száma is fontos (általában 200 töltés után észrevehető a romlás és 400 töltés felett már jelentős az elhasználódás)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest