- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Gyerekek, ide írom be, mert tanácstalan vagyok az ügyben: a géphez nem nyúltam, magyarán szólva a kábelek is szilárdan ülnek a helyükön, most néztem meg. Esetleg átviteli hibára gyanakszom, de akkor is, ilyet még nem tapasztaltam és azért gondolok arra, hogy a magas FSB-től lehet esetleg, de hogy hogyan???
Bár a gép minden paraméterében jól működik és a CPU sem hibázott tesztekben, de előállt az a jelenség, hogy
az összes, Windows indításakor szokásos programom eltűnt, vagy megrongálódott.
Értem ezalatt a McAfee Personal Firewallt, a daemon toolst, az ATI Tray Toolst és még néhány kisebb programot.
Mi lehet ez? Vinyó átviteli hiba, vagy a relatíve magasabb FSB miatti hiba? Csakhogy mások 400-as FSB-ken üzemeltetik a gépüket, mégsincs ilyen jelenség......
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen notebookot vegyek?
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- PlayStation 5
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Horgász topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTOK!! Ryzen 5700X3D
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - INTEL Core i7-6700K 4mag 8szál max. 4.2GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- Eladó félkonfig i5-10400F + ASRock H470M + 16GB DDR4 + CPU hűtő
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston DDR3 ramok 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár a gép minden paraméterében jól működik és a CPU sem hibázott tesztekben, de előállt az a jelenség, hogy