Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Grafikai beállításokban kellett bekapcsolni, mutatta az pinget és az fpst is.
-
AD4MINATOR
nagyúr
amúgy a pinget hol kellett volna megnézni? TAB nál nem mutatott semmit.
-
MeghaL0L
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! Este rakom az összefoglalóba a dolgokat!

-
torik
senior tag
Én is úgy olvastam hogy ingyen content update-ek lesznek mindenkinek aki megvette a játékot, függetlenül milyen kiadásban. Valódi pénzzel csak kozmetikai cuccokat lehet majd venni, semmi olyasmit ami hatással lenne a játékmenetre.
Ez a Jeff Kaplan amúgy mindig olyan szomorú fejet vág, nem?

-
MaYDaN
tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Itt van az Overwatch Hungary oldal, ahogy magyarul le is vannak írva melyik hősnek milyen skilljei vannak és még videó is van mellékelve hozzájuk, tehát elég sok mindent meg lehet tudni róluk. Kezdőknek majd hasznos lehet. Szerintem mehetne majd a leírásba.
Plusz ne feledkezzünk meg a discord-ról sem ahol lehet egymással élőszóban társalogni ez majd a meccsek közben lesz "kötelező" eszköz.
Ez teljesen ingyenes még akár böngészőből is használható. De le is lehet tölteni a klienset.Két szerver is van, ha jól tudom:
Team Terra Watch szerver
"Westlake féle" Overwatch szerverEz is összefoglaló kompatibilis.

-
MeghaL0L
addikt
No srácok. Összepattintottam egy téma összefoglalót. Nézzetek rá, megfelel e. Bármi javaslat bővítéssel kapcsolatosan jöhet.
Illetve felhívnám az Xbox One-os és PS4 -es (Már ha vannak!
) játékosok figyelmét arra, hogy dobjanak össze ők is egy listát és belerakom az összefoglalóba. Nem hiszem, hogy értelme lenne 3 topicot tartani a különböző platformok miatt. -
Kanczy
veterán
Nagyon durva dolgok vannak itt

-
vegitossj7
addikt
Szerintetek mennyit kell várni, mire a tipikus Blizzard starton és az első tweaken túl esünk?

Csak mert én akkortájt veszem meg.

-
Pedro78
senior tag
Na, addoltam mindekit a listabol, aki meg nem volt meg, (Headhunter es Zola kivetelevel)
-
MeghaL0L
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ezt az adatot hol látod?

-
whitezo88
nagyúr
Felmérés a hősökről [link]
végeredményt érdemes megnézni, mit tartanak a leggyengébb hősnek, szerintem tévesen.
-
Telda
addikt
-
torik
senior tag
Na, milyen ütemesen alakul a topik
egyébként én is benne lennék hogy egy fokkal komolyabban műveljük a dolgot, ki tudja hova vezetne 
-
MeghaL0L
addikt
No Uraim. Megtettem az első lépést afelé, hogy topik gazda legyek. Meglátjuk mi lesz belőle. Mindenképpen kéne Téma összefoglaló, amiben első körben a Redcaster által összeállított listát kéne kiemelni, hogy a megjelenés után idetévedő játékosok könnyedén, rögtön be tudjanak kapcsolódni hozzánk kérdés nélkül. Így megakadályozva azt, hogy a topik a battlenet tag-ek cserélgetéséről szóljon.
Nagyon remélem, hogy egy jó kis csapatot tudunk összehozni, aztán kitudja. Nehogy versenyeken is megjelenjünk a végén!

-
bozont
veterán
-
Lanash
senior tag
Ha lesz 21:9 képarány támogatása a játékban, kérlek írjátok meg, mert akkor nagyon szívesen megvenném. Sajnos addig értelmetlen számomra, pedig nagyon tetszett a béta.
-
Edem05
őstag
-
Pedro78
senior tag
Engem is felirhatsz a listara, elvileg alairasomban ott van a btagem, bar mobilrol nem latszik valamiert.
-
.LnB
titán
A facebook-on lehet majd nézni az MLG meccseit.

Ez nem kis közönség lesz az Overwatch versenyeknek.Más:
A cheaterekhez való hozzáállása a blizznek:
Mondtam én, hogy perma lesz instant, lecsap a bannhammer.
The Division fejlesztői tanulhatnának tőlük, mind kommunikációban, mind eljárás ügyileg. -
torik
senior tag
A játékosok összesen 4,9 milliárd (laza 9000 év) percet töltöttek a programmal és 37 millió meccset játszottak
Ez a nem mindegy, nem hittem volna hogy ekkora lesz az érdeklődés, de ennek csak örülök, minél több annál jobb
persze kizárt hogy ennyien meg is vegyék a gamet, de akkor is. -
Redcaster
őstag
Frissült a lista, tessék felvenni egymást

-
Rankerz
senior tag
Bastion = Teemo ?

-
L4mie
veterán
Sziasztok Urak/Hölgyek?
Gondoltam megkérdezem, biztos jobban utánajártatok

Hol érdemes előrendelni, milyen árak vannak, egyenlőre dobozos előrendelésben az origins editiont a konzolok szervizében találtam 14k körül. g2a-n 12k, de csak digitális. -
Redcaster
őstag
Éjszakás műszakból hazaérek, és beírlak

Mikor a 14-es Blizzconon bemutatták a játékot, eldöntöttem hogy kell nekem. Bétába sajnos nem kerültem be, de a múlthéten véglegesen meggyőzött, így repült is a pénz Blizzardékhoz

Remélem nagy jövő előtt áll a játék
-
MaYDaN
tag
válasz
Redcaster
üzenetére
Üdv!
Amennyiben lehetséges, szeretnék jómagam is felkerülni a listára az elérhetőségeim az aláírásomban. Ezt a játékot csapatban érdemes tolni az biztos.
A beta kipróbálása után teljes mértékben meggyőztem magam arról, hogy ez nekem kell. Tény, hogy semmi eget rengető dolog nincs benne, de nagyon játszatja magát a játék. S ennyi nekem egyelőre elég.

A poén, hogy olyan hősök jönnek be egyelőre akikről előzetesen (több videó és stream nézése után) azt gondoltam, hogy nem igazán fogok velük játszani és mégis a kipróbálás alatt nagyon tetszettek pl.(Zenyatta, Lucio, Mei, Genji)
Kíváncsi vagyok mi fog kisülni majd belőle, de nagyon bizakodó vagyok.
-
MeghaL0L
addikt
Majd am engem is dobj bele kérlek a listába
Battlenet: Arrow#23603

-
saen
veterán
Hétfőn újabb kisvideó, csak hogy nehezebb legyen a várakozás

[link] -
Arnold2
őstag
Támadó Bastion (Milyen igaz
) -
MeghaL0L
addikt
-
tepenzed
őstag
gyerekek én már nem bírom, semmi más játékkal nincs kedvem játszani

-
MeghaL0L
addikt
Huha, most jutott eszembe, hogy nem tudom hova raktam a DVD meghajtómat a laptopból, ugyanis hdd van a helyén és előrendeltem dobozosan!
Elég ha a tokban lévő kódot beaktiválom battleneten és már tudom is tölteni, vagy fel kell telepítenem dvd-ről? -
-
Jammalan
tag
Én g2aról vettem tegnap. Első vásárlásom ott, remélem nem járok pórul. Ha egy kicsit előbb észbe kapok még spórolhattam volna kemény 2 eurót mert már elkezdték emelni.

-
.LnB
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Sokan ajánlották már, megbízható emberek. Én innen most vettem először. De olyanok ajánlották akikben megbízok.
(#1616) Jammalan Onnan sokat vettem már. no para.

-
Redcaster
őstag
Hozzáadtam még pár embert a listához, de nyugodtan lehet jelezni, ha valakit kihagytam
Valamint lehet hogy érdemes lenne berakni az 1. hsz-be, mondjuk azt nem tudom ki tudná megcsinálni 
-
-
.LnB
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem nem nem. Én ezt nem írtam, hogy "ez szar nem kell". Azt se írtam, hogy szar. Na jó körülírtam azért rendesen.

Ja nem voltam elégedett, de már most hiányzik. Az utolsó két napban meg jókat játszottunk. Amit elsőre gondoltam a játékról onnan csak felfele volt.
Felvettem mindenkit a listából. Az én battle.net elérhetőségem: LnB#2619
-
torik
senior tag
válasz
Redcaster
üzenetére
Én ilyennel nem találkoztam, hiába volt hogy egyedül foglaltam control point-ot míg mindenki más deathmatch-ezni ment, vagy egyedül toltam át hasonló helyzetben a cart-ot két ponton is, ha volt Bastion a csapatban akkor az volt a PotG.
Nem egyszer volt olyan is hogy törpét leverték, épp úton volt vissza a turretjéhez, ami pont leszedett jópár ellenfelet. PotG: Torbjörn megy, nem történik semmi csak a turret szedi le az embereket látókörön kívül amit ír ki a képernyőn.
Szóval lehet hogy nem "feltétlenül" ez, de azért túlnyomórészt igen

-
Redcaster
őstag
Potg nem feltétlen ez. Én Soldierrel kétszer értem el potg-et egymás után:
Egyszer a Nepal pályán értem el sharpshootert, leszedtem messziről egy Lúciot, majd utána egyből messziről egy ultizó Pharaht.
Azután pedig másik pályán foglaltam a pontot a tankkal, az ellen Mei-e befreezelte a tankunkat, mielőtt megölte volna, leszedtem, így megmentve a tankot. Ezért lifesaver lettem.Tehát szerintem nem a legtöbb killet adott időn belül, hanem a meccs sorsdöntő pillanataiban meccset eldöntő playeket nézheti.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Aha, hasonló volt, de a törp el is patkolt a potg végén
Amúgy nem rád írom most konkrétan, de ehhez a gameplayhez 0 skill kell
ütni a turretet ami auto-lockol és öl helyetted
TF2-ben is agyamra ment de itt sokkal erősebb és messzebbről kilő sajna 
LnB látom azért szép utat tettél meg... "ez szar nem kell" -- "megveszem itt"

-
Bennyboy
őstag
én 576-tól az életben nem rendelek soha semmit. Amit a division-el eljátszottak az vicc kategória volt majdnem mint a játék. Én is konzolokszervízéből rendeltem 14k-ért.
-
torik
senior tag
Play of the Game = legtöbb kill adott időn belül, messze nem azokról van itt szó akik a legtöbbet tették a győzelemért

Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bluetooth hangszórók
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Android szakmai topik
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez teljesen ingyenes még akár böngészőből is használható. De le is lehet tölteni a klienset.

) játékosok figyelmét arra, hogy dobjanak össze ők is egy listát és belerakom az összefoglalóba. Nem hiszem, hogy értelme lenne 3 topicot tartani a különböző platformok miatt.

![[link] [link]](https://pbs.twimg.com/media/CiSZF6dWUAAGZP3.jpg:large)

TBT