Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
válasz
Windows NT
üzenetére
az nem elég, ha az oprendszer kihasználja?
az mindig megy.... amugy a celeronnak nem 533 az fsb-je? a 2.8-as jobbnak tünhet, persze ebben a kategoriában ez erösen árfüggö. -
Ősember
őstag
válasz
üzenetére
általános nyári szobahömérséklet
nincs 40°C a szobában ez tuti, sött 30 se nagyon... a vga hömérséklete a platformváltást követöen (tegnap elött) nem változott, tehát a mérések is jok. megint leszedtem a hütöt és ujra felvarázsoltam, de semmi érdemleges. ami zavar, hogy a freezer 7 heatpipeja sem meleg, a lamellák meg éppen hogy langyosak
a háttérben semmilyen program sem fut, a chipset meg elvan a nyomi kis aktiv hütésével 30 fok környékén... lehet hogy csak a biosz rossz és fölfelé elmér jo sokat? -
Ősember
őstag
válasz
üzenetére
hello
tisztában vagyok, hogy jo a paszta, de engem az lep meg, hogy ugyan ezzel a hütövel idáig egy 630-as proci alapon 40 és terhelve 50 volt (máér nem emlékszem pontosan de kb igy) és föleg üresjáratban nagyon alacsonyan forgott a cpu ventije... amint elöturom a pasztát felkenegetek egy keveset és meglássuk hoz-e kellö javulást, de még ha 10 fokot is segiteni akkor is legalacsonyabb üresjáratban 45°C lesz, ami ugyszintén nem kevés.
-
Ősember
őstag
szevasztok
gondoltam jo, ha ide teszem föl a kérdést... tehát arrol van szo, hogy van nekem egy 775 e0-ás procim és alapon kb 55°C.... ez a legalacsonyabb mért hömérséklet
ac freezer 7-el és thermalright xp120-al is ugyen ez volt a helyzet. valami gáz lehet a procival vagy csak annyira hülye vagyok hogy nem tudom feltenni a hütöket?
igazság szerint a freezert már használtam korábban és fantasztikusan hütött, általában 600rpm-en ment, de most 2200 a legalja
félö, hogy eleve tulhajtja a rendszer és igy az élettartamát is negativan befolyásolja... valamit ötlet?
mellesleg alapon járatom, mert tuningnál (már 3.6ghz-nél is) eléri akritikus 85°C-ot és automatikusan leáll a gép. pasztát most sem használtam, idáig sem volt tul sok szerencsém hozzájuk
nem hiszem, hogy ez lenne a gond...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az mindig megy.... amugy a celeronnak nem 533 az fsb-je? a 2.8-as jobbnak tünhet, persze ebben a kategoriában ez erösen árfüggö.

már megyek is cserélni! 
a háttérben semmilyen program sem fut, a chipset meg elvan a nyomi kis aktiv hütésével 30 fok környékén... lehet hogy csak a biosz rossz és fölfelé elmér jo sokat?
félö, hogy eleve tulhajtja a rendszer és igy az élettartamát is negativan befolyásolja... valamit ötlet?
nem hiszem, hogy ez lenne a gond...