- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
válasz
sirszevenap #1894 üzenetére
Jó, hát nem halok bele, csak idegesítő, hogy -2 napért 1000 Ft-ot kell fizetnem
-
Jammalan
tag
Teljesen jó hős, egyszerű és jól használható, ráadásul csak valami 5 lövedék után kezd el szórni a fegyvere. Átlag fps playerhez ez áll a legközelebb, nekem is tetszett. És milyen felemelő érzés vele sprayel cs go után, hogy nem 6 méterrel a target lába elé kell célozni, hogy fejre menjen.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Németh Péter #1896 üzenetére
Lassan telik a két hét az biztos. A Doom még lekötne, de nincs fölös 33 euróm arra is. (g2a)
-
CS:GO játékosok is rákattantak az Overwath-ra!
-
sirszevenap
addikt
Sajna ha vársz és tényleg ilyen kelendő, akkor 15 - ért sem lesz már.
13.890 vagy 14.990. Ha már ennyit kiadsz szerintem nem fog földhöz vágni az az 1100 ft. Természetesen senki pénztárcájába nem akarok kutakodni, de gyanús, hogy így van. Legalább biztosan lesz egy példányod kedden.
-
Jammalan
tag
Kicsit bővebb infografika formájában az open beta adatok.
-
Kanczy
veterán
A betyárját, a konzolok szervízénél elfogyott a játék, a Gameshop-nál csak csütörtökön tudom átvenni... hol vegyem, ahol nem 15k?
-
-
torik
senior tag
Nem lenne célszerű összeszedni az eddig megemlített helyeket ahol érdemes megvenni a játékot és betenni téma összefoglalóba?
(#1880) Kanczy: Basszus
az emberek maguktól jönnek rá erre? Vagy hogy?
-
XFoxyX
tag
válasz
sirszevenap #1886 üzenetére
Ennyivel olcsóbb itthon? A sima változat akkor az még olcsóbb? Tudnátok mutatni 1-2 oldalt ahonnan meglehet venni?
-
XFoxyX
tag
Sziasztok!
Megszeretném venni a játékot, tudtok ajánlani valami jó helyet ahol olcsó(és megbízható)?
Blizzard oldalán 40EUR az alap az Origins edition 60EUR.
Nézegettem magyar boltokban ott az Origins 14k? Lehetséges hogy itthon ennyivel olcsóbb vagy csak nagyon elnéztem valamit? -
.LnB
titán
Vagy vót'má?
-
Kanczy
veterán
Próbáljátok ki itt a Contra kódot, nagyon vicces
-
torik
senior tag
válasz
headhunter86 #1872 üzenetére
Nem is azzal van a baj, csak tudjuk milyenek voltak a szerverek korábbi launch napoknál
-
saen
veterán
Ez a hivatalos álláspont, e szerint tudok frissíteni (7a pont):
"Step 1: Download and install the Battle.net desktop app, if you haven't already, and launch it.
Step 2: Create a FREE Battle.net account, or log in with an existing account.
Step 3: Allow the app to download any pending updates (this process should begin automatically).
Step 4a: If you purchased a physical copy of Overwatch, claim your game key in Account Management.
Step 4b: If you purchased Overwatch digitally, no additional steps are necessary!
Step 5: Click the "Overwatch" icon, located on the left-hand side of the Battle.net desktop app.
Step 6: Select your region from the drop-down menu: the Americas, Europe, or Asia.
Step 7a: If you've never played Overwatch before on PC, click "Install" to begin the installation process.
Step 7a: If you played Overwatch before, allow your game client to update to the latest version.
Step 8: Once the game installed and updated, click "Play" to begin!" -
saen
veterán
válasz
headhunter86 #1872 üzenetére
Nem is az idő miatt, hanem szerintem teljesen felesleges. A játék 99%-ban ugyan az lesz, mint előtte, mi értelme lenne az egészet újratölteni? Szerintem semmi, én biztosan nem törlöm le. Ráadásul ma reggel újra beenged csak nem talál szervert...
-
Rankerz
senior tag
-
Pedro78
senior tag
Starcraft 2-nel es dio3-nal is mukodott a regiovaltas.Bar ha jol emlekszen nekem giftkent lett veve.
-
k-adi
nagyúr
[jump to 0:18] reggeli mellé, napkezdéskor vagy akár ébresztőnek
-
torik
senior tag
Nem kell újratelepíteni a gamet, jó lesz ami visszamaradt open bétáról? Mert mintha olyasmit olvastam volna hogy a béta kliens más lesz mint a release, így újra fel kell telepíteni az egészet.
-
pohár
félisten
és megy a pre-load, bár ezt a bő 6 gigát keveslem kicsit
-
-
törölt tag
Az Origins a bővebb kiadás huh? Mikor vettem annyi volt, mint most a ru/cis kliens (11k). Mára felment 16k-ra
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azt lehet tudni, hogy új hősök milyen időközönként jönnek majd?
-
zola09
aktív tag
válasz
0karmacoma0 #1850 üzenetére
Nagy koppanás lesz itt mikor nem lesz semmiféle hős.
-
MaYDaN
tag
Uh Srácok, erre most jól ráfutottam.
Pedig milyen szépen elterveztem.wjbhbdux: Azért az majd elválik mi lesz belőle, de mindenesetre érdekes, lehet hogy csak később jön.
-
TBT
Topikgazda
Löncs start:
-
Ellia
addikt
Na megvettem, aki barátnak jelölt azt visszaigazoltam. Messze még a kedd... :/
-
MaYDaN
tag
Eddig még nem is hallottam róla, na kíváncsi vagyok. Nemsoká kedd.
-
Arnold2
őstag
Egy Zenya ulti közéjük, azt mehet a Disco Phalanx
-
TBT
Topikgazda
-
whitezo88
nagyúr
top fails [link]
-
oxox
addikt
akkor örülhetnek a nemPC-sek -
pohár
félisten
válasz
sirszevenap #1808 üzenetére
na jó, de meg tudod szerezni, ha szerencséd van, a ládából pont ez esik majd ki
-
-
oxox
addikt
válasz
whitezo88 #1806 üzenetére
hát jó, csak gondoltam megspórolok neked egy utat...elméletben délelőtt én is szabad vagyok ezért is
ha ennyi a különbség, akkor marad nekem szerintem europark...utálok bent kocsival mászkálni, meghát parkolás sem ocsó'...ha meg metrozok, akkor is ott vagyok árban.
mintha láttam volna, hogy itt lesz majd valami csapatjáték...csatlakoznék ha van hely
aláirásomban minden..codon nevelkedtem (UDT klánban is jártam), ill. "kicsit" BF-el is toltam, TS, füles van
-
whitezo88
nagyúr
Engem meg most kerestek meg melyik ajándékot kérem, a medált, vagy a posztert. Oldalukon megkérdeztem ez miféle medál, azt írták kitűző, szóval nekem az lesz. Posztert szerintem utólag is lehet bőven szerezni ha kell valahonnan. Ki mit választott? Erről van szó [link]
-
tepenzed
őstag
válasz
sirszevenap #1808 üzenetére
hát igen, a legtöbben még mindig dobozosan veszik inkább a játékokat, főleg, hogy konzolon meg csak origins verzió van, szóval a skinek tényleg minden második embernek meglesznek, de aki 40ért veszi, az sohasem fogja tudni feloldani(legalábbis egyelőre biztos nem)
amúgy én skin mániás vagyok, engem már azzal motiválnak a játékra, ha skinhez juthatok hozzá (lásd:LOL,CSGO), szóval remélem dögivel jönnek a jövőben is és többnek lesz egyedi animációja
-
L4mie
veterán
Kaptam e-mailt, hogy válasszak ajándékot, poszter vagy medál... ha már dumáltam velük
meg kérdeztem a konzolokszervizét, hogy mi hír mikor kapják etc.
Gyorsan válaszoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Steam Deck
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!