Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
válasz
üzenetére
általános nyári szobahömérséklet
nincs 40°C a szobában ez tuti, sött 30 se nagyon... a vga hömérséklete a platformváltást követöen (tegnap elött) nem változott, tehát a mérések is jok. megint leszedtem a hütöt és ujra felvarázsoltam, de semmi érdemleges. ami zavar, hogy a freezer 7 heatpipeja sem meleg, a lamellák meg éppen hogy langyosak
a háttérben semmilyen program sem fut, a chipset meg elvan a nyomi kis aktiv hütésével 30 fok környékén... lehet hogy csak a biosz rossz és fölfelé elmér jo sokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- iPhone 13 Pro 128GB 100%(1év Garancia)
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
nincs 40°C a szobában ez tuti, sött 30 se nagyon... a vga hömérséklete a platformváltást követöen (tegnap elött) nem változott, tehát a mérések is jok. megint leszedtem a hütöt és ujra felvarázsoltam, de semmi érdemleges. ami zavar, hogy a freezer 7 heatpipeja sem meleg, a lamellák meg éppen hogy langyosak
a háttérben semmilyen program sem fut, a chipset meg elvan a nyomi kis aktiv hütésével 30 fok környékén... lehet hogy csak a biosz rossz és fölfelé elmér jo sokat?