Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz Csabeeweb #81 üzenetére

Ez szerintem erős túlzás hogy semmit, legfeljebb csak azt amit kéne. Vagy nem jól csinálod. Vagy szívatsz minket. De hogy ez utóbbi feltételezést elkerüljük, meséld el lépésről lépésre szájbarágósan, hogy pontosan mit csináltál és hogyan, de ne hagyj ki semmit, és akkor majd megmondjuk, hogy esetleg mit nem csináltál jól, vagy teszem azt mit hagytál ki.
    Például: ''A BIOSban az Advanced fül alatt a JumperFree Config. menüpont alatt az Ai Overclock Tuner pontra mentem a nyílbillentyűkkel, majd enter, erre kijött a választási lehetőségek listája, amiből kiválasztottam a Manual sort a nyilakkal, és entert nyomtam, ekkor kijött egy csomó új pont. Ezek közül a CPU External Frequency pontra mentem a lefelé-nyíllal, és amikor a kijelölés ezen a soron volt, akkor megpróbáltam a számbillentyűkkel beírni a 200 helyett hogy 215. Mivel nem történt semmi, ezért megpróbáltam a + és a - billentyűkkel is változtatni, de még mindig semmi, kipróbáltam hogy PageUp-PAgeDown billentyűkkel lehet-e valamit csinálni, de nem, végül még mindig a CPU Ext.Freq. soron állva nyomtam egy entert, erre kijött egy lista a lehetséges frekvenciákkal, amiből kiválasztottam a 215-öt, és enter, majd F10-et nyomtam, és Y-t, és mostmár müxik a dolog...''

Valami ilyesmire gondoltam.
    Amúgy
    [kép]

Új hozzászólás Aktív témák