Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
leviske
üzenetére
Bagoly mondja verébnek, holott te nem akarod megérteni/elfogadni,hogy NEM akarják azt(konkrétan leírták),hogy nulláról induljon minden,mert az rengeteg totálisan unfair mérkőzéshez vezetne, és ez nekik egyszerűen nem éri meg a sok dühös/csalódott/saját értékét és a további Overwatchozást megkérdőjelező játékos miatt.És mindezt azért,mert a tervezettnél több arany/platina játékos volt...És nem,skillt sem lehet mérni amikor épp curbstompolnak téged
Jó ha van egy kis presztízse ezeknek a dolgoknak,de inkább ez sérüljön mint a játékosállomány,és ezt a teljesen okos,logikus döntést te leidiótázod,mert nem tetszik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
warcat
veterán
Igen ,már megválaszolták,de szerintem érdemes tisztázni,hogy mi a hivatalos álláspont.
A fiókodat és a rajta levő játékok használatát csak és kizárólag a háztartásodban élő kiskorúval oszthatod meg, ez benne is van az EULA-ban valahol.
Az más kérdés,hogy ezért nem vadásznak rád külön.A nagyon eltérő IP néha fennakad az accountlopásgyanút figyelő rendszerükön,de a dinamikus IP-k korában az egy országon belüli ugrálás belefér.
A lényeg,hogy azért ha bármikor valami supportos ügyed/-etek lenne, nem kell reklámozni a dolgot feléjük,mert pl ha support ticketben valami panasz kapcsán megemlíted,hivatalból ejnyézniük kellene (volt már bizony ilyen,hogy dirrdurrogott valaki egy alapvetően tiltott dolog kapcsán felmerült probléma miatt, vicces)A lényeg na hogy a hétvégi huszár az valójában az ifjonc gyermek aki láthatáson van anyjánál/nagyszülőknél
-
warcat
veterán
Ahogy írják felettem,a boszi Mercy staffja egy seprű gondolom megcsinálták arany kivitelben is azoknak akik összeszedték rá a ranked pontokat.
-
warcat
veterán
Nem lesznek beszerezhetőek,csak amíg tart az event
Halloween items will *not* be purchasable after the event ends
-
warcat
veterán
Azért már lehet megint a mérget nyelni brawlban,direkt hagyok pickelni másokat,nyilván nekem Ana marad.
(medium)
Majd betojok az erőlödéstől mert a soldier az nem ismerte biotic field gombját,aztánroadhog közben meghal egyedül ninjázva valahol oldalt,a maradék 3an elolvadunk a beérő mobokon meg Roadhog ultiján,defeat.A 2 másik okos meg megszavazza neki a commendationt,te atyaég.
-
warcat
veterán
Na él a patch, és omg az witch skin 3000ért Mercynek!
brutál dögös -
warcat
veterán
Na megérte szintezni,kaptam 4 duplicate cuccot a ládából,szuper(2 kék,2 szürke) Érteni kell ám hozzá,hogy jobban leverje valami a lelkesedést.
-
warcat
veterán
Viszont én most bejutottam,eddig ez sem sikerült,látom még mindig aktív a summer games.
Én tegnap már lemondtam róla,vajon érdemes még belevágni egy szintbe?
-
warcat
veterán
Váááá nem hiszem el,az utolsó ládám szerintem (ha éjfélkor? vége a summer gamesnek) és végre kiesett a tracer skin,igaz,hogy nem a GBR-es de legalább valamelyik

-
warcat
veterán
Ha egy kis hero független tanács is jó,akkor én a mozgás gyakorlását ajánlom.Újoncoknál gyakran látom,hogy minden sebzést benyelnek kb,pedig rengeteget el lehet kerülni a folyamatosan ide-oda mozgással (ne legyél már teljesen kiszámítható,hiszen akkor érkezik oda ahova lépnél a rakéta, a Hanzo nyíl stb) valamint a természetes fedezékek használatával (gyakran tudsz még attól lőni,hogy a karakter jelentős része takarásban van egy fal,sarok, tereptárgy mögött).
Valóban S76 talán a legbarátibb az átlagos fpsekből érkezőknek és az esetek nagy részében hasznos tud lenni.Gyakorlásra ha van rá lehetőség,én valami másodlagos tankot tudnék javasolni (értsd valaki tapasztalt végzi a fő melót te meg egy extra tank vagy Roadhoggal,D.Va-val) egyszerűen a nagyobb hp miatt nagyobb a mozgástered egy-egy hibára,tovább élsz hogy tanulhass.
Mercy kezdőnél problémás lehet,hiszen elsődleges célpont (kellene) legyen amint meglátják,és a pályák ismerete nélkül gyorsan levadásznak,illetve meglepnek váratlanul és kampec, Lució többet kibír már egy közepes mozgás mellett is ha healnél maradnál. -
warcat
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Torb teljesen jó ha nanoboost alatt püttyögés helyett előkapja a kalapácsát amit nem kell utántöltögetni

Köpcös Reinhardt
Legtöbb hősön pont ezért nem ideális a boost,oké csóri Tracert egy Discord orb társaságában egy nagyobb sóhaj is elviszi de hogy 0.75 secenként nekiáll tölteni
-
warcat
veterán
Mondjuk az nem lett megkérdezve,hogy milyen szintű az erőfeszítés
egyéni vagy lehet csapatmunkára számítani. -
warcat
veterán
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Na ezzel egyetértek,taplóság,mert már mindenki arra készült,hogy lesz belőle.
Másik kedvenc meg amikor " lenyúlja" valaki Tracert,akit kb két hete "kitanultam" (idézőjel azért,mert ne vicceljünk,a tanulásnak sosincs vége)és megszerettem,szívesen választom,magamban sóhajtva keresek más feladatot,erre indulás előtti pillanatban begenjizik/hanzózik helyette
-
warcat
veterán
QM kapcsán én még megjegyezném,hogy az azoknak (is) szólna akiknek csak egy kis idejük van gyorsan, pl meló után pár körre.
Szerintem érthető,hogy ebben a korlátozott időben esetleg pont a kedvenc hősükkel szeretnének játszani,mert nem igazán opció,hogy majd úgyis alakul a következő körökben a csapat.Nyilván pech,ha ez Hanzo
de sokat nem lehet tenni,hozzá nekem 8 óra kellett,hogy helyrekerüljenek az érzékek,azóta mennek a fejesek félpályáról is (lövedék sebessége miatt kell hozzá a kiszámítható mozgás nyilván - ha viszont cikkcakkoznak és Hanzo püttyögni kényszerül,akkor meg megy a sírás a noob Hanzo killekre). Ezért lesz jó szerintem a megnövelt nyílsebesség,persze újra kell majd tanulni.
Ha valaki nem teszi bele az időt vagy ennek a nagyját pont QM-en akarja letudni botok helyett akkor megy az anyázás amit szintén megértek. -
warcat
veterán
PC master race esetén bemész a keybindingsba és adhatsz külön gombot is neki,egyébként meg ahogy leírták előttem.
Érdemes tudni,hogy bár van pár menő,ha egyszer elkezded nem tudod megszakítani,és nincs mozgás stb közben,tehát ha hirtelen a szuper ultid után a nyakadbaesik egy robbanó Meka nem tudsz elszaladni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
warcat
veterán
Kicsit túltolták elsőre de szerintem gusztustalan volt,ahogy Genji lemészárolja az ulti +resetelő dash kombójával az egész ellenfél csapatát, jól jellemezték,hogy olyan mint egy túlélőhorror magas szinten
Igazából a kard hatótávján kívül a láncreakció a probléma,ha az egyik dps kari le volt épp sérülve akkor egy dash ulti közben elviszi és onnantól már csak cikázik össze vissza és meghal mindenki1000 aranyat készítsétek be az új D.Va emotera bár kb mindenki le fog csapni rá
Game on D.Va -
warcat
veterán
Új rekord, 204% kill participation
jó-jó botok ellen,nade hogy ezt hogy sikerült kiszámolnia a rendszernek 
-
warcat
veterán
válasz
tepenzed
üzenetére
Ahogy leírtam feljebb is, a 40 eurós az a sima változat az extra skinek nélkül.
Ne mondjátok már nekem,hogy nem számít,hiszen meg sem lehet venni játékban később
Ez a fenti ár kijön egyébként ha a dobozos változat árából levesszük a kereskedő részét - nem lopott dolgok ezek (ezért felesleges csalót emlegetni) mert akkor visszavonogatnák a kifizetetlen kulcsokat és az oldalt elsöpöné a népharag (épp ezért jó,hogy követhetőek a szociális médián keresztül).
Ha nagyon tippelnem kéne,miért éri meg ennyiért adni,akkor:-vagy van valahol egy komolyabb regionális kedvezmény a dobozosra
-vagy pedig pénzt mozgatnak így
Vásárlóként nekem mindegy melyik az igaz -
warcat
veterán
válasz
cuebler
üzenetére
Többször vásároltam már innen,és nem is egy-két hónapos az oldal,nem volt semmi probléma.
De kulcsboltnál nem fog/tud senki garanciát adni neked,de nem átverős vagy lopott holmik ezek,általában dobozos verziók bescannelt kulcsai a világ olyan tájairól ahol valamivel olcsóbb.Mivel az Overwatchból nincs régiókorlátos változat,sőt te magad választhatod ki hol szeretnél játszani,ez se probléma.
Megvásárolható a sima digitális verzió is az extra skinek nélkül az amcsi battle.netet kiválasztva 40 dollárért épp a fentiek miatt(nincs korlát),ez 100%-ig megbízható nyilván,de akkor nem lesznek meg az extra skinek.
Első pillantásra ez nem probléma és nyilván emberfüggő,de tekintve,hogy mekkora felhajtás van most pl a nyári játékok kapcsán az extra kinézetek körül (én is szeretnék párat,csak nem jön össze) ez ronthat az örömön (ajándék lesz haj ól értettem) és mivel árban kihozható ugyanannyiért... -
warcat
veterán
válasz
cuebler
üzenetére
Ha kulcsboltos megfelelő,akkor ez a legolcsóbb, és jobbféle nem totál sufni:
Overwatch - Origins Edition PC 36.69€ a Facebook oldalukon lehet kérni egy 5%off kupont még erre az árra. -
warcat
veterán
9 db ládából egy nem summer games emote meg SG widowmaker epic skin. Eléggé lelombozó.
90 vagy mennyi summer game cucc van,de már sikerül beadni duplicate player ikont. -
warcat
veterán
-
warcat
veterán
Úgy tűnik az olimpia kapcsán kapunk skineket,talán új pályát is.
-
warcat
veterán
-
warcat
veterán
The real Ana trailer
meglepően el lett találva,még annyi kellene,hogy bármi gyakorlós helyen,ahol be merné vállalni az ember (botmatch,qm) azonnal ki van pickelve,ezért sikerült eddig 18 percet hozni vele
-
warcat
veterán
Wow D.Va nagyon király lett.Ana meg kellemes kiegészítésnek de már most agyamra ment,hogy fal mögött bujkálnak a többiek.
A Shrike meg túl jó skin 250ért, mindenki abban lesz
-
warcat
veterán
Lehet,hogy érkezik is a patch Ana-val, 1.7 GB-ot leszedett a background downloader
-
warcat
veterán
Overwatch | Mercy Tribute - Plays of the Game
Nagyon brutál a végén a 3x shutdown,nem semmi. -
warcat
veterán
Haha, nagyon sikerült eltalálni ezt a sok uncsi Hitler a bunkerben videó után:
-
warcat
veterán
-
warcat
veterán
válasz
Pocok256
üzenetére
Kibújt itt gyorsan a szög a zsákból, érvelés helyett mindenki noskill n00b aki másképp gondolja,hát hogyne
Aki értelmes,ezek után tudja mennyit adhat a véleményedre.Nem mellesleg totál abszurd az egész, valami befolyásolható gyereknek nézed a készítőket is (ha már engem,meg még aki egyetértett egy legyintéssel elintéztél annak ellenére,hogy én biztos nem játszottam veled sosem) - akik kényszeresen meg akarnak felelni mások elképzeléseinek,véletlenül sem arról van szó,hogy megvizsgálják/-ták (hiszen csak PTR) mennyire szórakoztató például a másik csapatnak,ha az ilyen "überpro" taktikát kell counterelni,vagy mennyire tartható az hosszútávon,hogy az ilyen extrémebb összeállítások lehetősége miatt külön bele kell nyúlni a hősök egyensúlyába. (ráadásul platformonként külön)
Ha viszont bevezetik,akkor épp,hogy rá tudnak nézni ezekre a 'valamiért' meg nem nevezett,vagy leírt "máshogy nem counterelhető" felállásokra is majd.
Külön tetszett,hogy miközben itt gyorsan elkönyveltél valami aljanépnek (hogy ezt hogy gondoltad,á mindegy), te valamiféle fehér lovagnak képzeled magad,aki a tündöklő páncéljában védelmezi a játéközösséget.
Ki ez az "egész community" akik, -úgy tűnik- megbíztak a képviseletükkel, és valamiféle kredenciát is mutass majd légyszíves
-
warcat
veterán
Mitől gyengülne Roadhog? Relatív a többihez képest vagy hogy? ha a Self healing tölti az ultit,akkor ráfér az a 10% nehezítés.
Mercy változást én meg nem értékelném csak úgy nerfként.A rez lassabb lesz de esélyesebb,hogy túl is éli, valamint már 50 %-ot buffol.Pharah 180as rakétákkal fájdalmas ( és mivel korábban stackelt ugye, 5xMercy + 1 Pharah még sokkal fájdalmasabb volt
) -
warcat
veterán
válasz
kzolee216
üzenetére
A social fülön elvileg megtalálod akivel nemrégiben játszottál.
A jelentgetés önmagában a kilépésért nem hiszem,hogy sokat érne, a rendszer így is figyeli,és ha nem üti meg a büntis mértéket,akkor a report után is mondhatja (ha rákérdezne pl a GM vagy a support) hogy "kigyulladt a ház" vagy "elkezdett nyüszíteni a kutyám,vinni kellett sétáltatni mielőtt összepisil mindent" egyéb kreatív kifogásokat már másra bízom.
Állítgatni fog ezen még Blizzard de idő kell hozzá,hogy legyen elég adat,tapasztalat.
Amúgy arra mindig figyelnek,hogy ne kezdjenek el bedarálni ártatlanokat a szabályaikkal,ezért nem lehet csak úgy nekiugrani,mert akkor meg azon menne a panaszáradat. -
warcat
veterán
válasz
whitezo88
üzenetére
Azért ez bőven túlzó kijelentés, közepes AI 6 fős deathballként mivel mindig "észrevesznek",bőven ad annyi kihívást,mint a kezdőrészleg,akkor meg főleg ha nincs se healer se tank.
Annyi a kitétel,hogy néhány,a meglepetés erejére épülő hőst csak korlátozottan lehet gyakorolni és akkor is inkább csak azt a részt,amikor belekeveredsz a mészárszék közepébe.
Szerk: Szenya 200 hpval röhejesen OP lenne.
-
warcat
veterán
válasz
Pocok256
üzenetére
A csáklya stunol egy pillanatra és igen ez hat a kerékre is.Ha nem hibázod el a rákövetkező lövést akkor nem tudja felrobbantani de nyilván ez nem mindig sikerül de meg van adva az esély rá hogy érvényesüljön az ügyesség.
Maga a kerék meg tud falakra mászni space gombbal,nyilván érdemes a lehető legváratlanabb irányból érkezni.
Annyit tudni kell,hogy míg a levegőben van "csak" 400-at sebez,amikor a földön gurul/földetért akkor 600. -
warcat
veterán
válasz
üzenetére
Már jött hír róla,hogy rankeden ha kilépsz,először egy időre letiltanak ranked meccsről,ha ismételgeted,akkor meg az egész szezonra letiltanak és viszlát.
Meg is találtam:
Competitive bans up to an entire season for leaving repeatedly. -
warcat
veterán
A korábbi "szar a McCree,mert nem találom a bal egérgombot"
Pont az ilyen játék lenne a célja,nem az,hogy bedózerolja a tankokat,mint itt feljebb is D.Va kapcsán emlegetve volt:
Abszurd,hogy csóri Roadhog hátrányba került közvetlen közelben ami a lételeme lenne a berántással -
warcat
veterán
válasz
whitezo88
üzenetére
Jól össze lett foglalva ebben a hozzászólásban (gyakorlatilag nincs gyenge területe) ezt jól mutatja az is,hogy az igazán jó widow simán hidegre teszi az (elvi) hard counterét,Winstont is.
Maximum a saját MMR kategóriában nem találkoztatok 1-2 ezer órát CS:GO-ban eltöltött sniperrel, vagy ilyennelA meccs kezdete utáni 9.másodpercben team wipe szopós oldalán nem túl jó ülni
-
warcat
veterán
Start from the top of King's Row attack spawn on ANY hero
Nem újdonság,de ez lényegretörő,gyors

-
warcat
veterán
válasz
Shadowguard
üzenetére
Szintezni a versus AI módban is lehet,csak azt mutatja,hogy mennyi időt töltött a játékkal azt nem hogy mennyire ügyes.Attól még lehet hasonló win-loss aránya mint neked.
-
warcat
veterán
-
warcat
veterán
Au, ez biztos nagyon fájt,mintha ott sem lett volna a másik csapat.
-
warcat
veterán
Widowmakernél ugyebár nincs golyó,a csík ami megjelenik,az csak azért van,hogy látható legyen merre van kb a lövész.
Úgy működik a dolog,hogy ha a kliens gépén sikeresen rámutatsz az egérkurzorral a fejre vagy testrészre a lövés pillanatában,akkor sebződni fog a célpont. -
warcat
veterán
Na, ma is megérkezett a 3 szürke spray meg a rare character ikon,már megérte szintet lépni

-
warcat
veterán
Most őszintén,aki ebben a játékban csal,az hülye, kb már a play of the game során lebukik,rengeteg embernél megy a shadowplay vagy a stream a jó pillanatok elkapására, a nevek ahogy a cikkben írják megmaradnak a social fülön két kattintás reportolni,még ezen felül ott a spectator funkció amivel egy GM megnézi mit csinálsz, és Blizzard nem arról híres,hogy torelná az ilyesmit,kiraknak mint macskát sz*rni

-
warcat
veterán
-
warcat
veterán
Meh,azért nem 5 perc szintet lépni 25+ felett,erre folyamatosan 3db szürke meg egy kék esik a ládákból,hurrá,még az aranyszámláló se mozdult...
-
warcat
veterán
-
warcat
veterán
Ez tetszik :
-
warcat
veterán
Annyi kb a droprate de persze vannak peches szériák, nekem a 15. vagy 16. ládában volt az első,azóta esett még kettő vagy 3.De igazából lényegtelen,ha azok esnek, amik nem érdekelnek

Ki van ez találva,hogy elcsábítsanak egy kis pénzköltésre (5-10 eurón nem sokat gondolkodnak nyugatabbra,legalábbis kevesebbet mint mi).
-
warcat
veterán
Az első napon matchmakingtől ne várjatok csodát.Nem állítom,hogy később tuti jó lesz nade most mindenki a nulláról indult a több hónapos profi meg a "némá' kijött valami új Blizzard játék"*os is.
A dollárban való vásárláshoz át kell váltani az US battle.net-re.Ez nem igazán érdekli őket,mert aki onnan veszi,nem kell utána kifizetniük a vételárból az ÁFÁ-t ezért konkrétan pénzt nyernek rajta.
A játék meg global és szabadon választhatod melyik régióban akarsz épp játszani,váltogathatod is kedved szerint. -
warcat
veterán
Mi lenne a kérdés,nem onnan van,de kulcsot 1-2 nappal megjelenés előtt tudnak és fognak küldeni,ha minden rendben megy náluk talán vasárnap esélyesen hétfőn,ezek általában ilyen dobozos verziókból bescannelt cuccok,szóval akkor tudják adni,amikor azok a változatok terítésre kerülnek.
-
warcat
veterán
Sajnos ez a valóságban marketingduma már amit átvett a közönség.A 30 fpsnél ezt nem sikerült elsütni,mert a casual flash játékokon túljutott gamer már átlátott a szitán.
Igazából addig volt valóságalapja,amíg a kártyák grafikus teljesítménye is hasonló szinten mozgott (60fps jobb kártyákkal maxolva).Annyit tudok mondani,hogy le kellene ülnöd egy Asus PG279Q (vagy hasonló) elé,és használnod kellene egy darabig,aztán meg visszaültetni egy 60Hz-es panel elé majd beszámoltatni róla,hogy mennyire "nem" látod a különbséget.
Persze jelenleg kell egy G-sync vagy Freesync mellé,ami a 90-110 fpst tovább símitja,de még ezen is változtathat az 1000-es széria. -
warcat
veterán
válasz
tepenzed
üzenetére
Olyan mint Mercy staffja a Caduceus, ha lenyomva tartod magától keresi a célt és rátapad aztán.
Csak lenyomva kell tartani a gombot,közben meg körbe-körbe ugrálni.Csak a LOS (line of sight) elvesztése szakítja meg (ha elbújik tereptárgy vagy fal mögé pár pillanatig).Nyilván ez megint olyan,hogy ha közben másnak a célpontodon kívül van ideje téged lövöldözni az jelentősen rontja az esélyeket.A távolság meg azért nem olyan kicsi,reaper értelmes hatótávján pl kívül tudsz táncolni,messzebbre meg ott a gömb.(Amit persze fel kell tölteni és csak akkor elereszteni,hogy nagyot üssön)
-
warcat
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ez megint csapatfüggő ám.
(A fentebbi összefoglalóban ez is részletezve van)A pajzs amit feldobál,az alacsony hps hősöknél pont a különbség a oneshot halál és az éppen életbenmaradás között,szerintem nem kell ecsetelni ez mennyire fontos lehet.
A turretek nem a feladat védelmére vannak,hanem riasztásra.A flankelő herók aktiválják a hátsó útvonalon lehetőleg extrém helyekre lerakott turreteket,ezt Sym látja és le tudja kommunikálni a csapattal.Így elveszik a legnagyobb fegyverük a meglepetés.
Másik okos felhasználása az ellenfél útvonalába eső medicpackok becsapdázása.Az alacsony hpra lement ellen beszalad érte de belül a bejárat mögé rejtett turretek ledarálják mire felvenné.A fegyvere meg nagyon erős, HA van egy megfelelően erős élmezőny akik tartják a frontvonalat és nem jut idő őt fókuszálni.Az elsődleges módban a sugár egyre durvábban sebez minél többet a célponton van,ez a tankokat nagyon gyorsan megeszi(mert lassúak).
A másodlagos tüzelési mód,a gömb meg átmegy kb mindenen, Reinhardt pajzsán is és mindenkin sebez akin csak áthalad.Simán megölheti a Reinhardt mögött rejtőzködő gyengébb hősöket és RH hpjából is szépen levesz ám,ha összeomlik a pajzs közben a többiek miatt,villámgyorsan meghal.És akkor még erre ott van a teleportja ultiként.
Szerintem nagyon komoly potenciál van benne,csak ez egy public meccsen könnyen elveszik és épp ezért érzed ilyen legyintősnek.Én játszottam vele pár kört és még a medium botok ellen is nagyon szépen előjött a fenti,amikor béna szar csapat volt ,akiket megöltek a botok,egyedül a 2-3 maradék Roadhog és társai ellen kevés az ereje.
Amikor ügyesebb csapat volt, ott nagyon szépen rá tudott dobni a darálásra és play of the gamek lettek belőle. -
warcat
veterán
válasz
Raysen623
üzenetére
A lánc hitscanes,azaz az számít,hogy a gob lenyomásának pillanatában rajta volt-e a célkereszt az ellenen.
Itt egy jó tippek-trükkök a hősökhöz.
FULL Guide To ALL 21 Heroes in OverwatchA 144Hz problémád abszurd, ja persze bújjon vissza mindenki a kőkorszaki barlangba,mert úgy fair

Irány a konzol akkor. -
warcat
veterán
válasz
DaveNo1
üzenetére
De ez totál értelmezhetetlen panasz,mert mindenkit más köt le,és simán belefuthatsz olyan hiperszuper AA címbe,ami minden várakozásod ellenére semennyire sem köt le (a 60 eurós GTA V erre a sorsra jutott nálam).
Az igazán élvezetes multis játékokban akár 1000 órás játékidők vannak, nesze neked 6 eurocent/óra (19Ft)
ezt hogy hasonlítod össze egy hiperszupersztori single módos 20-30 órás mostani játék pénz/óra mutatójával?Döntse el mindenki magának,hogy tetszik -e neki a játék,de ne húzzuk már a szánkat ilyen árazós hülyeségen,triviális költség a végén,és az elég szemforgatós nálam,ha ingyen azért meg kellene.
-
warcat
veterán
Megint körbe kell járni ezt az árazós témát? Más játéknál is már annyiszor el lett mondva,nem hiszem el,hogy még újdonság lenne.
Nem csóró tengődő magyaroknak árazzák be,hanem a világ jómódú részének.Az AAA retail ár már legalább 2 évtizede 60 dollár USA-ban.A gyenge dollár időszakában (2007-12környéke) viszonylag sok kiadó engedményt tett EU felé és a valós váltási számhoz közelebbi, 50€ árazást alkalmazott.
Ennek a kornak vége és 60 eurónál járunk, amit az Usuck,EA,Activision erősen próbál felfelé nyomni már megjelenéskor Season Pass-al egybecsomagolt "Gold Edition"-ökkel. (89.99€)Az Overwatch a 40 dolláros árával ad kedvezményt annak tükrében,hogy nincs "csak" multi.Ha ez a kiadás nem csak digitális formában Blizzard boltban lenne elérhető,a disztributoroknál aki engedni szoktak a saját részükből, olyan 26-7€ környékén lenne elérhető.
Ez egy hátas ára a Blizzard webshopban,vagy egy WoW Tokené,amiért jelenleg EUban 85 000 arany üti a markodat.
Az Origins az egy "deluxe" kiadás mindenféle digitális extrával a többi Blizzard játékhoz, nem új koncepció.A lényeg,hogy a sima,vagy az ehhez elég közeli kulcsboltos Origins kiadás ára nem akkora,hogy " ezt kétszer átgondolom,meg alszok még rá egyet mielőtt megveszem" mint nálunk,hanem csak játszik egy jót a bétában,tetszik neki és megveszi,ha meg megunja, nem fog könnyeket hullatni érte hónapokig,hogy de hülye voltam.
Nem fognak lemondani ennek a potenciálisan milliós vásárlói rétegnek a 40-60 eurójáról azért,hogy pár százzal több magyar vegye meg, főleg,hogy a kiemelten árérzékenyeknek megmarad a "megveszem később" vagy a kulcsbolt. -
warcat
veterán
válasz
Németh Péter
üzenetére
Nehéz így leírás alapján,de talán ez lehetett: Mercy staffja két üzemmódban működik,a sárga sugár gyógyítja a célpontot,a kék meg a sebzését növeli.
Szóval simán lehet,hogy felgyógyította közben aztán meg már a sebzésnövelőt adagolta,ha az rajta van akkor stimmel hogy egy (fej)lövéstől halsz -
warcat
veterán
válasz
strynox
üzenetére
Kb az open béta kezdetéig kellett volna lesni mikor volt a legolcsóbb,a kulcsos oldalak is nagyon jól tudják mikor indul be a kereslet és emelik az árakat - szóval ezen a ponton áresésre már nem érdemes várni.
Legolcsóbb elvileg cdkeys.com -on 36.79€ az Origins, erre fel lehet használni a Facebookjukon kérhető 5% kupont.
a meccsek hosszáról: jelenleg a quick matchek gyors daráldák,mert az emberek nagy része a hősüket sem ismeri nemhogy a pályát,taktikát.
A későbbi ranked mérkőzések amire a ratinged alapján válogatnak össze,már inkább a 10-15 perces kategóriába fognak tartozni - viszont ennél többet ne várjunk ezt a játékot nem olyanra tervezték,arra ott a Battlefield 1000 tickettel
-
warcat
veterán
válasz
Raysen623
üzenetére
Nem véletlenül,mert a Bastion nagyon veszélyes a támadó csapatra nézve,szóval csak jó csapatjátékról/taktikai érzékről tettek tanúbizonyságot.(vagy korábbi keserű tapasztalatokról)
Természetesen vannak counterei ahogy feljebb említették,de egy tapasztalt Bastion akit támogat a csapata (elé egy Reinhardt,healer meg valaki aki figyel a flankelőkre,pl Symmetra) nagyon el tudja rontani egy átlagos csapat napját.
-
warcat
veterán
Szerintem tanulni jelenleg a vs Ai is jó, rendes játékostársakkal.
Nyilván a botok nem túl nagy kihívás 6 embernek,viszont első körben a pályákat és a hősök képességeit kell memorizálni,meg hogy hol vannak a healek,ilyesmi. -
warcat
veterán
Amúgy van új nvidia driver,elvileg Overwatch SLI profillal.
-
warcat
veterán
válasz
Németh Péter
üzenetére
Az elég kései, a sor végére kerültél de szerintem bőven elintézik keddig - viszont nézegesd a spam/promóciós részt is mert esélyes,hogy oda kerül.
-
warcat
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Nézd,még csak az a helyzet se jön elő,hogy Steamen nézelődik,böngészget az illető, "jajj mit vegyek" módban.
Szimplán nincs ott az Overwatch.
Még a Battleborn(május 3) vs Doom vagy a Battleborn vs Overwatch konkurencia felvetésének is több értelme lenne.
A múlt századból ittmaradt, cdgalaxis katalógust lapozgató vásárlói réteg már nagyon töredék
Overwatch meg bőven kapott médiafigyelmet/publicitást, maximum kivontad alóla magad.Akit rá lehetett venni a preorderre,azt szerintem már behúzták Blizzcon alatt/után a béta streamekkel.Megjelenés előtt még rászabadítják a tömegeket,megint lesz kismillió videó,let's play youtube-on,aztán meg free weekendek csalogatásnak.Abszolút nincs miért aggódni,kivéve ha a játék szar

Ezt a homályos "de jobb lenne,ha vigyáznának" dolgot meg nem értem, a Legacy of the Void launch komoly és elég fényes bizonyítéka annak,mennyire sikeresen függetlenítették magukat a mainstream játékipartól (eladási stratégiák tekintetében).
-
warcat
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Szerintem meg egyszerűen kicsi azoknak a piaca,akik majd májusban elkezdik a fejüket vakarni,hogy na nincs mivel játszaniuk, mit vegyek meg hirtelen új játékként teljes áron.
A saját kliens és játékosközönség miatt már rég eladták a játékukat nekem még tavaly,nem vagyok vele egyedül szerintem;a Blizzardon ráadásul jóval kisebb a nyomás a játékaik akciózására,mint a Doomnak lesz Steamen.(jóval hosszabb időn át szedhetik majd be a teljes vételárat)
Télen egy szokásos max 50%-os sale is hoz nekik annyit a konyhára,mint amennyiért már most Doom preordert lehet szerezni
Az okosan árukapcsolt bónuszoknak köszönhetően ráadásul jó sok embert elcsábítanak az Origins kiadás vételére.
Ha valakit itt a kettő csatájában félteni kellene,az a Doom (nem viccelek),de nem kell,mert valójában nincsenek konfliktusban,illetve az a kis szelet májusban nem érdekes számukra (Doom megjelenést addigra 3v 4 hónap preorder előzi majd meg,Overwatchot meg eladták már tavaly ősszel a béta streamekkel)Ahogy korábban is írta már más,Blizz mintha légüres térben dolgozna,abszolút nem kell figyelembe venniük senki mást a kiadási dátumok tekintetében a saját értékesítési platform és célközönség miatt.
-
warcat
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Doom kampány 10 óra,ha naponta egy órát játszol is a végére érsz.
A multi része meg nagyon nem ugyanaz a stílus,nem egymás versenytársai. -
warcat
veterán
Szerintem már igazából körbejártuk ezt a témát nem lehet újat mondani:
-tf2/cs:go ezeréves játékok,aki akarta már halálra játszhatta magát velük,az árukat visszahozták,természetesen lehet ott maradni
TF2 b2play volt vagy 4 évig, counter továbbra is modból nőtte ki magát,egyből ládázós modellel nyitott-ha havi 2000+ eurót keresnél,nem lenne sok agyalás rajta.A mi szégyenünk,hogy 25 év és tengernyi EU pénz elherdálása után itt tartunk és kb azon megy a marakodás,hogy ki lopjon első körben.
A Blizzard és minden nyugati fejlesztő ezeknek a vásárlóknak áraz (ha már egyszer eldöntötte,hogy b2p modellt használ) hülye lenne másképp tenni,egy német azért nem fog magának duplán játékot venni mert olcsó,viszont a világ csóróbb része még mindig esélyes,hogy behúzza,ha máskor nem is, majd féláron akciózva.Demóval kapcsolatban: esélyes,hogy megjelenés után is folytatódnak az ingyenes hétvégék,vagy lesz trial.
Az már mindenkinek a maga dolga,hogy elég infót kaparjon össze arról,hogy jó-e neki amit kínálnak.
Ha végül bejön(elismerve a ha kitétel létezését),több száz órát bele lehet ölni,amikor is már mindegy hogy 20,40 vagy 100 euró volt-e eredetileg,mert az egy órára leosztott összeg még nekünk is triviális. -
warcat
veterán
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Azóta kiderült,hogy a PC-s alapcsomag ami 40 dollár/euró,az csak digitális, a Blizzard boltjában kapható,így ebből kedvezmény nem lesz.Minden régióban ennyi ráadásul.Amikor ezt megtudtam,én megvettem az Origins kiadást.
-
warcat
veterán
Nem kell letenni róla,de még nem állnak készen arra,hogy potenciálisan milliós tömeget rászabadítsanak a bétaszerverekre.
Játékélmény szempontjából már nagyon jól összerakott játékról beszélünk,de abszolút nincs még készen!
Az előbb vettem meg a Legiont meg az Overwatch-ot,4-5 másodperc volt a két rendelés végigkattintása között,mégis a rendelési számok alapján közben leadtak 33 rendelést... -
warcat
veterán
Köszi,na ez nekem kimaradt,jelentősen megkönnyíti a választást akkor,ha nem is észbontóak az extrák,mivel megvan a többi játék amihez bónuszt adnak,azt a pár ezret megéri.
Persze nem taposom a sarkakat a pénztárig míg nincs béta hozzácsomagolva,mert csak a pénzedet használják![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
warcat
veterán
Amúgy érdekes,lehet,hogy nem lesz dobozos "sima" kiadás? Lehet,hogy még korai persze,de sehol sem láttam neten csak Origins/CE verziót,akkor bizony nem lesz olcsó OW

-
warcat
veterán
Ahogy érzed,de nyilván nem a magyar csóróságra fogják belőni a haszonkulcsokat(meg ne sértődj én sem taposom a buy now gombot,szerintem ez tiszta),egyébként is amcsi fizetést adnak a készítőknek.
Nem véletlenül írtam korábban,hogy 39.90et adnék érte,annyi is lett nagy meglepetés nincs.Ahogy már jeleztem korábban,kulcsboltból várhatóan 26-29 euró környékén kényelmesen meg lehet venni úgy,hogy megkapod 1-2 nappal a kulcsot megjelenés előtt,amivel ugyanúgy fogsz állni,mint a battle.net-es vásárlók,hiszen perpill semmi béta nem jár az előrendelés mellé.Ráadásul Blizzard figyelmes a retail/dobozos dolgok felé,ezért például a Diablo preorder bónuszokat is megkaptam,kb borítékolható hogy itt is ez lesz.Ha nagyon megtetszik a játék,bármikol upgradelheted a sima kis olcsó retail verziódat 20 euróért Originsre a boltjukban.
Furcsa a tf2 példád nekem: 4 évig a megjelenés után az is b2play volt erősen,utána lett ilyen skines/boltos/mikrotranzakciós.
Értem én,hogy azt majdnem ingyen tolod,de ott is kifizette az árát,csak nem te hanem más.
Ez egy vadiúj játék,bétázók nekem meg azt mondják,hogy annak ellenére,hogy szerintem nézni se rossz,játszani vele sokkal nagyobb élmény...
Ha tényleg beválik,akkor sokszáz órát bele lehet tolni, filléres költség jut órákra lebontva,ezért a világ egyik legolcsóbb szórakozási formája a WoW pl.És persze megkapjuk a battle.net infrastruktúráját,ami bizony stabil,lagmentes környezetet jelent,kivéve megjelenési napok körüli gigatumultust.
Részemről Enemy Territory/Bad Company 2 óta keresek új otthont,nagy reménység az OW számomra -
warcat
veterán
válasz
nonsen5e
üzenetére
Nem 10 az,hanem 10990 még most is,bár aláírom,hogy nem tudom volt-e valahol akció megjelenéskor,továbbra is tartom viszont,hogy ez csak azoknak spórolási opció,akik helyben át is tudják venni - rádobod az ezrest és 12k
(bár kétlem,hogy a helyi közlekedésnek ne lenne pénz és időigény vonzata)
Az Origin kiadás is 51.25€ +szállítás ha tartják az árat,ezt nem nevezném best buynak (vs kattintasz 3at a shopban) -
warcat
veterán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Kb borítékolható,hogy nem lesz olcsóbb,már a WoD sem kapott különösebb kedvezményt ,ez már megszűnt.
Kulcsboltban még van,nem tudom melyik régióból szerzik persze,de ahogy írtam legacy of void ~ 25€,nekem a WoD meg még 22€ volt,bár azon buktak,mert alábecsülték a megjelenési árat (34.99 volt addig a szokásos,ugyebár) most már nincs ilyen,alapból 38.99ről indult de most hogy van fix ár,szerintem lesz olcsóbb is.
Szóval ami battle.neten 39.90,az kulcsboltban eléggé könnyen 27-28€ lesz,mivel nincs béta hozzáférés ezért ráér a kulcs érkezése a megjelenési nap előtt kicsivel és azt tartani szokták.
Cdgalaxis árat 11990-re jósolom
Szerk.: az Origins már van becsült árral 15990.Bár ez ugye bizonytalan,ennek tükrében talán engednek egy ezrest a simából,viszont arra rámegy a szállítás,illetve várni kell rá,nem nyűgöz le opcióként
-
warcat
veterán
Később még hozzácsaphatják a bétát,de még korai fázisban van azért az egész hozzá,és akkor most mindenki arról beszélne,hogy milyen olcsó csalogatást űznek preorderek miatt.
Viszont így lehet spórolni,külsős boltok pl az alapkiadás 40 eurós Blizz árát le tudják vinni 25-28€ közé,a többit megtartod vagy ráköltöd egy origin upgradere battle.neten,ami 20 euró
-
warcat
veterán
Battle.net bolti részén Overwatch:
39.99€ alap
59.99€ Originsmegjelenés 2016/06/21 vagy korábban
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- PayPal
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
brutál dögös
jó-jó botok ellen,nade hogy ezt hogy sikerült kiszámolnia a rendszernek