Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
Akkor egy picit büszkélkednék én is.
A szokásos nyári kemping idején úgy gondolta egy ausztrál suhanc és egy sablonos westernhős, hogy megritkítják a csapatom az ultijukkal. Hát nem
[link]
(Persze hatalmas mák volt
) -
Vanir
veterán
De vajon miért nem Dva-ztam eddig? Ma két meccsen összesen 7 gold és egy bronz medál, valamint egy 5 emberes play of the game.
Nagyon fun karakter. -
Raysen623
veterán
Kitört a nyári szünet.... ennyi agyatlan idiótát mint akikkel mostanában menni kell játékban valami elképesztő. Sorozatos vereség, és nagy ritkán egy kis lehulló morzsa győzelemként. Ha olyan lesz mint a wot, akkor ott a vége az egésznek.
-
Jani18
aktív tag
Sikerült összehozni egy noob pentakill-t Hanzo-val. Hanzo Pentakill
-
ZS3NI
őstag
Helló!
Tegnap megvettem én is az OW-t. A bétában játszottam és eléggé bejött. Akinek van kedve vegyen fel nyugodtan: ZS3NIDDQD#2681
Igazi felüdülés ez a Disney CSGO. 1000 óra után beleuntam a csbe, jól jön egy kis kikapcsolódás ezzel.

Jól jön a +20% xp, meg a magyar társaság. TS van ha kell.
-
Edem05
őstag
Így is lehet Hanzoval falat mászni
[link] -
tepenzed
őstag
válasz
Arnold2
üzenetére
a steam úgy gondolom ebben a tekintetben igencsak kedvező, hiszen ha 2 óránál kevesebbet játszottál a játékkal, egy gombnyomásra visszakapod a pénzt, originen ugyanez (battlefield,fifa stb). Szóval azért elvárható már ez 2016-ban, ha már nem kapunk demokat. Egyébként szerintem a blizz is probléma nélkül visszaadja, ha látják, hogy kb semmit nem játszottál vele és tőlük vetted digitálisan.
-
Arnold2
őstag
A jogszabályi hátterét nem tudom (és az ügyvédem nyaral, így egy darabig nem is fogom megtudni) ezért abban nem tudok állást foglalni.
De tippelgetések helyett ott az EULA amit el lehet olvasni. Ha abban benne van, akkor mehet a refund, ha nem akkor onnantól kezdve vitának nincs helye.Illetve megelőzően lehet nekik levelet írni, hogy mi van akkor, ha nem tetszik a játék? Adnak e refund-ot és ha igen, milyen körülmények között.
Vagy mint beszéltünk róla, meg lehet kérni egy cimbit, hogy lépjen be a saját accountjával, hogy ki tudja próbálni.
2016-ot írunk és úgy vélem x+1 lehetőségünk van ma már arra, hogy utána tudjunk járni egy bizonyos terméknek még vásárlás előtt. Tetszik/nem tetszik, normálisan fut/szaggat, egyetértek a WM nerffel / nem..(S a nélkül, hogy bárki felett pálcát törnék) az hogy csak úgy találomra (minimális utánajárás nélkül) megvesz valaki egy ~10e Ft-os játékot, majd két nap múlva kitalálja, hogy hát ez neki mégsem tetszik (vagy bármilyen más tetszőleges ellenérv) az rendkívül elkényelmesedett hozzáállás.
Szerintem. -
Jim-Y
veterán
-
Arnold2
őstag
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Sovány vigasz, de a Blizzard általában kényesen ügyel, hogy az általuk ajánlott gépen fusson is a játék. Ha szépen nem is, de legalább akadás-mentesen.
A Refund-ról: pontosan úgy működik mint az összes többi játék (Doom, Battlefield széria stb.). Amint beregisztráltad a serialt onnantól kezdve nincs visszaút.
Páran javasolták itt kiábrándult játékosoknak, hogy írjanak egy ticketet a Blizznek, hogy nem erre számítottak/nem tetszik/nem fut és talán (hangsúlyozom TALÁN) visszakapják a pénzt. De azt is csak merő jófejűségből.Én is azt ajánlom amit írtál, hogy keress egy olyan barátot, akinek megvan a játék és át tud menni, hozzád belépni a Bnet fiókjába, hogy ki tud próbálni a játékot.
-
Bazsi1987
őstag
Konzolra is jön a frissítés? Ha igen mikor?☺
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
Sziasztok.
Meg szeretném venni a játékot, de előtte érdekelne, hogy van-e refund ha esetleg nem tetszik az irányítása/akad? Láttam, hogy lehet refund ticketet beküldeni, de mennyire valószínű, hogy a javamra döntenek?
-
törölt tag
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
"...egy ekkora cégóriás nem vegetálhat örökké in-game shop bevételeken."
Pedig hulyere keresik magukat vele, tobbszorose jon be ezek altal mint maga a jatek ara

-
Feketelaszlo
senior tag
Van max szint,
ha jól tudom 2000: 1890-ig mennek a keretek, tehát 1900-ig biztos el lehet menni. Talán december környékére a legkockábbak elérhetik, de szerintem nekünk józanabb 2-3 éves távlatokban gondolkozni.
Masteroverwatch-féle toplista, EU-ban level 317-el vezetnek magasan (max. pár tucat fiók van 200 fölött PC-n, konzolokon még annyi se), ha jól tudom törökök viszik azt az accountot 0-24-ben. Meg van az oldalon még egy rakat érdekesség, érdemes bogarászni.(#3367) Telda: Igen, ez a bevételi oldal. Kiadásin meg a legdrágább amerikai gazdasági környezetben fejlesztett 2007 óta egy csomó 100.000+ USD/év fizetésű szaki 1+1 játékot, meg valószínűleg elment egy csomó pénz szerverekre, PR-ra, thai prostikra is. Muszáj volt most már felmutatniuk valamit, hogy megnyugodjanak a részvényesek, egy ekkora cégóriás nem vegetálhat örökké in-game shop bevételeken.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tudom hogy nincs max szint a játékban, de lehet tudni, hogy világszinten ki áll eddig az első helyen, és milyen szinttel?
-
whitezo88
nagyúr
5 arany [link]

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
saen
veterán
válasz
tepenzed
üzenetére
Widow nerf tetszik, ha jól számolom akkor a body shot 120-at sebez majd 150 helyett, a fejlövés pedig marad 300-on. Emellett a géppuska sebzés is 20%-kal csökkent. Ez még simán használható kategória...
McCree-t majd tesztelni kell, azért ott sokkal durvább a beavatkozás.
-
tepenzed
őstag
SOURCE: TW offical forum
McCree
Alternate fire
* Damage decrease from 70 to 45
* Time before reloading decrease from 0.75 seconds to 0.3 seconds (Probably reverse patch form this)WidowMaker
Alternate fire (Snipe) * Base damage decrease from 15 to 12 (damage multiplier from charging doesn't change)
* Headshot damage multiplier increase from x2 to x2.5
* Player can only re-enter "sniping mode" after the "exit snipe mode" animation finish
Infra-Sight (Ult) * Ultimate charge cost increased by 10%Bug Fixed
Improve custom game "High bandwidth Mode" stability
Mercy will no longer charge her ult if her right click target is shooting shield or ice wall
Reaper will no longer teleport to weird places
Fix some bugs in Dorado (Should include the Symmetra one) -
warcat
veterán
válasz
whitezo88
üzenetére
Jól össze lett foglalva ebben a hozzászólásban (gyakorlatilag nincs gyenge területe) ezt jól mutatja az is,hogy az igazán jó widow simán hidegre teszi az (elvi) hard counterét,Winstont is.
Maximum a saját MMR kategóriában nem találkoztatok 1-2 ezer órát CS:GO-ban eltöltött sniperrel, vagy ilyennelA meccs kezdete utáni 9.másodpercben team wipe szopós oldalán nem túl jó ülni
-
saen
veterán
válasz
tepenzed
üzenetére
"We should also have a minor balance patch (hopefully) this week."
Amikor ezt mondta akkor az volt a terv, hogy mindkettőt nerfelik. Múltbéli tapasztalatok alapján csak óvatosan fogalmaznak, mert még meggondolhatják magukat. Jelenleg akkor is az lenne a meglepetés ha ez nem következne be.
-
saen
veterán
Engem azért néhány dolog zavar. Pl tegnap mentem Zenyatta-val, takarásban mentem a payload mellett, mert tudtam hol a widow, erre lábon lőtt a payload alatt és meghaltam. Ilyeneket azért nem kéne szerintem. Nem zavar ha erős marad, de most tényleg túl erős.
Szerk: de, full hp-n voltam...
-
Zedz
addikt
válasz
whitezo88
üzenetére
Azért ennyire nem borzalmas a helyzet. Kell a csapatban valaki, aki le tudja vadászni WM-t és kész. Én át. dvazok, ha látom, hogy az enemy hozza WM-t, akkor nekem prior feladat lesz, hogy nem hagyom élni és ne okozzon bajt. Odarepülök, megdarálom, aztán vissza a többiekhez.
-
Revesz
aktív tag
Hello sracok,
Most vettem meg a játékot és érdeklődnék, hogy itt is az FPS mennyisége a mérvadó mint Cs:Go-nál?
-
saen
veterán
Azt nem árulták még el.
" Quote from Jeff Kaplan
We haven't patched content or balance because we are trying to have a stable launch window, with as few variables as possible.With that said, new content is coming at the end of June -- Competitive Play mode. We should also have a minor balance patch (hopefully) this week.
As those who were in the beta can attest to, we patched quite frequently and liberally during beta. Now that the game is live, we want to be careful to not overly disrupt the game balance too frequently.
In general, you can expect content patches, balance patches and minor bug fix patches to happen regularly now that we're clearing the launch window. But don't expect balance to change each week... we don't feel like that would be healthy for the game.
Are you able to comment at this point which characters may be getting adjustments at this point?
McCree and Widowmaker" -
-
whitezo88
nagyúr
válasz
tepenzed
üzenetére
Soroljam? 200 elet mint pl soldiernek, lmgje majdnem olyan eros de tobb loszer, hookja nemcsak felmenesre jo hanem instant menekulesre, a csapdaja flank vedelemre (latod ha aktivaltak) es agresszira is jo, tul gyorsan tolt a snipe, instant es vegtelen tavu szinte, 150 dmg ami egyhitel ket host is testre, valamint egesz csapatos wallhack szinte 24/7. Nincs hatranya, legjobb countere sajat maga. Hanzot ha nezed 125 dmg a nyil es esik a tavval, ultijat meg max a bastion meg a toloszekesek nem kerulik ki. Redditen is folyton frontpages hogy miert op a WM. Nem fun ellene jatszani.
-
nonsen5e
veterán
Aki realisztikus lövöldét akar, annak ott a Red Orchestra: Ostfront. Abszolút minimal UI, 1 lövésbe szinte biztos meghalsz, akciódús állóháború.
OW szerintem teljesen jó úgy ahogy van. Remélem az ilyen olyan balance patcheket, neadjisten reworköket nem tervezik olyan gyakorisággal adagolni mint a HotS-hoz, mert falramászok. -
kemotox
addikt
válasz
tepenzed
üzenetére
Most akkor realisztikus legyen a játék, és legyen halálos a fejlövés, vagy ne legyen, és jó az otromba elkúrt hitbox? Esportra készül a játék, igen is legyen balanceolva a sebzés, még ha ez azzal is jár, hogy nem hal bele mindenki egy fejlövésbe, és igen is legyen nehéz eltalálni a másikat.
-
tepenzed
őstag
de ne már, widowmakert miért akarják nerfelni? Nem érzem, hogy bármi overpowered lenne rajta, a headshotnak kell is az 1 hit kill, az meg, hogy a hitbox kicsit op a fej körül szerintem teljesen normális, nem olyan egyszerű egy gyorsan mozgó karaktert widowmakerrel,hanzoval fejen lőni
-
saen
veterán
Holnap reggel jön az új patch és benne McCree és Widowmaker nerf. Blizzard info, szóval tuti.
-
kemotox
addikt
Potg parody genyó
Elég gagyi, de a törpés annyira jó benne, hogy az miatt megéri megnézni
-
Bazsi1987
őstag
Holnap miért lesz karbantartás? Változik valami?☺
-
Vanir
veterán
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Jobban igénylem a 75 Hz-et, mint a nagyobb felbontást.

-
7
addikt
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tegnap este QP meccsben sikerült egy egész jó kis alacsony szintű csapatot kifogni. Elég pörgős, hangulatos volt a parti, tetszett.

-
AD4MINATOR
nagyúr
nem tudom tegnap este mi volt, de egymás után legalább nyolcszor voltam potg
én eddig még mindig csak ellenfélnek fogtam ki retardáltakat, saját csapattársnak ritkán..
jól meghackeltem a MM-et 
viszont volt egy csúnya vereség it, king's row-on támadóként all-genji felállásba még az A pontot se tudtuk befoglalni

-
torik
senior tag
Ajánlom mindenki figyelmébe, van pár nagyon jó trükk
-
saen
veterán
Én mostanában nem mentem premade-et, mindig akkor hívtak a többiek amikor egy jó meccs közepén voltam és nem akartam kilépni.
Heal sem feltétlen kell mindig, voltak pályák ahol nyertünk nélküle is. Igaz ma olyan csapatot kaptam, két menet után ki kellett lépni, hogy másokkal rakjon össze. Lúcioval voltam defend Numbani-n, aztán az ellenfél már közel járt a végéhez amikor egy elimination-nel ezüst érmes voltam... Csapatban volt 107-es szintű karakter is, nem érződött
Igaz a vége belassult szépen, egy perc volt márcsak hátra amikor kikaptunk, gyatra kezdés mellett már ez is csoda volt. -
Zedz
addikt
És ezeket a pickekt magatoktól tapasztaltátok ki, vagy olvastatok valami jó guide-ot?

-
.LnB
titán
Kell lennie valakinek aki hívja a playeket. De azért ha Tracerrel támad valaki annak azért tudnia kell, hogy a healer a prio. Genji intézze sniper-t. És így tovább. Arra azért egy komoly meccsen kevés idő van, hogy az irányító elmondja ki kit lőjön, ez már magától értetődőnek kell legyen a pickek után.
-
Zedz
addikt
OW premade teamekben szokott lenni 1 TC (target caller), aki megmondja a teamnek, hogy ki a jelenlegi célpont, vagy csak az objective a lényeg ?
-
tepenzed
őstag
arra mennyi esély van, hogy egymás után már a harmadik lego skint nyitom reaperre xD
Tök jó, mert abszolút nem játszom vele
-
tibee77
őstag
Ha payload van akkor detto ugyanezt csinälom, csakis Lucio-val megyek es tolom a kocsit, elöre, vagy hätra ami eppen van.Nem egyszer voltam mär mvp meg objective time-ban gold-os.Kenyszerböl ugyan de nagyon megszerettem lucio-t, kiveve mikor phara-val talälom magamat szembe.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Yettel topik
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- Okos Otthon / Smart Home
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Apple asztali gépek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Cyberpunk 2077
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS43FM700UUXUF) 4K GAMER SAMART MONITOR! 2025 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS43BM700UPXUF) 4K WIFI GAMER MONITOR N! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon fun karakter.
Csá knox.

). Amúgy tényleg szar a felbontásod, csinálj vele valamit, az adatlapodon levő géppel low-mediumon kéne hasítania stabilan.

TBT