Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az újkori csalók...
-
LOGOUT
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Pedig nem érted. Sok a félrement rating és nem zúgnak le időben azok akiknek kéne. Innentől ugyanúgy lesznek totál noob játékosok Diamond SR(!) szinten.
Az unfair mérkőzéseket csak úgy lehetne feloldani, ha le lenne nullázva az eddigi rendszer. Hogy később az S4 kötődne a S3-hoz, az nem érdekel, ha az S3-ban már mindenkit oda tesz, ahová kell.
Persze gondolom az erőltetett zöld fej annak szól, hogy azt hiszed a saját ratingem féltem. Miután mind S1, mind S2-ben korrigáltam idővel (S1-ben minimumról +17SR-t, S2-ben minimumról egyelőre +300SR-t) így én a jelenlegi játékstílusommal és szerepemmel pont jó helyen vagyok és attól se kimondottan félek, hogy S3-ban ez ne történne meg. Viszont nézem Cucu, ZongZe, Cheese, Kukorica streamjét és látom mennyire gyakori az, hogy egy-egy kb 10 szerencsés kört játszott emberkéket bedob közéjük és aztán kapják az insta -30(+) SR-t. Az ilyesmikre ez nem megoldás.
(#6633) kwzatz: Pont az a gond, hogy nem mindenki játszik ugyanannyit. Nem a későbbi meccseknek kéne eldöntenie, hogy valaki szabadesésben zuhan végig, hanem a placement-eknek. Ebben pedig nem fog az segíteni, hogy egy 12 körrel az évadot lezáró diamond játékos buffot kap placement közben egy 120 órán át platinumban ökörködővel szemben.
A LoL-t meg magasról leszarom, nem egy olyan közösséggel rendelkező játék irányába kéne vinni az OW-t, anélkül is jöttek onnan elegen.
-
brumi1024
veterán
Egyik se jó megoldás, de én se értek egyet a marad a tier opcióval. Az első seasonban nem csináltam végig a placement meccseket (az utolsó héten kezdtem el), de ott 7-ből 6 meccset nyertünk. A második évadban kicsit más volt a mérleg, a 10 meccsből kettőt jogosan vesztettünk el, lett egy tök jó döntetlen, lett 2 kezdőhely camp nyereség és a maradék 5 meccsen lelépett valaki (illetve kb 6 el nem kezdett meccs is volt a leaverek miatt). Így nyilvánvalóan 1900 környékére rakott be, és a később játszott meccseken egy-két kivétellel én nem találkoztam értelmes teamcomppal, pedig Zaryan kívül (mert azzal nem vagyok hatékony) bármit szívesen játszom. Widow-Hanzo-Genji-Tracer pl teljesen mindennapos. Így elég nehéz pozitív mérleget tartani, reméltem, hogy season 3-mal lesz lehetőség tiszta lapra, de ezek alapján valószínűleg ott is hanyagolni fogom a kompetitívet.
Én mondjuk továbbra is a W/L arányt, mint mértéket kérdőjelezem meg az egyéni teljesítmény mérésére.
-
leviske
veterán
Nem fogtad fel amit írtam, se azt amit ők, ahogy látom...
Gyakorlatilag bevallották, hogy a S2 placement rendszere el lett cseszve. A megoldást meg abban látják, hogy innentől a S2 placement eredményeire alapoznak.
Az első 10 játéknak úgy kéne lemennie, hogy a W/L ratiot egyáltalán nem kéne figyelembe venni, csak és kizárólag a játékok során mutatott skillt. Erre már ebben az évadban is volt próbálkozás, de a végeredményből látszi, hogy messze nem tökéletes. Na már most ezt még át is menteni a következőbe igen is idiotizmus.
-
oxox
addikt
szivás..lvl 157 körül vagyok...akkor rá kell feküdnöm hétvégén durván...csak mint mondjak a cenzúrának??? fejlesztem a tamagocsim?
tegnap este nagy flash volt...5-6 felnőtt férfi gyermeki örömmel nézegette, és újjongott a skinek, és egyebek láttán
...
bevallom én is köztük örömködtem....de akkor azt hiszem a junk skinről akár le is mondhatok
-
Pocok256
veterán
Minek nevezned azt a játékost aki képtelen pl egy dupla törpöt counterelni? Pro nak xd most komolyan. Saját szegénységi bizinyitvanya az embernek (játékra kivetitve) ha ilyen miatt sír. Azért mert egyes játékosok tudatlanok és képtelenek guide ot olvasni nem a játék a hibás. És igen a blizz fejlesztök igenis befolyasolhatoak elég keményen ha nem lennének akkor pl a wow még mindig agyat és skillt igénylő játék lenne mint anno nem pedig tamagochi szimulátor.
-
Pocok256
veterán
Ugyancsak azt tudom írni mint az előttem lévők szomorú, hogy nulla tudású játékosok tudják befolyásolni a blizzt olyanok mint te pl
Nem egy comp gameba volt 2 lucio avagy 2 winstonos taktika amik egyszerűen kellenek mert máshogy nem is lehet counterelni egyes felállásokat. Plusz a porfik is ugyanúgy hoznak dupla tracert ha a szituáció megkívánja. Az hogy rank 30 on két dwarfot nem tudtok counterelni és ezért szíív az egész community elég nevetséges
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
-
törölt tag
Egészen pontosan ez úgy működik, hogy ha a szerveren levő karaktered a lövés pillanatában az ellenfél szerveren levő karakterére céloz, akkor lesz találat. A kliens soha nem validál, csak megjelenít. Remélhetőleg a kliensen és a szerveren található karakterek között nincs nagy csúszás és tényleg ott van az ellenfél, ahol a kliensben látod.
Ez az alapja minden online játéknak. Csak a szerver adatok alapján (amit a kliens küld ugye) lehet ezeket számolni. Az is előfordul sokszor, hogy az ellenfélnek magas a pingje és/vagy packetloss áll fent nála. A legtöbb játékban a szerver ilyenkor jósol. A korábbi mozgás alapján (futott előre, majd elfogyott a bejövő csomag) megjósolja, hogy merre mehetett tovább. Tehát ha látsz egy futó játékost, aki 'kifagy', akkor a szerveren sanszosan nem ott lesz a karakter, ahol a kliensben van, hanem előrébb (miután visszatér a kapcsolat, átrakja a kliensben is a karaktert oda, ahová megjósolta, hogy jutnia kellett).
-
-
saen
veterán
Anno sok kritika érte a játékot azért, mert meg kell venni és nem f2p. Emellett sokan kérdésesnek gondolták a sikerét a játéknak pont e miatt. Úgy tűnik csúnyán rácáfoltak mindenkire. 9.7m volt az open bétában játszók száma és 7m felett van aki gyakorlatilag azonnal megvette a progit, szerintem ezek fantasztikus számok. A start remek volt, reméljük a folytatás is hasonló lesz. Twitch-en is elég népszerű a játék, folyamatosan fő oldalon van, legalábbis amikor arra tévedek akkor mindig ott volt. Igaz ma ebédidőben néztem pár streamert, hát már nem is érzem magam annyira bénának
Na jó, biztos kell idő míg kialakul, hogy ki a népszerű és jó játékos, mert youtube-on azért nagyon durva játékosokat találtam már.
-
Ch0b
tag
-
-
k-adi
nagyúr
Minden hős hasznos, ha úgy veszem, de most elsősorban publicról volt szó és ott rendezetlen csapat mellett soloban nehézkes vele (ahogy sok más hőssel is), hiszen a gömbhöz nagy mák kell, mert nem lehet "bent tartani a töltést", mert mikor feltöltődik a gömb, el is lövi azonnal, így nagyon jól kell vele célozni, plusz erre jön rá az is még, hogy csiga lassan halad a gömb + sok idő mire feltöltődik (rate of fire kicsi), az energia nyaláb sebzéséhez pedig közel kell menni, ami = halál.
Persze lehet trollkodni a medipack-ok közelében, stb de mikor mindenki össze-vissza futkos akkor nem ez lesz az elsődleges dolgod
Én továbbra is tartom, hogy ugyan Symmetria alapvetően jó hős lenne, de normális csapat nélkül inkább más hőssel mennék.
-
Raysen623
addikt
Leszel szives nem kiforgatni más véleményét, mert az már ténylegesen abszurd. Nem egy ilyen játékban kell virítani a 144hz-es szarokkal. Nem teheti meg mindenki, hogy vagyonokat költsön monitorra meg miegymásra. Ráadásul nem osztom azt a véleményt, miszerint egy szűk kisebbségghez kellene idomulnia mindenkinek.
A linket amúgy köszi, mert sokat segít.
-
F-ECT$
titán
Különösebben én sem értem a sírást, ha legalább 20 órára leköt*, akkor az nem mindegy, hogy single vagy multi? És az open beta-ban minden hozzáférhető 4 napon keresztül, tehát bőven el tudod dönteni, hogy kell-e vagy nem.
Persze, amíg nyugatra a minimálbér annyi, mint nálunk az átlag, addig lesz feszülés abban, hogy mekkora áldozattal is jár egy játékot teljes áron megvenni, de mivel ezen úgysem tudsz változtatni (max jobb állás után nézni), így kár ezen folyamatosan sírni, el kell fogadni és kész.
* - egy mozi popcornnal kb 1000 Ft / óra, egy AAA játék max ára 20e Ft.
-
-
[Prolixus]
addikt
A Battleborn nekem olybá tűnik a kutyát sem érdekli, miért is lenne bármilyen olyan párharc felvetésének több értelme, amiben a Battleborn szerepel?
Steam kapcsán meg pont ez az, hogy a legnagyobb platform, toronymagasan, és a Doom 4 ott fog virítani rajta, az Overwatch meg nem.
"Overwatch meg bőven kapott médiafigyelmet/publicitást, maximum kivontad alóla magad.Akit rá lehetett venni a preorderre,azt szerintem már behúzták Blizzcon alatt/után a béta streamekkel."
Nem én vontam ki magam alóla, valami félrenéztél. Én első perctől kezdve követem a játék sorsát, csak az utóbbi másfél hónapban kezdtem komolyabban érdekelni. Szerintem egyébként úgymond rossz emberekből indulsz ki az érveléseddel. A játékosok/játékvásárlók nagyobbik részét általánosságban nem az a réteg teszi ki, amelyik minden nap olvassa a pcgurut, nézi a Blizzcont (eleve sokan azt sem tudják az miaz), stream-eket néz, szóval úgymond napi szinten követi az eseményeket, benne van a témában satöbbi. Az átlag játékos játszogat ezzel azzal, néha utánanéz ennek annak, a nagy reklámkampányok eljutnak hozz, és kész. Nem olvas napi szinten játékhíreket, dedikált online magazinokat, nem követi a Blizzcont és nem stream-eken lóg. Az ilyenekhez szerintem nem nagyon jut el az Overwatch, ezzel szemben saját tapasztaltaim alapján az új Doom igen. Sokan azok alapján értesülnek dolgokról csak, amit a Steam-ben látnak. "Jé, megjelent ez a játék, nem is tudtam, hogy készül. Ránézek már. Hahh ez nagyon jónak tűnik, amúgy is játszani kellene már valami újjal, meg is veszem. Basszus, tényleg, itt lesz az új DOOM is! Hogy ezzel mennyit toltam gyerekként. KURVAJÓLNÉZKI. Instabuy" Ezzel szemben ahogy írtad, steam-en nincs is Overwatch.
"Ezt a homályos "de jobb lenne,ha vigyáznának" dolgot meg nem értem, a Legacy of the Void launch komoly és elég fényes bizonyítéka annak,mennyire sikeresen függetlenítették magukat a mainstream játékipartól"
Ja, csak azért nem teljesen fair egymás mellé állítani a LotV-ot meg az Overwatch-ot. Előbbi mögött mi volt? Starcraft. Gigahúzónév. Plusz maga a Starcraft 2 is a piacon volt már egy ideje a LotV megjelenésekor. Volt idejük bőven visszacsábítani a régi játékosokat, újakat megnyerni (akik végig maradtak azok meg természetesen úgyis megvették a LotV-ot kérdés nélkül) stb.
Ezzel szemben mi van az Overwatch mögött? Csak egy név, hogy Blizzard. Természetesen ez egy nagy név nem arról van szó. De azért közel sem ugyanaz a helyzet, mintha mondjuk a Warcraft vagy a Diablo új része jelenne meg. Egyébként ha jól tudom, a Heroes of the STorm kapcsán eléggé szenved a Blizzard, nem olyan mértékben vonzzák be a játékosokat (újakat, vagy régieket a konkurenciától), mint sokan gondolták volna. Nos, a HotS helyzetét nem ismerem annyira, de azok alapján amit olvasgattam róla, szerintem eléggé hasonló a szituáció az Overwatch-csal. Nyomatták Blizzcon-on, ráeresztették a youtube-ot, ment a stream stb. És ráadásul ingyenes is a játék lényegében, plusz állítólag nem is rossz. Akkor hol van az a gigasiker? Szóval ahogy mondtam, az Overwatch kapcsán szerintem a HotS helyzete sokkal informatívabb lehet, mint az aktuális Starcraft iteráció természetesen világraszóló sikere.
Na mindegy, túlbeszéljük a dolgot szerintem és nem akarom szétoffolni a topicot. Majd kiderül, ha beborul.
-
[Prolixus]
addikt
-
Kasya
nagyúr
Ma du/este írok, ha az otthoni gépen is kipróbáltam.
A cégesen az irodai egérrel nem jött be annyira full low grafikán
Csapatot gyorsan talált, one hit annyira nem volt jellemző az első meccs alatt. Az első meccsen szt láttam, hogy mindenki a helyét kereste a játékba, tehát újoncokat kaptam (nem meglepő módon). A tutorial egy kalap kaki.A játék telepítése azt hiszem 5,3 gb.
-
CooLM@$TeR
tag
Köszönöm a választ, pontosan erre voltam kíváncsi. Nem lesznek később sem jobb ajánlatok ezek szerint, így az egyetlen kérdés az maradt, hogy vajon az előrendelők kapnak-e előbb béta hozzáférést, vagy pedig a még hezitálókat akarja bevonzani a Blizzard első körben. Egyelőre még nem nyomom le a rendelés gombot amíg nincs újabb információ ...
-
TBT
Topikgazda
Nem lesz, mondták is BlizzCon-on, hogy az alapkiadás csak PC-n lesz elérhető és Digitális formában (Battle.net Shop). Az Origins Edition lesz a dobozos változat, ami konzolokra is kapható lesz, a Collectors Edition mellett.
Alap változat: 40 euró (12 500 Ft)
Origins Edition: 60 euró (18 500 Ft)
Collectors Edition: 130 euró (40 000 Ft)De a CD Galaxisnál a dobozos Origins Editiont "csak" 15 990 Ft-ra jegyzik jelenleg. Így a dobozos változat olcsóbb lesz ismét, mint a digitális. Gondolom ez lesz a revans a magyar nyelvű dobozkáért.
Már várom milyen fordítás lesz a dobozon!
Zúzd össze Winston szemüvegét!
Szárnyalj az égen Tracerrel vagy iktasd ki ellenfeleid messziről a hálószövő Widowmakerrel. -
Madwe
nagyúr
Nem játszottam tf2vel, azt se tudtam h anno fizetős volt. De ma nem az, s az ellen mennek.
Ugyanakkor részemről más az oka van, nagyon nem vagyok már tizenéves, de jó is lenne
Anyagilag nagyon is jól állok - idővel kevésbé, szóval nem erről van szó. Egyszerűen ezért ennyi pénz szerintem sok, főleg nekem, ingyen érdekes kikapcs lehetett volna néha, de pénzt nem adnék érte. Ugyanakkor aláírom nem én vagyok a célközönség, csak csalódott lettem, mert érdekelt volna valamilyen szinten, s konkurenciához képest szerintem túlárazott - mert annyival nem ad többet.
Ugyanakkor igaz h más üzleti modell, szóval nem feltétlen jogos azt felróni neki h túlárazott.
Az oroszok nem a f2p játékokat lepik el, hanem mindent.. Attól mert fizetős valami, ugyanúgy ott lesz az önfejű csapatra szaró nekemvanigazam vérszergej. Amit a f2p pluszba hoz az a tinik, akik teljesen más mentalitásúak, esetleg nem beszélnek angolul stb - legalábbis én ezt így vettem észre... Ettől függetlenül a szűrőben igazatok van, csak kár h nem jár mellé még egy russianfilter is
Mondjuk pont a wowos példa szerintem pont a legjobb példa rá, h attól még h fizetős, sok a barom ott is, legalábbis tbc idején az volt, az biztos...
Ugyanakkor ne lepődjetek meg ha megjelenésekor fent láttok majd, simán benne van, csak most hőzöngök részegen
-
nonsen5e
veterán
Mostanában én is 11k vagy drágábban látom, de amikor kijött, akkor egy jó darabig a legtöbb helyen 10k volt.
Lehet van akinek megérheti, de én 1) szeretem a dobozt 2) 2 percre lakom egy 576-tól, így a játékok többsége (hacsak éppen nincs valami nagy sale) bolti, dobozos vétel.
-
TBT
Topikgazda
Én csak ilyet találtam 130 euróért, viszont ez XBox One változat.
XBox One-ra és PS4-re pedig méreg drágán mennek a játékok (a fapados kiadások is 20 000 Ft környékébe fájnak), míg PC-n ugyanazon címek pár ezressel olcsóbban mennek (12 000 Ft). Így valószínűsíthető, hogy a CE PC-s változata pár ezressel olcsóbb lesz, mint az X1-es/PS4-es változat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest