Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
Legyen csapatmunka. Beszéljük meg, ki mivel, kb. hogyan. Nem azt mondom vérprofin, de ne mint a birkák. Ha ez oké, akkor én megyek.
Legyen TS vagy valami, ne ingame voice. Valamint, kommunikáljunk.
Vegyél fel Battlenet, mondjuk ma pont nem érek rá, de holnaptól oké 20:00-tól.
Bár lehet hogy 10-től még 1 órát tudom nyomatni. -
-FreaK-
veterán
Én is dettó ilyen hozzáállást keresek. Egyetlen problémám, hogy nincs még mikrofonom, de szerintem pénteken pótolom és akkor jönnék.
Mondjuk engem marhára zavar, hogy embereket kell zaklassak azért, hogy bekerüljek a csapatba, meg van, hogy csak fél-egy órára megyek fel játszani, akkor nem szeretnék a csapatkereséssel tökölni. Ezért is várok már marhára valami guild rendszert.
-
MeghaL0L
addikt
Hát engem ugyan még meg nem kérdeztél, pedig minden nap van sokszor olyan, hogy keresünk még embert mert kevesen vagyunk. Mi is inkább 8-9 től vagyunk aktívabbak.
Akikről te beszélsz szinte már mind kikopott, mivel olyan hangnemben beszéltek az emberrel ami nem hiszem, hogy célravezető. (Jaj de szépen és finoman fogalmaztam ezt meg
) Viszont még mindig vannak olyanok, akik a szimpla jó tanácsot nem fogadják meg és olyat rákontráznak a "Mei-t miért hozod ide?" kérdésemre, hogy csak pislogok. (A válasz: Hogy legyen mit kritizálnod) Pedig tényleg nem kötözködésképpen mondtam, hiszen nekem is volt olyan, hogy controlpointra hanzot hoztam. De az azért megint más, hiszen a két csapat egyszerre indul el és kb egyszerre ér oda a pointra és vannak olyan helyek ahonnan nem vesznek észre és egy kis résen szórom befelé a nyilakat, így fekszenek tőle rendesen mert nem tudják honnan jön a damage. + Ugye oldalra is tudok figyelni, így ha hátba jönnének hallom ahogy trappol és kilövöm. Ultiról nem is beszélve. Viszont egy Mei attackba Temple of Anubison szerintem meredek. De nincs ezzel gond, lehet ezt úgy is mondani, hogy "Tudom, de egyszer megprobólom ha nem jön be az ötletem váltok". Mondjuk ezt is tette, csak az előbb említett beszólással valami irtózatosan életkedvtelen hangon ami még az életről is levett a következő 10 percre.Ilyen csapatmoralitással nem lehet nyerni, azt biztos és kétlem, hogy kikapni léptek be a játékba. Nyilván van mikor elkerülhetetlen, de azért jó megtenni mindent azért, hogy nyerjünk, hiszen az ad sikerélményt és így lesz kedved később is játszani. Elég fusztráló ha komolyan veszed a játékot, ha nem, ha zsinorba 10x kikap a csapat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) Viszont még mindig vannak olyanok, akik a szimpla jó tanácsot nem fogadják meg és olyat rákontráznak a "Mei-t miért hozod ide?" kérdésemre, hogy csak pislogok. (A válasz: Hogy legyen mit kritizálnod) Pedig tényleg nem kötözködésképpen mondtam, hiszen nekem is volt olyan, hogy controlpointra hanzot hoztam. De az azért megint más, hiszen a két csapat egyszerre indul el és kb egyszerre ér oda a pointra és vannak olyan helyek ahonnan nem vesznek észre és egy kis résen szórom befelé a nyilakat, így fekszenek tőle rendesen mert nem tudják honnan jön a damage. + Ugye oldalra is tudok figyelni, így ha hátba jönnének hallom ahogy trappol és kilövöm. Ultiról nem is beszélve. Viszont egy Mei attackba Temple of Anubison szerintem meredek. De nincs ezzel gond, lehet ezt úgy is mondani, hogy "Tudom, de egyszer megprobólom ha nem jön be az ötletem váltok". Mondjuk ezt is tette, csak az előbb említett beszólással valami irtózatosan életkedvtelen hangon ami még az életről is levett a következő 10 percre.

TBT