Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
válasz
KisTücsök
üzenetére
Persze, hogy egydimenziósan gondolkoznak, amikor az a cél, hogy gyengítsenek valamit. Nem balanszolni akarták, hanem nerfelni. És szerintem jó utat választottak, mert Anának a sebzése volt zavaróan sok. Nem véletlenül akarja kb. mindenki (én is) Anát mainelni supportnak a topikban

-
Kanczy
veterán
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
És kaptál valami értelmeset? Én is gondolkozom rajta, de egyelőre nem tudom magamnak (se) megmagyarázni, hogy értelme lenne ládát venni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kanczy
veterán
Már teljesen lemondtam a diamondról, de gondoltam játszadozom ma kicsit. Valamelyikőtök mondta, hogy a hétvége miatt ment a szopóroller tegnap-tegnapelőtt, de sosem hittem az ilyesmiben. 2617-ről indultam

Most megint reményteli vagyok és meg akarom próbálni , hátha meglesz

-
Kanczy
veterán
Na, az utolsó 5 meccsből 4-ben elment valaki afk-ra, ebből kettő fix win lett volna. Feelsgreatman

-
Kanczy
veterán
Azért ez most nem kicsit b*sz fel... 9 db legendary skint kaptam eddig (a 120 szint alatt), abból 3 duplicate. Ráadásul az eventről kell (játszogatnék velük) a Zen, a Roadhog, a Winston, és a D'Va is. 1 hete nem kaptam semmi értelmeset, úgyhogy nagyon megörültem az aranynak

-
Kanczy
veterán
Szerintem közel sem fedi le egymást a két karakter. Értem, hogy mindkettőnek van pontos, messzire (is) jó hitscan lövése, de ezen kívül tök más a kettő. Soldier egy mobilis, aoe healelő hero nagy bursttel (jobb klikk), Bastion inkább szerintem ezután is inkább egy choke-fogó, lassú úttorlasz lesz

-
Kanczy
veterán
Na két-három nap alatt sikeresen lementem 2836-ról 2685-re. Jó érzés
-
Kanczy
veterán
Ma estefelé (7-8) akar valaki 2600-2800 körül mászni egyet?

-
Kanczy
veterán
Megkaptam a legendary Rein skint, viszont nem tudok queue-olni egyik játékmódra sem. Relog után is együtt marad a group, és nem tudunk kilépni

-
Kanczy
veterán
Nem indul el az update... battle.net kliensben csak pörög a kis rohadék, és várakozik valamire

-
Kanczy
veterán
Nem akartok 2800 körül összeállni játszani párat? Hátha meglenne a diamond gyorsan

-
Kanczy
veterán
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Engem is az zavart jobban. A damage még csak-csak, mert viszonylag jól hookoltam (ami az esetek nagy részében 300 dmg-el egyenlő), amúgy meg szórtam a jobb klikket. De hogy egy diverek nélküli ellenfélnél (szóval elvileg sokáig kellett volna élniük / gyógyítaniuk) hogy healeltem én a legtöbbet

-
Kanczy
veterán
válasz
Joezyka
üzenetére
Nekem is van egy ismerősöm, akinek 3998 a rekordja, és ugyanez a véleménye. Én ugyan csak 2800 körül vagyok, de én is nagyon azt érzem, hogy amíg Hanzot és Widowt pickelnek offense-re a csapattársaim, és Roadhoggal nálam van az arany damage, elim; objective time és healing (Ana és Mercy mellett), addig mindegy, hogy lövök (60% körül van a hook arány). Tudom, hogy ettől függetlenül rajtam is elmehetett a meccs, de azért kicsit tilting volt a dolog

-
Kanczy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Attól túl erős, hogy nem azt csinálja, amit kellene neki, úgyhogy megpróbálják kijavítani, és ezáltal nerfelni is egyben

-
Kanczy
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
A végére 6-4 lett, és platba dobott. Viszonylag elégedett vagyok a dologgal, úgyhogy még az is lehet, hogy fogok játszogatni a seasonben

-
Kanczy
veterán
Hónapok óta nem játszottam, gondoltam picit visszatérek és megnézem a placementeket, de nem kellett volna... eddig 2-4 vagyok, pedig Roadhoggal 65-70% körül van a hook arány, és fixen vagy arany, vagy ezüst a damage és a healing is. Mindjárt letiltelek a Földről

-
Kanczy
veterán
Van még valaki, aki összeszedne a Genji skint HotS-ban

-
Kanczy
veterán
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Szerintem ilyen teasing még a játéktörténelemben nem volt

-
Kanczy
veterán
Szerintem nincsenek ilyen idősávok. Teljesen független az időtől, hogy épp milyen a két csapat. Ha "sok a retard", akkor az ellenfélnél több kéne legyen (max. 6 náluk, max. 5 nálatok)

-
Kanczy
veterán
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Csak elméleti (mert én is mindig a csapathoz illeszkedően játszom), de azt gondolnám, hogy ez már egyéni döntés. Ha neki jobb az, hogy mehet kétszer három percet Widow-al, akkor engedtessék meg neki. Szerintem

-
-
Kanczy
veterán
válasz
üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy a te csapatodban a nagy számok törvénye alapján kevesebb kell legyen a casual / rossz játékos, mivel te ott vagy. Nálatok maximum 5 lehet a kokk, az ellenfélnél mind a 6. Tudom, hogy ez nagyon sokszor nem így működik, de hosszú távon igen. Ráadásul ahogy mondod is, sokkal könnyebben megjegyezzük azt, amikor önhibánkon kívül veszítünk, mint amikor az ellenfél kapja a fogalmatlanokat, ez szimpla pszichológia.
Köszönöm

-
Kanczy
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Két hét szünet lesz, ha jól emlékszem.
-
Kanczy
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Van a képen tetkó
-
Kanczy
veterán
Mindenki nyugodjon le a p*csába, nem kell a konfliktus. Felnőtt emberek vagyunk (?), nem kell anyázni, veszekedni, stb.
Én sajnos egy jó ideje nem játszottam veletek, bár az is igaz, hogy meglepően ritkán látlak titeket online

-
Kanczy
veterán
válasz
kemotox
üzenetére
Hát nézd, ha én hazaérek este a munkából, és leülök idegenekkel játszani, hogy kikapcsolódjak, többnyire nem fogok Mercyt vagy Luciot hozni, ha épp nincs kedvem velük játszani. Szerintem ettől nem leszek sem antiszoc. troll (én is nyerni akarok ettől még, csak kevésbé, mint szórakozni), sem önző. Nem érzem feladatomnak az önfeláldozást két idegen emberért egy 10-15 perces játékban. Ebben persze eltérhet a véleményünk, de ez pont ennyi, vélemény

-
Kanczy
veterán
Én is ezt akartam leírni, csak én még hozzátettem volna, hogy egy casual játékban senkinek nem kötelező azt pickelni, ami a csapat érdeke. Ha én jobban szórakozom a második Widow-al, mint egy Mercy-vel, akkor azt fogom hozni. És ezért senki ne szóljon meg, amíg nincs tétje a meccseknek

(persze csapattal más a helyzet)
-
Kanczy
veterán
Én is néztem HS miatt anno, a kezdeti két-három hét lelkesedés után gyorsan elengedtem a streamjét. Az idő 95%-ban meme-ekben beszél, ragel, és úgy általánosságban elég értelmetlen az egész. Ha néha szórakozni akarok (agyatlanul), belefér 10-15p, de tanulni semmiképp nem mennék oda

-
Kanczy
veterán
Nálunk a csapatban van egy majdnem fixen Mercy-t játszó tag, és kb. a játékok harmadában övé a potg

-
Kanczy
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szóval akkor elméletileg azt is megteheti valaki, hogy abuse-ol egy olyan bugot, amivel az ellenfél csapat beragad a bázisára? Csak mert a játék "megengedi"

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)