Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Redcaster
őstag
Nyugodtan előveheted a játékot, már engedélyezve van a mirror matchup a Stadiumban.
Nagyon tetszik amúgy a Blizzard hozzáállása a játékhoz
Figyelnek a visszajelzésekre, gyorsan reagálnak és mernek merész dolgokat behozni a játékba. Jó látni hogy a kedvenc játékom a másodvirágzását éli
-
Redcaster
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ismerősöd valószínűleg most kezdte, ha jól tudom új játékosoknak van egy challenge... Azt hiszem adott számú meccset kell lejátszaniuk mielőtt mehetnének compra. Neki még teljesítenie kell. Neked már megvan, te ezért tudsz soloban competitivezni
-
Redcaster
őstag
Egy kis betekintő a matchmaking működésébe... Érdemes elolvasni, vannak benne érdekes és lényeges dolgok
-
Redcaster
őstag
Vendingo kollégához hasonlóan én is 12 órázok, így azok a napok kiesnek, amikor pihenőnapom van 3-4 órák simán becsúsznak
Előző seasont supporttal Gold 1-ben fejeztem be igaz nem sok compot tolva. Support a main role, de DPS-el is elvagyok alacsonyabb szinten. Tankkal kicsit bizonytalanabbul játszok. Én benne lennék egy ilyenben
-
Redcaster
őstag
Ramattra gameplay trailer!
-
Redcaster
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Balanszolva van... kompetitìvben mindkét csapat védekezik és támad is, egyenlőek az esélyek. Quick Play meg "csak" szórakozásra van, arra nem fognak balanszolni.
-
-
Redcaster
őstag
Competitive Patch és ezen felül még par apróság érkezett!
-
Redcaster
őstag
Kiriko animated short!
-
Redcaster
őstag
Van itt ez a Weekly Challenge... Ha jól értem, úgy kell tízszer nyernem Open Queue Quick Playben vagy Open Queue Comp-ban, hogy 2 roleban játszok a meccsen? Egyet már próbáltam, de ott aztán nagyon érződik hogy 1-2-2-re van balanszolva a játék, úgy mentek át rajtunk mint az úthenger... Ha nem muszáj, a heti kihívásért nem sz*patom magam abban a módban
-
Redcaster
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Igen, valamint ha lemaradtál volna egy BP 55-ös szintjéről, akkor később különféle challanegek teljesítésével ugyanúgy feloldhatók lesznek az új hősök.
-
Redcaster
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én is szeretek, Ana, Lúcio pörög nálam, néha Mercy. Most játszottam pár menetet, 2 olyan kör volt ahol Anaval felfogni nem volt időm mi történik, igaz új pálya, új mód, meg ugye a játék tempója is sokkal gyorsabb lett...
Mindenesetre lesz még dolga a játékkal blizzéknek az biztos. -
Redcaster
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ebben van valami, de itt most a supporttal, mint rolelal van probléma. Mindehárom role közül a supportok kapták a legkevésbé hasznos passzívot... A tankok kaptak CC csökkentést és ultit is kevesebbet generálnak az ellenfélnek ha eltalálják őket, a DPS-ek pedig 10%-al gyorsabbak. Míg a supportok megkapták Mercy passzív healjét az OW1-ből, amivel nem sokra mennek, ha a flankerek levadásszák őket a gyorsabb mozgásnak és az offtank hiányának köszönhetően. Ezzel a blizzardnak valamit kezdenie kell, mert így a supportokat senki nem fogja pickelni mivel szenvedés velük a játék.
A tankoknál amennyire az elemzésekből ki tudtam venni Reinhardttal van a legnagyobb baj, de Winston sem brillírozik. De mint mondtam, a játék valószínőleg csak jövőre jelenik meg, addig nekik csak kitalálnak valamit. A supportok szempontjából viszont égetőbb a kérdés szerintem... -
Redcaster
őstag
válasz
savior
üzenetére
Balance problémákról egy technical bétában beszélni elég elhamarkodott dolog.
Valóban mondják Reinről vagy Winstonról hogy elég rosszak, valamint a supportokról akiknek nincs valamilyen escape abilityje (Zen, Ana) hogy nagyon nehéz velük életben maradni elsősorban az off tankok eltűnése, másodsorban a DPS-ek sebességnövekedése, harmadsorban pedig az új pályák filozófiája miatt, miszerint rengeteg flank útvonal van.
De még mindig egy technical betaról beszélünk, a játék megjelenéséig még valószínűleg 23-ig várnunk kell, de a PvP rework (5v5, role passzívok) az emberek 90%-ának tetszik, ami jó jel.
Abban pedig szerintem teljesen biztosak lehetünk, hogy akkora a nyomás a Blizzardon, hogy tuti hallgatni fognak a visszajelzésekre, és valamit alkotnak a surrportokkal és a trash tankokkal is.
Én mindenesetre nagyon várom már hogy kipróbáljam
-
Redcaster
őstag
Szép gyűjtemény! Nekem ő árválkodik itthon már a megjelenése óta, bíztam benne, hogy szépen sorban fogják a többi hőst is kiadogatni, így rendes hadsereget terveztem összerakni... De csak nem akarják kiadni őket
#15832k-adi
Jöhetne bizony
Sok hónap kihagyás után újra elkezdtem játszani, és talán jobban élvezem mint valaha, de ha már bejelentették, akkor jöhetne a 2. része
-
Redcaster
őstag
Én egy ilyen Fortnite Chapter 2 szerű dolgot tudnék elképzelni (oké nem a legjobb példa de na
)Mert oké, eleinte azt mondták hogy nem lehet single-részt implementálni a játékba, de látván, hogy mennyien követelik/hiányolják ezt a játékból, így kénytelenek dolgozni rajta.
Viszont ha tényleg annyira hülyék, hogy teljes áron kiadnak egy 2. részt, én lehet hogy vevő leszek rá... Persze ha cska tetszik az amit látok

-
Redcaster
őstag
-
Redcaster
őstag
-
Redcaster
őstag
Most jutottam el én is odáig, hogy annyi kreditet tudtam gyűjteni, hogy kimaxoltam az eventet

Megvettem ami tavalyról kimaradt: Soldier, Roadhog, Junkrat lego skineket + Orisa lego emote-ot.
Ideiből meg kellett vennem a Junk és Mercy skineket. De ezen kívül minden kiesett (rarek és epicek is), és ennyi költés mellett maradt még több mint 3k kredit. Az event alatt kb 55-60 ládát nyithattam.Így az elkövetkező eventeken is rámehetek a maxolásra

-
Redcaster
őstag
Az a Lúcio skin KELL

-
Redcaster
őstag
Az újonc Philapelphia Fusion mekkora meccset játszott a Houston Outlaws-al

Lesznek még itt meglepetések, én úgy érzem

-
Redcaster
őstag
+100 token newsletter-re aló feliratkozásért!!!
-
Redcaster
őstag
Nos, nekem nagyon nagy szerencsém volt a lootboxokkal az event alatt:
Roadhog, Soldier, Junk + Orisa emote-okon kívül minden kiesett, valamint tavalyról sikerült bepótolnom a hiányzó Mei, Torb, Zen legendarykat, és az összes létező epicet is
Ezeken kívül nyitottam még egy jópár neutral lego skint is, szóval nem panaszkodom 
-
Redcaster
őstag
Moira maineknek hasznos lehet

-
Redcaster
őstag
-
Redcaster
őstag
-
Redcaster
őstag
Summer Games are back Augusztus 8.-tól!!!
-
Redcaster
őstag
Basszus, én eddig kb 8 eventes ládát nyitottam, de mindegyikben csak rarek voltak... Soha ilyen rosszul nem álltam még, summer gamesen 8 ládában minimum 2 lego volt már, halloweenkor is volt már narancs, karácsonykor csak epicet nyitottam az elején, a kínai giccsparádén is esett lego már az elején. Itt meg csak kékek

-
Redcaster
őstag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Igen

-
Redcaster
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Félreértettetek, nem gondoltam komolyan, én is tisztában vagyok vele, hogy hatalmas mázli volt, csak mivel első 6-os killem a játékban, így nagy dobra vertem

-
Redcaster
őstag
SKILLZ

Elég jól megy mostanában Pharah-val
-
Redcaster
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mellette igen... Ellene már kevésbé

-
Redcaster
őstag
+1
-
Redcaster
őstag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Már bocsi, de most elég nagy baromságot mondtál...
Ha a csapat Zarya/Mei ulti miatt mozgásképtelen, akkor az összes általad felsorolt ulti közel counterelhetetlen, nem csak Hanzo-é. A másik meg: Hanzo ultijának elég jellegzetes hangja van, így aki kicsit is figyel hogy honnan hallja, nem megy arra. Ilyen egyszerű

-
Redcaster
őstag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Nem az volt a szándékom elhiheted

-
Redcaster
őstag
Reaper + Paharah skin

Ezt a kettőt tuti megveszem, ha nem nyitom ki. Tracer skinje se rossz, de a mostani Track&field-nél nem jobb szvsz. Ami még tetszik: Zarya emote, Winston skin, csak kár, hogy ezekkel nem játszok

Egyébként kisebb hiányérzetem van az új event kapcsán, én azért reménykedtem benne, hogy Hallowen-hez hasonlóan mindenki kap majd új victory pose-t, meg több új highlight intro is jöhetett volna

Na de nem panaszkodok, a 7000 coint így is lesz mire költeni, ha kevésbé leszek szerencsés
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Redcaster
őstag
Tölthető a patch!

-
Redcaster
őstag
Közben PTR-en elérhető az új KotH map

-
Redcaster
őstag
Enyém a szerkesztés joga, de mivel mostanában keveset látogatom a játék topikját, így mindenkinek szerkeszthetővé teszem, így aki esetleg nincs fent, az nyugodtan beírhatja magát
Kérem az összefoglalóba berakni ezt a linket, valamint mindenkit nyomatékosan megkérek, hogy a könnyebb átláthatóság miatt ügyeljünk az ABC sorrendre, és tartsuk be!Köszönöm

-
Redcaster
őstag
Jól sejtem, hogy AI ellen is lejátszható ez a 15 meccs?
-
Redcaster
őstag
-
Redcaster
őstag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Szerintem legkésőbb 10-kor végez.
-
Redcaster
őstag
-
Redcaster
őstag
http://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20748924711
Ha valaki lemaradt volna róla... Ismét felpörögtek az események Dombra körül

Hatalmas pirospont a Blizzardnak! Brutálisak ezek a rejtvények!
-
Redcaster
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Bug... Véletlenül jön elő

-
Redcaster
őstag
Kinyitottam az ingyenes Lootboxot, viszont a 4 itemből csak 1 volt Summer Games exkluzív, 1 dupla volt, a másik 2 pedig még nem volt meg. Nem úgy volt, hogy csak Summer Games exkluzív dolgok nyithatóak ezekből a boxokból?

-
Redcaster
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Dehogyis én

-
Redcaster
őstag
Ezt érdemes elolvasni! Egyszerűen zseniális

-
Redcaster
őstag
Szóval a Walt Disney ihlette a Blizzardot

-
Redcaster
őstag
Kíváncsi vagyok, mi lesz igaz ebből.
Ha jól emlékszem, Blizzardék mondták hogy nem akarnak a TF2-s Skpy-hoz hasonló karaktert, de én örülnék neki

-
Redcaster
őstag
válasz
kisspeter965
üzenetére
Mert ez Blizzard-termék

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Figyelnek a visszajelzésekre, gyorsan reagálnak és mernek merész dolgokat behozni a játékba. Jó látni hogy a kedvenc játékom a másodvirágzását éli
)

Ezeken kívül nyitottam még egy jópár neutral lego skint is, szóval nem panaszkodom