Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
válasz
robyeger
üzenetére
Ebben igazad van. Más: szerinted az alaplapon gerjedő (???) tekercsek, vagy ami olyan fura hangot ad ki (nem a táp, az a ház tetején van most) károsíthatja az alaplapot?
Más: én is megpróbáltam a 945-ös szorzóját 12-re visszavenni, de az alaplap ragaszkodik hozzá, legalábbis a biosból való kilépéskor, hogy 17-es szorzóval megy és már 4.42GHZ-et is kiírt, holott persze nem így van, hiszen Minimum Speeden megy. A 945-ös alapórajele 3.4GHZ, tehát hogy megérje sebességben legalább 265-270MHZ-et el kéne érni FSB szintjén. Viszont már 260-nál összecsuklik a Windows, pedig érzékeli, hogy 12-es a szorzó, CPUZ-vel megnéztem.
Kérdés: ilyenkor elég lehet az alapfesz, vagy növelni kell a feszültséget? (azért kérdezem, mert 12-es szorzónál az órajel sokkal kisebb lesz, mint 17-esnél)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- TCL LCD és LED TV-k
- Valami baja van a tápomnak
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest