Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz pohár #2922 üzenetére

Ácsi bácsi. Először is én már rég megvettem. Másodszor is teljesen kulturáltan írtam le, hogy miért nem USA storeból vettem. Az értetlenkedés, a :F és :DDD smilek tőled származtak. Nem is értem, hogy miért?

Továbbá 1600 forintról beszélünk maximum. Tehát a "hogy ne 40eut költs rá feleslegesen" az nem teljesen állja meg a helyét, sőt. Maradjunk inkább az 5-nél.

Nem értem, hogy miért nem lehet elfogadni, hogy nekem nem tetszenek ezek a megoldások? Oké elvileg engedi a blizzard. Engem mégis zavar. G2A-n is eu eladótól vásárolok csak és akkor nincs extra áfa/adó rá (ott is be lehet állítani hogy 0% legyen a tax, pedighát az sem mindig legit ugye).

Egyáltalán nem értem a felháborodásodat és az 'az én kurva anyámat'.

A linked biztos hasznos valaki számára, nem is írtam ennek ellenkezőjét. Egyszerűen leírtam, hogy miért eu storet linkelek. Ha lenne magyar, akkor magyart linkelnék. XBoxra is a magyar boltból vásárolok, pedig ott is elég könnyen lehet például szingapúrból vásárolni. Mitadisten az ilyen vásárlások megbeszélése ki is van tiltva abból a topikból.

Még azt is leírtam, hogy nem zavar ha más máshogyan oldja meg, csak nekem ne kelljen.
    Most te értetlen - gyerek - troll - kötözködő - mi a frász vagy? Miért zavar ez téged ennyire, hogy más máshogy gondolkodik?

Új hozzászólás Aktív témák