Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
M3oH
addikt
Hát nem olcsó.Igazából tetszik, de nem tudom, hogy ér-e nekem ennyit. Nincs nekem időm ennyit kockulni. De érdekel, csessze meg...

-
warcat
veterán
Később még hozzácsaphatják a bétát,de még korai fázisban van azért az egész hozzá,és akkor most mindenki arról beszélne,hogy milyen olcsó csalogatást űznek preorderek miatt.
Viszont így lehet spórolni,külsős boltok pl az alapkiadás 40 eurós Blizz árát le tudják vinni 25-28€ közé,a többit megtartod vagy ráköltöd egy origin upgradere battle.neten,ami 20 euró
-
TBT
Topikgazda
válasz
Wolverine
üzenetére
Artbook és Zenei CD is a hivatalos oldal szerint. Az árára leszek még kíváncsi.
-
whitezo88
nagyúr
És nem lesz Beta Access aki most megveszi?
Mert arról nem beszélt az ürge.18 ropi pár skinért meg apró kozmetikai cuccért, hát.
JSaN dettó, erre vártam, ha lenne Beta access már venném is. Sok játéknál van, hogy előre megvéve kapsz Beta Accesst.
-
warcat
veterán
Battle.net bolti részén Overwatch:
39.99€ alap
59.99€ Originsmegjelenés 2016/06/21 vagy korábban
-
Altair77
tag
Preorder-re vajon jár béta hozzáférés?

-
wjbhbdux
veterán
Bnet profilba is bekerült az előrendelés link, de még nem aktív
-
wjbhbdux
veterán
-
TBT
Topikgazda
Én csak ilyet találtam 130 euróért, viszont ez XBox One változat.
XBox One-ra és PS4-re pedig méreg drágán mennek a játékok (a fapados kiadások is 20 000 Ft környékébe fájnak), míg PC-n ugyanazon címek pár ezressel olcsóbban mennek (12 000 Ft). Így valószínűsíthető, hogy a CE PC-s változata pár ezressel olcsóbb lesz, mint az X1-es/PS4-es változat.
-
warcat
veterán
Nade ez nem egy normális játék CE változata,hanem valószínűleg egy -all access cheat edition- gyakorlatilag virítod a lóvét és minden karakter unlockolva, rettentő unalmas és az egész célját kinyíró valami.
Persze várjuk meg a pontos infókat de ez tipikusan annak látszik, HOTS boltban is volt/van ilyen emlékeim szerint.
-
-
wjbhbdux
veterán
dupla

-
wjbhbdux
veterán
Collector's Edition 130 EUR

-
KisTücsök
addikt
És ha lenne benne? BF-re is ráerőltették, olyan is lett. Helyette inkább annyival többet foglalkoztak volna a lényeggel, a multijával, ráfért volna. Csak egy példa a sok közül.
Vártam ezt a címet, de pénzt adni nem fogok érte. Akkor marad a TF.
Persze azért meglátjuk mit hoz az este.

-
törölt tag
Fizetős, multi alapú játék és mögötte a híres blizzard-féle balanszolás? Ez remélem tényleg csak vicc.

Gond nélkül hajlandó vagyok bármilyen jó játékért pénzt adni, de az eddigiek ismeretében ezért a tartalomért erős lenne ilyen módon pénzt kérni.
A mikrotranzakciókkal nincs bajom.
-
wjbhbdux
veterán
Aprilis 11 a megjelenes az egyik gamespotos kepen ahol nem placeholder van.
-
TBT
Topikgazda
Star Wars Battlefrontban sincs kampány és a Rainbow Six Siegeben sincs. Csak multi mókák és drágák (60 euró környékén mennek az alap vátlozatok - a SW Battlefont különleges digitális kiadása 120 euró!), emellett akkora szupport, tartalom és szerver támogatottság sincs mögöttük, mint egy Blizzard játék esetén.
És mégis venni fogják mindkettőt, mint a cukrot (a jó marketinggel minden eladható).
De valószínű, hogy 30 eurónál olcsóbb lesz, mert a Blizzardnak is az az érdeke, hogy minél nagyobb tömeget szólítsanak meg ezzel a játékkal és nem az, hogy minél nagyobb tömeget eltántorítsanak a drága játékukkal főleg úgy, hogy megannyi ingyenes alternatíva van a neten.
-
TBT
Topikgazda
Elvileg lesz egy olcsóbb kiadás is (20-30 euró), gondolom az valami Starter Edition/Pack nevezetű dolog lesz és a hősöket (vagy java részüket) tartalmazni fogja, mert ez az Origins Edition a Digital Deluxe Edition-nak (Collector's Edition-nek) felel meg. A többit (későbbiekben érkező hősöket) pedig fel lehet oldani majd játékbeli pénzzel (vagy, amik kimaradtak a Stater Pack-ból). Szóval itt is inkább csak időt nyer az, aki többet fizet (lásd Hearthstone és Heroes of the Storm).
De majd este okosabbak leszünk.
Baby Winston WoW pet + Merci szárnyak Diablo 3-ban + Szexi Skin Widowmakerre? Jöhet! Sőt, holvanmár?!

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Kanczy
veterán
A hivatalos bejelentésig nem érdemes hisztizni szerintem

-
warcat
veterán
39.90€ amit megadnék érte,de ezt is csak abban a viszonylatban,hogy van most egy Legacy of the void előrendelésem 24.95€-ért kulcsboltból

Freetoplayt nem akarok,a havi előfizetés halott,gyűlölik az emberek,a fenti vagy hasonló 30/40 árazás működhet,egy extra bolti csomaggal,ami unlockokat is tartalmaz.
Az ár kiegészítéseként meg persze shop különböző skinekkel,esetleg xp stb booster csomagokkal. -
nonsen5e
veterán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Hát amennyiben ez tényleg nem valami HotS szerű cuccos lesz, akkor nekem offos lesz ez.
Olyan játékért ÉN nem fizetek teljes árat, amiben nincs kampány / bármiféle story mód.mégOFFabb: Ez a roh4dt gameinformer miért van letiltva Magyarisztánban? Bármi valamire való fejlesztő tudhatná, hogy ezzel csak plusz fél perc birizgálást ad nekem, az oldalt akkor is meg fogom nézni ha akarom.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Nekem is ez a sejtésem. HOTS-ban is van ilyen boltos pack pénzért. Azért hiába AAA cím, full price egy only-multi játékért necces. SC2 is hiába szinte csak multira való pro szinten, van benne egy elég masszív Campaign is. Dio csak kiegészítésként multi, csak hogy házon belül maradjunk.
Mikro tranz mondjuk fizetős skinekért simán jó, mondjuk free-ben sokszor több ember jut be akiknek elég fejenként pár skint venni max, mondjuk tíz euróért és ugyanott vannak. Hatvan dolcsi egy ilyen játékért nagy bukta lenne f2p lehetőség nélkül. Make it 60$ and it will have the same exact fate as Titanfall and Evolve, a huge mistake if its true. ill többiek is így látják [link]
redditről, gamestopba ilyet kaptak: [link]
-
wjbhbdux
veterán
-
F-ECT$
titán
Kulcs osztásról van már bármilyen info / promo? Vagy csak a heti(?) wave-ek?
-
TBT
Topikgazda
Amúgy milyen rendesek, hogy a BlizzCon előtt 1 héttel fellövik a bétát. Gáz lett volna, ha a BlizzCon-ig nem indul el a béta, hisz tavaly azt mondták a BlizzCon-on, hogy a 2015-ös BlizzCon előtt indul fog elindulni a béta. Ez klassz, csak az emberek hónapokkal a BlizzCon elé gondolták és nem csak 1 héttel. De legalább szó szerint betartották ígéretüket.

-
Ch0b
tag
Amúgy meglehet, hogy ez lesz talán a Blizzard legrövidebb zárt bétája. Streamen hallottam egy olyat, hogy már év vége környékére szeretnék, ha nyílt lenne. Majd meglátjuk mi lesz, amúgy az első hétvégi stressz tesztet én jövőhétre saccolom, most ugye kimarad a Blizzcon miatt.
-
DaveNo1
veterán
Nem sokára kezdődnek a hétvégi stressz tesztek is, oda többen bejutnak.
-
SLYM
veterán
üdv, nagyon megtetszett a game, igényeltem béta kulcsot, de szerintem túl későn, tegnap este. lehet tudni lesz még kulcs osztogatás valamikor? illetve mikorra várható a tájék megjelenése? köszi
-
fuvi
senior tag
-
pachito
őstag
Eddig elég lehangolóak a streamek, a játék maga nagyon tetszik.
A streamek 80%-a nagyrészt Mccree-ből, kisebb részt Pharah-ból áll, illetve konkrétan van olyan karakter (Zenyatta, Zarya, Lúcio) amit 1 percet nem láttam játékban, pedig nem 1 órát néztem közvetítéseket.
Dave: nekem is az UT ugrott be egyből csak Roadhog Flak Cannonja miatt

-
-
whitezo88
nagyúr
epic válogatás, van bent már durva jelenet. [link]
-
whitezo88
nagyúr
továbbiak kaptak accesst úgy néz ki [link]
-
Altair77
tag
Üdv a kedves topik lakóknak!

Voltam olyan szerencsés és kaptam egy accountot kölcsön kipróbálásra.Már a videókon és streameken is nagyon bejött de amikor kipróbáltam elrepült 6 óra és észre sem vettem.Elég addiktív a játék
Nagyon intenzív a gameplay és bár nem tűnik nehéznek egyáltalán nem könnyű jól játszani.Amolyan easy to play hard to master játék.3000 óra cs:go és két supremre feltornászott account után az elején volt bajom
Ami eddig biztos hogy egy elképesztően hangulatos és akció dús fpst fogunk kapni a blizztől ami nagyon jó kikapcsolódás lehet mindenkinek de én őszintén remélem hogy gondolnak azokra akik komolyabb kompetitív megmérettetést szeretnének mert a cs:go egyeduralma már kicsit unalmas.
-
törölt tag
Nekem olyan jelentéktelen dolgok is számítanak, hogy ki tudod-e kapcsolni a fegyver megjelenítést. Az sem tetszik hogy van 3rd person nézet bizonyos képességeknél. Igazából 3 szín elég lenne (ellenség szövetséges és a fal). Marad lecsupaszítva a játékmenet, az nekem nem jön át a streameken, hogy milyen.
-
nonsen5e
veterán
Annak ellenére ez tendencia, hogy minden kiegészítőkor lehal az összes szerver, mert "felkészülnek" százezer játékosra, aztán teljesen véletlenül mindig megjelenik 10 millió ember.
Azért nem kifogás, mert a megjelenéskor 1 hét alatt csatasorba tudtak állítani egy rakatnyi plusz szervert (eddig mindig) akkor nem kerülne több pénzbe egy héttel előbb fellőni a szervereket, és esetlegesen pár nap után leállítani a fölöslegeseket. (abban az esetben ha mégsem venné meg a számított 10 millió ember, hanem csak 5).
Viszont ezen opció esetében a játékosok boldogak lennének, és később nagyobb eséllyel vágnak hozzá még 60-100-200 dollárt a céghez. -
Ch0b
tag
válasz
nonsen5e
üzenetére
Ez azért nem ilyen egyszerű. A WoW-nál az aktív játékosok száma nagyon ingadozó lett. Új kiegészítő érkezésénél egyértelműen sokan visszatérnek, de azért a Blizzard azt nem tudhatja, hogy mégis mennyien fognak. Nem lehet végtelen számú szervert csatasorba állítani csak úgy, hogy kitudja mi lesz, ez sok pénz.
Ugyanez volt a helyzet a Diablo-nál is. -
nonsen5e
veterán
Kíváncsi vagyok mennyit fognak számítani a stressz tesztek, mert tudjuk a Blizzard mennyi ideje van a businessben, aztán ami tavaly a WoW kieg nyitáskor is történt, az egy 3 fős indie studiónál aki a pincében lévő P4-ről futtatja a szervereket még elmenne, de ilyen szinten kommentálni sem tudom az egészet...
-
Ch0b
tag
válasz
üzenetére
4 napja megy a béta, miért osztogatnák masszívan, csak leterhelnék feleslegesen a szervereket, olyan játékosokkal a szervereket, akik magasból tesznek a visszajelzésre. Még így is ez a béta már más lesz mint a többi, mert ide beiktatnak hétvégi stressz teszteket, szóval nagyon sok játékost fognak meghívni kizárólag hétvégére, hogy leterheljék a szervereket, és akkor a feedback nem fog számítani.
Az meg, hogy mennyire lesz " cool " vagy sem, az már szerintem eldőlt, bár nem tudom mit jelent a cool nálad, de nem olyan egyszerű a játék mint amilyennek tűnik. Egyértelműen egy jó minőségű játékról van szó, ami nem egy agyatlan lövölde, maximum csak alacsony szinten lesz az, ahol low, tanulni nem hajlandó játékosok játszanak majd.
-
törölt tag
Elkezdhetnék már a masszív kulcs szórást, mert ezt a beetetős fázist nagyon rosszul viselem. Tudni akarom, hogy gagyi lesz, mint a HoTS vagy SC2 szintű übercool game.
-
whitezo88
nagyúr
Mióta Trump OW-zik és hanyagolja a HS-t teljesen nézhető, kicsit béna, de nem baj. Nagyon kellene az az access, nyomatnám

-
nonsen5e
veterán
Az az egyetlen "bajom" vele, hogy olyan a mellkasán az a csíkozás, mintha a kezei lennének, pedig nem. Egyszerűen az őrületbe kerget, pedig 10 perce láttam először.

-
nonsen5e
veterán
-
Ch0b
tag
válasz
nonsen5e
üzenetére
Igen , amikor ma láttam a tweetet, csak lestem. Nagyon tetszik ez az ötlet, főleg hogy Code S ligás játékosként be is rakták WCS játékosok közé.
Ahogy elolvastam a rövid történetét, egyből megkedveltem. -
nonsen5e
veterán
Új hős (x-over *Starcraftból)
-
-
fuvi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Formula-1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen routert?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mert arról nem beszélt az ürge.

)

.