Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
Superman
üzenetére
Hát ez érdekes, és valószínűleg a lap lesz itt a ludas --> tehát miatta nem megy a tuning.
Bár első körben, még megnézném egy másik táppal mindenképpen.
Az a zizergő hang a lapról a cpu-foglalat/ ram foglalatok környékéről jön --> legalábbis nekem a p4p800-nál nagy fesz, nagy fSB, stb... terhelve onnan jött.
Én erre azt a választ kaptam, hogy gyárilag a tekercsek levannak kezelve valami ''műgyantaszerűséggel'' és ez elengedett, ezért zizegnek a tekercsek (persze a kiváltó ok a magas fesz!) --> és azt javasolták, hogy hagyjam így, vagy kenjem le körömlakkal, és akkor megszűnik a zizegés.
A tápodnak bőven elkéne bírni a konfigodat, tehát ha a tápod nem hibás akkor azt is kizárhatjuk. /de mondom ha van rá lehetőséged, akkor mindenképpen nézd meg egy másik táppal/
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest