Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
debrecenikri
üzenetére
D.Va akkor instant jegy, ha tudja rendesen használni, egyébként jobban jár, ha harmadik supportot hoz (izé, jó esetben második, mert wood/bronze).
- helyezkedés fontos, tudni kell, hogy kit kell testtel védeni, kire kell ráugrani
- meg kell tanulni a "kivégző mozdulatot": puha ellenfélre ráboostolsz (hit), lövöd/rakétázod, majd meele hit
- sok D.Va player elköveti azt a hibát, hogy defense matrix-ot a saját védelmére használnja. Nem (csak) arra való, ha solo tank, akkor fel kell fogni az ellenfelek fontosabb projectile képességeit (Graviton Surge, Hanzo ult, Reinhardt tűzgolyó, Moira orb, Pharah ult, Death Blossok, stb) vagy koncentráltabb támadást megfogni, hogy ne haljon meg senki sem a csapatból. Fontos, hogy tartani kell töltést neki, mert mindig kellhet.
- boostolást meg kell tanulni effektíven használni, mikor kell gyors helyváltoztatásra, mikor menekülésre, mikor üldözésre
- tudni kell, hogy az ultit mikor és mire kell használni. Van amikor aggresszíven lehet fellőni boosterrel payload attack esetén, van amikor zónázni kell vele (kizárod az ellenfelet Reinhardt nélkül) -
Mister_X
nagyúr
Áh, én most kiégtem.
Hollywood, defense. Mivel support main vagyok, általában megvárom, hogy a többi potenciális gyökér mit választ, hátha ki tudok hozni belőle valamit a megfelelő supporttal. Torbjörn, Symmetra, Reaper, Sombra, Widowmaker. Ehhez válassz értelmes supportot, paraszt. Tankra nem is váltott senki sem, úgy döntöttem, hogy Anát hozom az egy személyre jutó burst heal miatt, meg igazából mást nem is lehetett volna: Lúcioval legurulok két maratont, mire mindenkihez odamegyek, akit megcsípett egy szúnyog, Zenyatta esélytelen, mert nincs tank, aki mögé elbújhatok, Mercyként lelőnek a francba két idióta közti röpte között, Moira se sokat ér tank nélkül. Szépen felültem a magaslati pontra, hogy legalább lássam a vesztünket.
Ellenfél: D.Va, Reinhardt, Bastion, Mercy, Genji, Moira. A vicc az volt, hogy így is overtime-ban foglaltak, majd tolták a szekeret. Rossz szokásommá vált, hogy WM autolockereknek ránézek a statjaira: kőkemény 12 perc S10-ben
És azt hitte, hogy solider, mert az első sorban volt és sírt a healért ahelyett, hogy flankelt volna... nekem kellett azt is támadáskor, mert ezek öten elmentek világgá csoportosan, majd tolja a szekér magát. Aztán ír, hogy mekkora trash Ana vagyok, mert nem találom el - igen angyalom, ha nem vagy benne a látómezőmbe, akkor lófasz jut csak neked, azért lőttem két méterrel arrébb, hogy lásd, csak addig érek el. -
Mister_X
nagyúr
Ez a lényege. De hiányzik Blackwatch Moira

Most néztem, hogy talán csak pár karakterhez nincs legalább epic skinem (Mei, Widowmaker, Winston, S76 de neki jó a strike commander), mindenki máshoz van. Mercy-hez megvettem a boszi jelmezt, ha már szinte mindig csak support slot jut nekem.
-
Mister_X
nagyúr
Csak nem bírtam magammal, vettem 50+1 ládát
De csak épp az nem esett, amit akartam (Sombra legendary, Blackwatch Moira). Mérleg:- 1805 pénz
- diótörő Zeny
- sherlock McRee
- tökfej Reaper
- Palenquinn D.Va (meg a koreai summer games)
- Jazzy Lúcio
- aranybéka Lúcio
- Cyberian Zarya
- T.Racer (marad az Origins skin)
- Beduin Pharah
- kiborg Hanzo
- japán zászlós Genji (Oni menőbb)
- Magician Symmetra
- mérnök BrigiTalán még egy-két lego arra, amit nem használok, továbbá mindenkihez lett highlight intro és rahedli emote.
-
Mister_X
nagyúr
Symmetra rework elég ütősnek néz ki.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem competitive DM képet osztott, ott csak te tudsz carry-zni, ha jót akarsz.
-
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz
cattus
üzenetére
Zsír. Majd letolom a besorolókat, kíváncsi vagyok, hogy hova rak majd be, mi alapján súlyoz (KDA, meccsen belüli helyezések, stb.), ha nyerni akarok, akkor Moirával vagy Roadhoggal mindet, de az már kicsit unalmas.
Normál rankeden Orisa/Reinhardt/battle Mercy/Moira sávon mozgok, néha Zarya, ha a team comp üvölt egyért. Vagy sajtolok Torbbal.
Apropó Torb, nekem az anniversary ládából három skin is esett: két legendary (Ana Wadjet, Torb cyborg) meg egy epic Reaper.
-
Mister_X
nagyúr
Mióta van ranked deathmatch? Mintha most látnám először. Mondjuk most rákaptam Petra map ízére, legalább csiszolom a Doomfistem is, valahogy 6vs6 competitive 2600SR-en egyből kapom az üzeneteket, hogy ne - azt még meg is érteném, hogy a Widowmakeremre nem kíváncsiak, de Doomfist az Doomfist és még csak nem is Genji.
-
Mister_X
nagyúr
Nem tudom, hogy itt mennyien követitek az OWL-t, de a mai London vs. New York meccsek nagyon élvezetesek voltak - MVP pedig egyértelműen Neptuno battle Mercy-je
Minden Mercy player példát vehetne róla, amit Dorado-n leművelt vele. -
Mister_X
nagyúr
Kösz mindenkinek
30GB-nak akkor elégnek kell majd lennie Windows-zal. -
Mister_X
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Elmehetnek a fenébe, kap 30GB-ot a bootcamp

-
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
Mennyit foglal az Overwatch PC-n?
-
Mister_X
nagyúr
Óigen, ilyen Hanzo PotG-t se láttatok még
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mi történt: újjáéledtem, ellőttem az ultit, meg is ölt 4 vagy 5 ellenfelet a kocsi betolása után

-
Mister_X
nagyúr
Nekem 3 győzelem, 1 döntetlen és 6 vereségre adott 2200-valamennyi rankingot.
-
Mister_X
nagyúr
Hate the player, not the game. Minden kompetitív játék ilyen. Minden. Dota2, LoL, WoT, mindegyik. Egy BF meg CoD nem tolja az arcodba, hogy lose streak, nincs is rendes ranked rendszer, stb.
Egyébiránt meg mióta dobál be a játék futó ranked meccsekre?
Itt valami borul.@kwatz: én már próbáltam vele beszélni, de nem ment. Kiömlött a só.

-
Mister_X
nagyúr
Csak hogy ne az elégedetlenek legyenek a leghangosabbak: én baromira meg vagyok elégedve, a vereségeket se úgy élem meg, hogy a kard ki van készítve, hogy a következő Hanamura attacknál beledőljek. Egyébiránt meg mintha gyakrabban kerülne be Ilios, Li-jang Tower és Nepal, amiknek kifejezetten örülök.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Múltkor több sebzést sikerült vele összefognom (12k), mint az ellenfél Reinhardtja. Az utli viszont még meglep, ha D.Va ellen vagyok, szokni kell még.
-
Mister_X
nagyúr
Picsába a metával, szembe kell néha hugyozni a szélben, ha a kedved úgy tartja. Én buff előtt is imádtam D.Va-t (quick play 2nd hősöm, 1st az Hanzo, kb. fél óra playtime eltérés), pedig itt a fél topic temette. Vagy csak egy ember? Fene emlékszik. A lényeg az, hogy ez egy játék, én a többi kompetitív cuccban (League of Legends, Heroes of the Storm, StarCraft II, R6Siege, stb.) hozom azt a hőst/csinálom azt a buildet, ami nekem szimpatikus és érzem vele a kezem alatt a meccset. Ha neked nem állnak kézre a jelenlegi meta karakterek (ami nagyon képlékeny és szubjektív), akkor vagy gyakkrolsz vért izzadásig, vagy jössz azzal, amivel jó vagy/szeretsz játszani. Végtére ezbis csak egy játék.
-
Mister_X
nagyúr
Az egy dolog, hogy konzolon is élesedett a patch, de hogy competitive alatt is legalább két Ana kelljen... na azt nem értem.
-
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Volt már olyan Hanamura attackom, ahol 8:30 maradt. Ez azt jelenti, hogy másfél perc alatt végiggyalogoltunk rajtuk?
Úgy indult a meccs, hogy Zarya-t hoztam és volt még egy Reinhardtunk, Mercy meg adja nekem a powert. Kimegyek az ajtón, balra semmi, elkezd lőni Torb turret, felhúzom a pajzsot magamra reflexből, jobbra nézek és ott ült még két Bastion meg egy Mercy. Feltoltak maxra, Reinhardt felhúzta a pajzsát és be is aprítottuk őket, volt az kb. 5 mp
Utána bevonultunk A-ra majd egyesével jöttek volna, de meg lettek erőszakolva és konkrétan B-re is besétáltunk. What the hell.Utána nekik is volt egy sikeres támadásuk, de ők overtime-ban, utána még két menet és a coinflipben támadást kaptunk. Sajgott a szívem

-
Mister_X
nagyúr
Amúgy Reinhardt pajzsa mindkét oldalról véd? Értem itt arra, hogyha becsusszantok mögé egy szerencsekereket vagy egyéb területre ható dolgot, akkor a pajzs előtt álló is sebződik, meghal?
-
Mister_X
nagyúr
Nem tudom, hogy volt-e már, de már csak ezért a húzásért is megvettem volna becsületből a játékot. Munka közben a managerasszony hozott zsepit, amikor el kellett a sztorit magyaráznom.

-
Mister_X
nagyúr
Egyszer sikerült kifognom egy értelmes csapatot Lijang toweren, folyton kommunikáltunk, hogy kinek mennyin áll az ultija, amikor Overtime-ban ellőttem Zarya graviton surge-ét, öröm volt nézni, ahogy indult a szerencsekerék, Pharah rájuk zúdította az igazságot és a sárkányok is megéheztek. Csak úgy olvadt az ellen három tankja Lúció pajzsa se volt elég nekik.
-
Mister_X
nagyúr
Egy karakterrel sem kell ölni, hogy töltődjön az ultija
Mindenesetre kötekezem kicsit, Junkrat gránátjai lassúak, ha messziről eregeti, akkor ki lehet kerülni. Reaper, Roadhog és D.Va is sebez messziről, de másképp kapja a százalékokat, mintha karnyújtásnsiról tenné - ahogy Junkrat is más értéket kap, ha telibe kap valaki egy gránátot, vagy csak a splash radius legszéléről karcolt. -
Mister_X
nagyúr
Na azért a "nem kell célozni" elég meredek kijelentés, mellette meg kell a hülye, aki nem tudja kikerülni. Szerencsekereket meg ki lehet szedni könnyen, csak gyorsan kell reagálni. Megfelelő RNG mellett McCree sorozatlövéssel is akár (mondjuk Junkrat belljebb akarja még tolni), S76-nek ki kell szednie, Pharah-nak is akár, Roadhog meg tudja csáklyázni, D.Va elporlasztja és neki amúgy is "mindegy", hogy betalál-e.
Junkratnál ami g*cire idegesítő/vicces, az a medvecsapda + akna kombó. Be kell rakni kerülőknél lépcső tetejére, sarkokra (ahol az offensive karakterek flankelnének), HP pakk alá, majd amikor triggerel, megnyomni a piros gombot. Közben meg szórni az áldást a fronton. Legutóbb Numbani defense alatt próbaltam ki, hogy bal kijárat (védőknek bal) ELÉ raktam a szeretetcsomagot és háromszor kaptam el ugyan azt a Genjit
Kiborulhatott a só, az biztos, egyszer akna nélkül pedig, mert az első alkalom után igyekezett parry-zni (hiába), mert a lába elé gurítottam a labdát. -
Mister_X
nagyúr
D.Va ulti CP-k megtisztítására alkalmas, Ilioson és Lijangon van olyan CP, ahol nincs fedezék. Egyébként az ulti nyitja, hogy boosttal a levegőbe kell lökni, Lijangon van az egyik map, ahol az ablakon szépen be lehet küldeni.
-
Mister_X
nagyúr
Hoppá. Mercy PotG. Ha nem látom, el sem hiszem (én voltam Roadhog a csapatában)
Csak dolgoznak ezen. -
Mister_X
nagyúr
Egyébiránt megvettem PS4-re a játékot, mert sajtból van a hold. És nagyon low level MMR-rel tényleg olyanok a játékosok, ahogy leírtátok
Tiszta duck hunt volt az egész, azért is haltam meg, mert szoknom kell még a dolgokat teljes egészében (ütés, self heal, stb). De nagyjából itt is van a very first PS4 Match Play of the Game-je szerény személyemben feat. a fogalmatlan Reinhardt, a spicces Widowmaker és a többiek. Egyébiránt itt a teljes menet, hát mit ne mondjak, szegények, nekem azért van 5-10 óra konzolos tapasztalatom (meg kétszer ennyi PC bétás). Bénaságom abból adódik, hogy FPS-t még nem játszottam PS4-en, plusz azt hittem, hogy az a Torbjörn meghalt, de közben mégsem.-
Továbbá van már WTF moments, látni itt Lucio, Reinhardt és Mercy PotG. Utóbbihoz meglepő módon sok skill nem kell, csak enyhén ferde rendszer, ami ezt beszámítja

-
Mister_X
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Tudatos exploit és bug kihasználás a legtöbb játékban (itt versenyekre gondolok elsősorban) csalásnak minősül.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Raysen623
üzenetére
A videóban az egyetlen "vétkes" Hanzo volt, nem igazán tekintett rám veszélyforrásként. Reaper kapott egy fejest debuff alatt, a második valaki azt sem tudom ki volt, mert egy pofontól kidőlt. Ez van, attól még Zenyatta PotG

@tepenzed: van aim assist valamennyi, de nem biztos, hogy minden karakternek. - én mondjuk nem szeretem, mert Torbjörn esetén hangyaf@sznyival arrébbrakja a keresztet, amikor egy pontot tűz alatt tartanék, mert besétált egy Reinhardt.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Én most hagytam abba, ment rendesen.
@tepenzed: na ne nevettess... ha bár csak UK, de jól reprezentálja, íme az első hétmilliós adathoz: "The best we have so far is the UK retail charts, where Overwatch debuted at number one this week across all platforms, with a split of 47% PS4, 36% Xbox One and 18% PC." - ez alapján Xbox One-on is több játékos van, mint PC-n. Ha köcsög lennék, elhinteném, hogy sok példánnyal ott ketten játszanak (konzolon, PS4+XO) a megosztós kiskapuval. Nyilván nem lehet az angol fogyasztási szokásokat ráhúzni a világra, de lényegesen több konzolos példány kelt el platformszinten is. Mivel a játék még nincs egy hónapos, így nem mutat semmit sem a vgchartz sem (még).
-
Mister_X
nagyúr
Fenébe is, volt egy Zenyatta PotG, erre nem tudtam rögzíteni

-
Mister_X
nagyúr
válasz
Németh Péter
üzenetére
"Hanzo nem néz ki japánnak, hanem valami görög istennek." - na ebbe a kijelentésbe nemcsak az Olympos, de a Fuji is beleremegett
A szeme ferde, karján yakuza tetoválás jellegzetes motívumokkal, ruhája is tipikus. Mi rajta a görög? -
Mister_X
nagyúr
Mind támadásra, mind védekezésre jó D.Va, Reaper, speciálisan támadásra Reinhardt, védekezésre pedig a törpe. CP fázis alatt mindkét oldalra jó lehet Widowmaker, de Payload mellé egyik se nyerő szerintem, mert túl lapos a pálya és sok az elágazás. A checkpoint után meg nagyon komoly vérfürdő szokott lenni, így kell az aoe takarítás bőséggel (D.Va, Reaper, Pharah, Hanzo, counternek meg Zenyatta). De persze ízlés és skill kérdése az egész.
-
Mister_X
nagyúr
Nekem is, berakott egy vesztesnek tűnt meccsbe (Hollywood Defense), már a checkpointnál volt a payload és csak jöttek... Nem hazudok, 0.08m-nél állítottuk meg a kocsit és végig tudtuk tartani
Aztán megkaptam a Play of the Game-et Pharah-val, ahol volt a nevemre egy tripple kill és utána öt másodperccel egy ulti kill (a majom elugrott). Az ilyen menetek miatt nagyszerű ez a játék, PotG meg pláne jó érzés, amikor a meccs utolsó 30%-ába rak be 
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Németh Péter
üzenetére
Még a 2-es K/D is "gyenge", ha nem átlagos, de semmiképp sem jó

-
Mister_X
nagyúr
Nem azt mondom, hogy ne tegye oda magát, de nem szabad irreális elvárásokba ütköznötök. Egyrészt a játék éppen most jött ki, sokaknak tényleg ez az első FPS-e. Ha pedig neki ez szórakozás (lol, egy játékról beszélünk) és nem akar vérre menő küzdelmeket folytatni és mások utasításainak engedelmeskedni, akkor azt is tiszteletben kell tartanotok. Szűrjétek ki a hardcore playereket és edzzetek velük rankedre, de a többieket se kell temetni. Aki meg kiveszi támadásra a törpöt vagy duplikál karaktereket, attól meg mondjatok búcsút.
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz
[hun] warhea
üzenetére
Ha az összefoglalóig se jutsz el, akkor gondok vannak. Épp három hozzászólással feletted lett leírva...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Redcaster
üzenetére
Bár csak closed és open beta alapján, de nekem egy karakterből állt a játék (és köv hónap után is csak belőle fog): ami TBT-nek Widowmaker, az nekem D.Va - ennek a karakternek van stílusa, mint egy sztár, nem lehet nem szeretni,
egy angyal, aki földre szállt(ja, az Mercy), egyszerűen imádom. Egyébiránt:Offense: Genji
Defense: Hanzo
Tank: D.Va
Support: Mercy -
Mister_X
nagyúr
"Szar lesz az Overwatch", "undorító MOBA", "újabb TF-klón"
Na ja.
(nem tudom volt-e már) Már várom a fizetésemet, egyből bele is vetem magam a lecsóba 
-
Mister_X
nagyúr
Csak azért megkérdem, hogy mi a francnak kell a Blizzardnak a Steam? Többmilliós eladásokat produkál minden egyes címük, kemény pénzeket tolnak a marketingbe, saját konferenciájuk van (Blizzcon), továbbá az OverWatch meg fog jelenni konzolokra is - ott meg a shopon az átlagjúzer képébe tolja majd a játékot. Na nem mintha PC-n csak "termékkapcsolással" (hiszen minden WoW, D3, HotS, SC2, HS user ugyan azt a felületet használja) nem érnének el nagyjából 30 millió potenciális vásárlót.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
whitezo88
üzenetére
Aztán kiderül, hogy a lottóra extra szelvényeket kapnak az Origins preorderesek
LotV-re is első nap jelentkeztem, Dio2 és Dio3-at kivéve megvan minden Blizzard termék (SC, W3, WoW, SC2), elvertem irgalmatlanul sok eurót HS-re és elég szépet HotS-re, de nem adtak accesst, csak mikor elővásároltam."Szervert ke kiépíteni" meg "stressz teszt" a rákot, milliós bázist mozgat meg a Blizzard megaszerver Dio3-HS-HotS-WoW négyes által.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Fűnyíró topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És azt hitte, hogy solider, mert az első sorban volt és sírt a healért ahelyett, hogy flankelt volna... nekem kellett azt is támadáskor, mert ezek öten elmentek világgá csoportosan, majd tolja a szekér magát. Aztán ír, hogy mekkora trash Ana vagyok, mert nem találom el - igen angyalom, ha nem vagy benne a látómezőmbe, akkor lófasz jut csak neked, azért lőttem két méterrel arrébb, hogy lásd, csak addig érek el.

De csak épp az nem esett, amit akartam (Sombra legendary, Blackwatch Moira). Mérleg:
Supportként inkább Anát hozom, mondjuk ahhoz is van egy Wadjet lego.
Minden Mercy player példát vehetne róla, amit Dorado-n leművelt vele.

30GB-nak akkor elégnek kell majd lennie Windows-zal.
Itt valami borul.