Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Nekem is vagy 6, meg egy win. Úgy kezdtem, hogy beléptem a játékba, fordultam, meg indultam volna el és rögtön jött a defeat üzenet, kb. 1-2mp alatt. Nem jól indult a dolog..

Más: írják a fejlesztői interjúban, hogy van elrejtve egy csomó jel/utalás az új hősre, de még senki nem találta meg

-
-FreaK-
veterán
Én is dettó ilyen hozzáállást keresek. Egyetlen problémám, hogy nincs még mikrofonom, de szerintem pénteken pótolom és akkor jönnék.
Mondjuk engem marhára zavar, hogy embereket kell zaklassak azért, hogy bekerüljek a csapatba, meg van, hogy csak fél-egy órára megyek fel játszani, akkor nem szeretnék a csapatkereséssel tökölni. Ezért is várok már marhára valami guild rendszert.
-
-FreaK-
veterán
Jah, hogy úgy. Ilyenekre gondoltam, amik benne lehettek volna megjelenéskor:
- ranked rendszer (tudjuk, készül)
- részletes player stat oldal, esetleg netes profil formájában (vagy mintha írta volna valaki, hogy valami ilyesmi már létezik)
- Guild/clan rendszer (lehet, hogy készül)
- a fejlődésnek, xp-nek valami értelmet adni, mert ez így önmagában nulla.
- Szerver/game browser
- Értékelés rendszer? van, értékelheted a meccset meg a másik playert is meccs végén, csak minek? vissza nézni nem lehet.
- Játékmód vagy map választás játék kereséskor -
-FreaK-
veterán
Pont erre gondoltam tegnap, hogy milyen jó lenne egy ilyen kis minimális guild/clan rendszer, ha már a csapatjátékon van a hangsúly.
Egy csomó kihagyott funkció van benne szerintem még, mintha félkészen adták volna ki a játékot.. remélem idővel bele fog kerülni minden ami kell.
Pl. amit legjobban hiányolok az a skinek adás-vétele és aukciós felület. Meg gamblig! (csak vicc volt
) -
-FreaK-
veterán
válasz
adamkaa777
üzenetére
Ma még nem voltam otthon, de tegnap vettem meg és a b.net kliens írta, hogy megvettem, hamarosan megjelenik és játszhatok vele. 11,797 Ft volt így átváltva, egészen pontosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
TBT