Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
MeghaL0L
addikt
Egyébként, ma rendezhetnénk egy Costum gamet. Ha lennénk 12 -en. Este olyan 9 körül, ha mindenkinek jó.
-
oxox
addikt
ha láttok fent, akkor hivjatok bátran...nem vagyok kutyaütő

-
.LnB
titán
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Iszonyat bzis hangom van, elfogom menni hangplasztikára most már.

(#2992) prokxy Dehogy utállak, hát milyen jókat szoktam kuncogni! Meg aztán ki szed fel mindig mikor "keresem a húszast"?

(#2991) sirszevenap: Kacagáshoz visszatérve, tegnap is olyan jól esett mikor értékeltem két Junkrat közti különbséget!
[link] -
MeghaL0L
addikt
Persze, hogy számít. Minél jobban kihúzod annál erősebb és annál messzebbre megy! Kattingatva csak akkor szoktam, mikor már pánikolok mert az arcomban van pl egy genji.
(#2981) .LnB: Tessék, közkívánatra!
Lagzilajcsi dáj dáj dáj -
prokxy
veterán
válasz
headhunter86
üzenetére
TS van , a csapatmunka, átbeszélés meg alap.

-
headhunter86
senior tag
Legyen csapatmunka. Beszéljük meg, ki mivel, kb. hogyan. Nem azt mondom vérprofin, de ne mint a birkák. Ha ez oké, akkor én megyek.
Legyen TS vagy valami, ne ingame voice. Valamint, kommunikáljunk.
Vegyél fel Battlenet, mondjuk ma pont nem érek rá, de holnaptól oké 20:00-tól.
Bár lehet hogy 10-től még 1 órát tudom nyomatni. -
Arnold2
őstag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Nos igen, az érzék egy olyan dolog, amit a lvl száma nem feltétlenül tükröz.
(az A-ra talán még akkor lehet jó, ha a támadók első nagy ajtaját becampeli a def pl egy Bastionnal meg törpével. Szintén fallal lehet szeparálni, de talán Pharah célravezetőbb erre a feladatra.) -
prokxy
veterán
Srácok, Hanzonál számít az, h mennyire húzza ki az íjat? Mert lehet lőni vele mint állat, de a sebzés az fix?
-
Shadowguard
senior tag
Annyit mindenképpen számít, hogy vélhetően már ismeri a pályát. Még ha nem is tökéletesen, de mindenképpen jobban, mint akár én is a magam kilences szintjével. Például Ilioson még most sem tudok tájékozódni, nyílt béta alatt elmentem lvl18ig, de nem is rémlik ez a pálya onnan. De más pályán is volt már, hogy teljesen váratlan helyről szedtek le, mert addig azt se tudtam, hogy oda fel lehet jutni (legalábbis nem Bastionnal).
Egyébként az mi, hogy Hanzo oneshotolt max HP-ról, mikor Bastionnal tankban voltam? Simán szemből, a Kill Cam szerint is egy lövés voltam csak...

-
MeghaL0L
addikt
Jössz majd este, aztán látod!
Jól elszoktunk lenni, kivéve mikor LnB nem vette be a gyógyszert!
Neem, viccelek. Amúgy én már felvettelek.LnB: Mindjárt érkezik!

(#2984) Arnold2: Igen, jó, hogy rátapintottál. A-ra éreztem teljesen feleslegesnek, B-re már sokkal jobb lehet, főleg aki tudja használni. Bár tényleg nem bánom én ki-kivel jön, csak na... Pl nem is tudom, talán mobal mondta, hogy hoz Attackra snipert ( nem tudom pontosan ki volt, de ő rémlik ) és hát így érdekesnek tűnt. De úgy aprított vele, hogy sírtam. Volt érzéke hozzá.
-
Arnold2
őstag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Viszont egy Mei attackba Temple of Anubison szerintem meredek.
Azért annyira nem. Bár az első pontra ha támadunk healert vagy tankot viszek, de a második pontnál igen szépen lehet vele piszkálni, távolról fejeseket küldeni.
Illetve ha megvan az ulti és van mellettem egy tank, akkor bedobom a B-be és akit érek lövök. Nem egyszer tudtuk már így elfoglalni a B-t. Plusz ha van turret (és márpedig 10-ből 9-szer van) akkor a jégfallal azt el lehet szeparálni.
De ez csak az én véleményem
-
prokxy
veterán
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Nem vettem fel innen mindenkit, csak pár ismerős nevet, mert ugye elvileg egy csapatba kerültem volna a vásárlás napjától, csak ugye "gyakorolj még hülyegyerek aztán gyere" (sarkítva kicsit), most meg már "megvagyunk 6-an fixen, bocsi", szóval emiatt kellenének új barátok akikkel lehet értelmesen játszani.

Felveszlek majd Téged is este, aztán megpróbálkozunk a közös játékkal.
Természetesen én is nyerni szeretnék, hisz ez a játék célja, ill. mivel rugalmas vagyok, így meg szoktam kérdezni (kivéve a pub), h mi legyen. Ha nincs tank, akkor leszek, ha nincs supp, akkor leszek, de a lényeg, h mindegyik típusban van 1-1 kari, amivel úgy érzem, h nem vagyok annyira kezdő, ha lvl15 a szintem, ha nem.
Tanácsot még mindig kérek, hiszen amikor haverral játszunk, aki már lvl70 körül van, ő javasolja, mit-hogy érdemes, melyik jó kaszt ide, miért. Na, ilyesmi csapat kell, 2-en elvileg vagyunk. 
-
MeghaL0L
addikt
Te kellettél nekem!
Tessék, ezért veszem fel ezeket, csak miattad! (Bár ez nem az a map , de ne félj ami késik nem múlik ) -
tepenzed
őstag
amúgy még a wowos időkben emlékszem,hogy volt valami channel, amire ha írtam valamit akkor az összes friends listemen lévő ember látta, ezt már kivették? mert nem találom, valami announce féleség volt. Így pl beírhatnánk, hogy valaki game? és akkor jönne a whisper azoktól, akiknek van kedve néhány körre
-
-FreaK-
veterán
Én is dettó ilyen hozzáállást keresek. Egyetlen problémám, hogy nincs még mikrofonom, de szerintem pénteken pótolom és akkor jönnék.
Mondjuk engem marhára zavar, hogy embereket kell zaklassak azért, hogy bekerüljek a csapatba, meg van, hogy csak fél-egy órára megyek fel játszani, akkor nem szeretnék a csapatkereséssel tökölni. Ezért is várok már marhára valami guild rendszert.
-
MeghaL0L
addikt
Hát engem ugyan még meg nem kérdeztél, pedig minden nap van sokszor olyan, hogy keresünk még embert mert kevesen vagyunk. Mi is inkább 8-9 től vagyunk aktívabbak.
Akikről te beszélsz szinte már mind kikopott, mivel olyan hangnemben beszéltek az emberrel ami nem hiszem, hogy célravezető. (Jaj de szépen és finoman fogalmaztam ezt meg
) Viszont még mindig vannak olyanok, akik a szimpla jó tanácsot nem fogadják meg és olyat rákontráznak a "Mei-t miért hozod ide?" kérdésemre, hogy csak pislogok. (A válasz: Hogy legyen mit kritizálnod) Pedig tényleg nem kötözködésképpen mondtam, hiszen nekem is volt olyan, hogy controlpointra hanzot hoztam. De az azért megint más, hiszen a két csapat egyszerre indul el és kb egyszerre ér oda a pointra és vannak olyan helyek ahonnan nem vesznek észre és egy kis résen szórom befelé a nyilakat, így fekszenek tőle rendesen mert nem tudják honnan jön a damage. + Ugye oldalra is tudok figyelni, így ha hátba jönnének hallom ahogy trappol és kilövöm. Ultiról nem is beszélve. Viszont egy Mei attackba Temple of Anubison szerintem meredek. De nincs ezzel gond, lehet ezt úgy is mondani, hogy "Tudom, de egyszer megprobólom ha nem jön be az ötletem váltok". Mondjuk ezt is tette, csak az előbb említett beszólással valami irtózatosan életkedvtelen hangon ami még az életről is levett a következő 10 percre.Ilyen csapatmoralitással nem lehet nyerni, azt biztos és kétlem, hogy kikapni léptek be a játékba. Nyilván van mikor elkerülhetetlen, de azért jó megtenni mindent azért, hogy nyerjünk, hiszen az ad sikerélményt és így lesz kedved később is játszani. Elég fusztráló ha komolyan veszed a játékot, ha nem, ha zsinorba 10x kikap a csapat.
-
prokxy
veterán
Nem 1x lettem már elutasítva, nem 1x lett semmi válasz, kicsit ciki már, mert azt sem akarja az ember, h tolakodó legyen. Emiatt...
Tehát akkor:
Keresek magam mellé, átlag este 8-as kezdéssel, TS-sel, minimum 5 embert. Szint, tudás tökmind1, játszunk, mókázunk, ha lehet nyerjünk.
Vannak itt olyanok, akik vér komolyan veszik, esport álom és társai (NP ezzel), meg húh, ha a mittudomén melyik karival nem tudsz felugrani a kesztyűtartó tetejére, akkor már szar vagy típusú emberek, azok kíméljenek, köszönöm!
-
MeghaL0L
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére

-
prokxy
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Shadowguard
üzenetére
Azt ugye tudod hogy a szint quick playben nem sokat szamit? Csak azt mutatja milyen somat jatszik valaki.
-
tepenzed
őstag
valahol kapható nagy méretű poszter?
-
prokxy
veterán
Hali Srácok!
Csapatot keresek este 8-tól, TS legyen (szerver van), mert ez az ingame voice chat nem az igazi.
Szinte minden nap tudok jönni, a 20:00 nem mindig 100%, de +- fél óra kb.LVL15 vagyok, de nem vagyok nub, szóval lehet rám számítani.
Favoritok, de bármivel eljátszom, viszont ezekkel elég jól: Reinhardt, Lucio, Bastion, TorbJörn, Junkrat, Mercy, McCree, Soldier76 és persze a Reaper.Üdv,
Krisz -
nonsen5e
veterán
válasz
Shadowguard
üzenetére
Hja.
Mi ma voltunk full premade-ben.
Nálunk legnagyobb 32 volt, legkisebb 5. (~átlag lvl20)
Ellenségnél átlag 50, de 30-nál kisebb elvétve volt. Lett is egy 10-es lose streak (azóta soloban még 3), így állok 10:29-re... (W/L)
Annyiban működik jól a matchmaking, hogy látja, hogy nem tudok játszani, ezért összerak olyanokkal akik szintén nem tudnak. Persze ez az ellenségre sosem igaz.
-
warcat
veterán
válasz
Shadowguard
üzenetére
Szintezni a versus AI módban is lehet,csak azt mutatja,hogy mennyi időt töltött a játékkal azt nem hogy mennyire ügyes.Attól még lehet hasonló win-loss aránya mint neked.
-
killer095
őstag
Sziasztok tegnap vettem a játékot, és játékos társakat keresnék akikhez becsatlakozhatnék

Nevem : DaVe095#2800 -
Shadowguard
senior tag
Meh... A jelek szerint a blizzardos matchmaking ismét remekül működik.... Ja nem... Most lett egy kis időm játszani, de sikeresen el is ment a kedvem az egésztől. Elhiszem én, hogy a szint nem minden, de:
- 1. meccs: nálunk a legmagasabb 17, odaát a legalacsonyabb 29... Nagyon "kiegyensúlyozott" meccs volt.
- 2. meccs: szinte ugyanaz, csak ezúttal 16 vs 32
- 3.meccs: én voltam a legmagasabb szintű a magam kilences szintjével, de odaát volt egy 71es is... Nem tudom volt-e az egész meccs három perc.
- 4. meccs: a szinteket itt nem néztem, bevágott egy megkezdett partiba, a második kontrollpontnál volt az ellenfél 80 vs. 0%-nál... Nesze paraszt örülj...
Nem is értem ilyen meccseket hogy pakolhat össze a rendszer
-
Mister_X
nagyúr
Nekem is, berakott egy vesztesnek tűnt meccsbe (Hollywood Defense), már a checkpointnál volt a payload és csak jöttek... Nem hazudok, 0.08m-nél állítottuk meg a kocsit és végig tudtuk tartani
Aztán megkaptam a Play of the Game-et Pharah-val, ahol volt a nevemre egy tripple kill és utána öt másodperccel egy ulti kill (a majom elugrott). Az ilyen menetek miatt nagyszerű ez a játék, PotG meg pláne jó érzés, amikor a meccs utolsó 30%-ába rak be 
-
torik
senior tag
Én meg lehoztam egy PotG-t Zenyattával és nem adta be a visszajátszást
úgy érzem egy soha vissza nem térő alkalmat mulasztottam el. 
-
TBT
Topikgazda
Jó kis nap volt ez!

Pew pew pew

-
JSaN
addikt
No az en statisztikam lv 20 vagyok, melle vettem poenbol 30 ladat, igy 50 ladat nyitottam: 2500gold, legend 5 db (tehat minden 10ik adott atlagban) illetve epicbol (nemtudom ez a neve? (a lila szinu)) adott 8 drabot.
Nekem minden olyat adott ami tetszik es hasznalok, innentol en mar nem hajkuraszok jonnek maguktol aztan kesz. -
whitezo88
nagyúr
na, sikerült ma olyan 3win 15lossos kört csinálni. Mindegy mennyi arany plecsni, MVP, akármi, borzalmas milyen társak voltak végig...
-
EXA
aktív tag
Nekem szerintem van már 9-10 lego skienem,ha widowra nem számolom bele az előrendelőit. Na jó visszaveszek.

70 láda után most nyitottam először ilyet, lehet ez volt az utolsó is. -
0karmacoma0
senior tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Na nekem is annyi pont. Mondjuk L4D 1 óta nem nagyon toltam semelyik FPS-el 1-2 napnál többet, emberek ellen meg talán a Q3 aréna volt az utolsó. 1-2 hónap és meglesz a 3, addig jó nekem az autoaim Symmetra és a tankok.

Amúgy ha valakit érdekel az ilyesmi, itt vannak a pro-k által használt cuccok és ami az érdekesebb, a dpi/sens beállítások. Nekem pl sokat segített, hogy emiatt visszavettem a 3200 dpi/30 sensemből, és néha már el is találok valamit.

-
warcat
veterán
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Németh Péter
üzenetére
Még a 2-es K/D is "gyenge", ha nem átlagos, de semmiképp sem jó

-
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Na, ez érdekes, 2.27-es K/D-je van az átlagos Soldier76-nak?! Öööö, eddig pedig tiszta királynak éreztem magam, hogy majdnem eléri a K/D-m a 2-őt...
Erre tessék, simán az átlag alatt vagyok csak... 
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Te miről beszélsz? Atya ég. Légy oly kedves és nézz már vissza, hogy mik történtek leírásra.
Azt, hogy mennyire legális és mennyire nem, azt nem fogjuk itt megvitatni.
Utánakeresni sincs kedvem, de kétlem, hogy ránk európaiakra nem vonatkozna semmi adó/áfa akármi.
Ha belinkeled nekem, hogy tényleg 100%-ig legális (idevonatkozó NAV és hasonló linkekkel), akkor elfogadom, hogy legális az usa storeból vásárolni. Ameddig nem, addig maximum kiskapunak fogadom el.Leírom mégegyszer, ha már nem sikerült eddig megérteni: NEM KÉRDEZTEM SEMMIT A TÉMÁBAN.
Azt hinné az ember, hogy 4 év tagság és több mint 3000 hozzászólás után tudják az emberek értelmezni a fórumban leírtakat. Illetve megnézni a hozzászólásokat, hogy mikre érkeztek válaszként.
ui:
Mivel már meg lettünk kérve, hogy kerüljük az offot, leírom ide az összes további gondolatomat, így többet a témában nem válaszolok:Kérdező megkérdezte, hogy honnan lehet venni sima verziót.
Mondták neki, hogy a battlenetről.
Ő mondta, hogy "ott csak az origins van".
Én meg megmutattam neki képen és linken is, hogy hol találja meg a sima verziót.Nem ajánlottam neki, hogy euro alapon vásároljon, tőlem megveheti bitcoinban is. Egyszerűen linket kapott ahhoz, amit nem talált.
Utána pedig rámkontráztak, hogy $, amire leírtam, hogy én miért az európait linkeltem.
Aki ezt nem tudja megérteni és elfogadni, az ***. -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Legalábbis a battle.net-en ez van:
https://us.battle.net/support/en/article/global-play
GLOBAL PLAY
Updated: 2 weeks ago Article ID: 6539
Relevant Games:
Note: Game keys, upgrades, in-game items, game progress, and friend lists are all region-specific and cannot be transferred between regions.Battle.net Global Play allows you to connect to game servers in regions outside your own, making it easy to play with your friends in other parts of the world. Global Play is available for Diablo III, StarCraft II, Hearthstone, Heroes of the Storm, and Overwatch. By default, you will play in your home region, which is determined by the country of residence registered to your Battle.net account.
GLOBAL PLAY REGIONS
Americas for players in North America, Latin America, South America, Australia, and New Zealand.
Europe for players in the European Union, Eastern Europe, Russia, Africa, and the Middle East.
Asia for players in South Korea, Taiwan, Hong Kong, and Macau.
OVERWATCH GLOBAL PLAYGlobal Play in Overwatch works differently from our other games. All of your game progress, including unlocked in-game items, remains the same across all regions.
Note: Game key and friend list restrictions still apply.
CHANGING REGIONS
You can switch between regions via the game options menu or Play button in the Battle.net Desktop Application. When you launch the game, you will log in to the selected region.
Note: When your client patches, you will be locked out of any other regions that have not yet received that patch. Once those regions undergo maintenance and patch as well, you will be able to play in those regions.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
üzenetére
Senkit nem érdekel honnan veszed meg.
Kérdeztél, javasoltunk. Utána már a te dolgod.
Mi, az OW topic lakói, ha tőlük ajánlást kérnek, a legolcsóbb (legális) változatot fogjuk ajánlani nyilván, mert nem vagyunk se hülyék (hogy akár 1 forinttal is többet fizessünk érte, mert hát miért tennénk?!?), se köcsögök se (ha te drágábban veszed meg, nekünk attól nem lesz jobb).
Zárásként pedig: az USA régió a bnet shopban továbbra is legális, semmi simlisség nincs benne vagy ugyanannyi, mintha a keleti régióból vennéd. Ha téged ez a régiós dolog zavar, akkor te ne ajánld másnak, veheted drágábban, szíved joga. Igazából amit be kell látnod, hogy ugyanannak a játéknak 3 féle ára van, amelyből azt választod ki amelyik neked szimpatikus. Vehetnéd a sima verziót koreából is 16ezerért, usából 11ezerért, EU-ból pedig 13ezerért. Ha nem a legolcsóbbat választod ki akkor nem mi vagyunk a hülyék. Szimpla matek.

-
Redcaster
őstag
Frissítettem a listát, kérem, aki már korábban jelezte, hogy szeretne felkerülni, és mégsincs fent a listán, az írjon privát üzenetet. Igyekszek minden hozzászólást elolvasni, ennek ellenére lehetséges, hogy átsiklok 1-2 ember hozzászólásán (lofagi pl).
Megértéseteket köszönöm

-
MeghaL0L
addikt
Sok az off uraim, térjünk vissza témához.
-
pachito
őstag
Valóban nincs sok lövésem
Ezzel csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy nekem, egyszerű dolgozó parasztként nem sok befolyásom van a dolgok felett e tekintetben.demerion: a kommented csak úgy bűzlik a kénkőtől

HáGé: egyetértek, csak szerettem volna nagyjából semleges maradni.

ÉS HOL VAN A MULTI-QUOTE? Elég zavaró ez már...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
pachito
üzenetére
Ez nem simliskedés kategória, szimplán magadat zárod feleslegesen keretek közé, ha fogyasztóként nem globálisan gondolkodsz a mai világban. Ez a csak magyar, csak eu, csak ez, csak az hozzáállás az előző évezred maradványa, majd kihal. Tudatos vásárló ár-érték arány alapján vásárol (nyilván legálisan, ez még annak számít, ha jól tudom, mivel nincs régiózár magára a kódra), nem pedig zászlók alapján...
-
pachito
őstag
Hát, ezzel kapcsolatban én mindkét felet meg tudom érteni valamilyen szinten; egyrészt én is gyűlölöm a simliskedést és ha lehet, akkor az egyenes, korrekt utat választom...másrészt a pofátlanság netovábbja, hogy tőlem ugyanazért a termékért 5 Ft/50 Ft/x Ft-tal többet kérnek, mert sok okos, nyakkendős bácsi kényelmes bőr fotelekben eldöntötte, hogy az én pénzem márpedig kevesebbet ér...szerintem mindenki döntse el maga, hogy neki az az x forint ér-e többet (ezzel esetleg kockáztatva az accját), vagy a becsülete és akkor lenyeli a különbözetet.

-
törölt tag
Ácsi bácsi. Először is én már rég megvettem. Másodszor is teljesen kulturáltan írtam le, hogy miért nem USA storeból vettem. Az értetlenkedés, a
és
smilek tőled származtak. Nem is értem, hogy miért?Továbbá 1600 forintról beszélünk maximum. Tehát a "hogy ne 40eut költs rá feleslegesen" az nem teljesen állja meg a helyét, sőt. Maradjunk inkább az 5-nél.
Nem értem, hogy miért nem lehet elfogadni, hogy nekem nem tetszenek ezek a megoldások? Oké elvileg engedi a blizzard. Engem mégis zavar. G2A-n is eu eladótól vásárolok csak és akkor nincs extra áfa/adó rá (ott is be lehet állítani hogy 0% legyen a tax, pedighát az sem mindig legit ugye).
Egyáltalán nem értem a felháborodásodat és az 'az én kurva anyámat'.
A linked biztos hasznos valaki számára, nem is írtam ennek ellenkezőjét. Egyszerűen leírtam, hogy miért eu storet linkelek. Ha lenne magyar, akkor magyart linkelnék. XBoxra is a magyar boltból vásárolok, pedig ott is elég könnyen lehet például szingapúrból vásárolni. Mitadisten az ilyen vásárlások megbeszélése ki is van tiltva abból a topikból.
Még azt is leírtam, hogy nem zavar ha más máshogyan oldja meg, csak nekem ne kelljen.
Most te értetlen - gyerek - troll - kötözködő - mi a frász vagy? Miért zavar ez téged ennyire, hogy más máshogy gondolkodik? -
saen
veterán
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Mercy-nél nem elég ha Mercy jól játszik, a többi csapattagnak is figyelnie kell rá. Egyrészt menekülési útvonalat kell biztosítani, illetve hagyni kell magad is gyógyítani. Ez azért nagyon sokaknak nem megy sajnos...
-
törölt tag
Végül XBoxon vagy PC-n játszol a játékkal? Esetleg mindkettőre meglett?

(#2920) pohár
Nem írtam vicceset. Amúgy egyáltalán nem érdekel, hogy mit gondolsz és min nevetsz, de ne a farok csóválja már a kutyát. Ne az legyen a 'rossz/lenézett', aki európai és az európai boltból veszi meg. -
0karmacoma0
senior tag
válasz
üzenetére
Az is benne lehet, hogy a pub winrate-et jelentősen befolyásolja, hogy mennyire effektív a hero gyengébb kezekben. Elég sok olyan hero van a lista élén, akivel ha fel-alá rohangálsz és nyomod a bal klikket már elértél valamit, míg ha az amúgy totál op Mcreevel ellövöd az égbe a fan of hammert, akkor nem sokat tettél hozzá a meccshez. Mercy meg szerintem kb a legnehezebb hero. Hiába tűnik egy sima healbotnak, neki kell a legjobban pozícionálnia, figyelnie a flankekre, és túlélni az ellenfelek teamwipe ultiját, hogy az övé érjen is valamit.
-
Ellia
addikt
válasz
tepenzed
üzenetére
Szerintem nem és, ha egy ügyetlenebb játékos hozza akkor még idegesítő is lehet a saját csapatban.
Ma történt a görög pályán, elég jól álltunk Pharahval lökdöstem mindenkit a kútba akit lehetett, erre mikor sikerült hármat tökéletesen eltalálni egyszerre és mentek volna a lyukba, Mei felhúzta a jégfalat... Ilyen apróságok azért vannak

Az a fal sok mindenre jó de figyelni kell mikor mire használja valaki, védekezés, menekülő előtt elzárni az utat vagy csak szimplán trollkodni vele - ügyesen WM alá tenni...stb
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ez nem para kérdése. Lehet vásárolni amazonról is olyanokat amiket csak USA beli emberek vehetnek és az is megy faszán. Én nem szeretem az ilyet és kész.
Valahogy nem vettem fel ezt a magyar 'oldjunk meg mindet okosban szokást'.
Nehogymá én legyek a rossz, mert onnan veszem a dolgokat, ahonnan kellene.ui: persze nem zavar ha más máshogy oldja meg, csak én egyszerűen nem szeretem ezt önmagamnál
#2909) 0karmacoma0
Azért az furcsa kettősség, hogy Mercynek a legkisebb a winrate-je és ő a legnépszerűbb. Közben Symmetra a legnépszerűtlenebb és a legnagyobb WR-rel rendelkező.
-
0karmacoma0
senior tag
Na az tuti.

Mi ketten játszunk haverral a legtöbbször, és gyakran maradunk úgy, hogy mi viszünk Lucio + Winstont king of the hill-re, vagy Reinhard+Winstont tologatásra, ha nyerni is akarunk, és mei egy az egyben countereli a tankokat. Főleg Winstonnal idegesítő, mert minimum el kell ugranod, de inkább a fagyhalál a jellemzőbb.
Amúgy elég beteg, hogy jelenleg Symmetra a legjobb wr-el rendelkező hero. Nekem is 75% fölötti wr-em van vele. A def küldetéseket majdhogynem egyedül hozza le pubban.
-
Edem05
őstag
-
pohár
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az írásod felett meg el tudok siklani! 

Tanácsot még mindig kérek, hiszen amikor haverral játszunk, aki már lvl70 körül van, ő javasolja, mit-hogy érdemes, melyik jó kaszt ide, miért. Na, ilyesmi csapat kell, 2-en elvileg vagyunk.

és